2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar Kazen e özelden mesaj attım az önce VivaLaJuicy nin durumuyla ilgili ulaştı mı bişey varda bize mi söylemiyor diye ancak kendisi de ilk arkadaşımız burdan yazdığından beri ulaşmaya çalışıyormuş araştırıyormuş ama malesef kendilerinde numara bilgisi yokmuş yani nasıl ulaşabilir nasıl bulur bilmiyorum ama telefonundan ulaşma hayalimiz iptal oldu bilginize ..

Aynı şeyi ben de düşündüm biliyo musun bari telefonu çalınmış olsun diye. Hangi şehirdeydi onu hayırlamaya çalışıyorum doktoruyla ilgili bişey yazmış mı eski sayfalara göz atıyorum ama kafam da o kadar bulanık ki hiçbişey gelmiyor aklıma bi hayırlı haber gelsin de nerden gelirse artık

Mide yanmam çok fena ama göğsümde rahatlık var öyle daralmıyorum çok sanırım bu belirtilere göre baya aşağıda benim

sessizyazar sen ve bebeğin nasıl oldunuz? Nasıl gidiyor, en son yazdığında canın sıkılmıştı
Papatya0593 Nare196 bebeklerinizi sağlıkla büyütün, hayırlı evlat olsunlar, her şey yolunda sütünüz bol, gaz döneminiz çoook rahat olsun inşallah amin
VivaLaJuicy seninle ilgili senin adına iyi bir haber almayı çok istiyoruz. İnşallah her şey yolundadır aminnn

İnşAllah canım

Valla ne diyeceğimi bilemiyorum artık

Geçmişe dönük baktım şöyle de gittiği hastane Medicana. Ama hangi şehir?

Kızlar selam gecenin bu saati yazıyorum ama inşallah biriniz görürsünüz. Lavaboya kalktım pembe bi akıntım var ama böyle nişan gibi sümüksü değil bildiğiniz sıvıydı. Nişan böyle de olabiliyor mu? Adet olursunuz ya hiç beklemediğiniz anda o tarz ama rengi pembe. Doktorumu aramalı mıyım, korktum bi. Karnım da ağrıyor.

Yani tecrübem yok canım ama nişan olabilir karnınızda agrıyorsa doğum başlıypr da olabilir.İsterseniz bi gidin hastaneye baksınlar yine de.

Yani tecrübem yok canım ama nişan olabilir karnınızda agrıyorsa doğum başlıypr da olabilir.İsterseniz bi gidin hastaneye baksınlar yine de.
Evet korktum ya gideyim en iyisi. Yakınımda tıp merkezi var nöbetçi kadın doğum doktoru oluyor genelde şimdi giyinip çıkıcam. Kötü bir şey olmasın da.

Gözün aydın sağlıcakla bol anne sütüyle büyüsün

Gözün aydın canım, Rabbim saglicakla buyutmenizi nasip etsin
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. Amin inşallah hepimiz sağlıkla büyütürüz meleklerimizi hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü olsunlar inşallah

Kızlar sabah doktora gitmiştim
Kanamam fazla diye nişanmış
Eve geldim, gece 10 da artık 20 dk lık düzenli sancım başladı
Sabrettim gitmedim doktorla irtibat halinde kaldık
Sancı 10 dk altına inmedi
Sabah 10 a doğdu hareketi de azalınca korktum sancılarda seyrekleşmeye başladı bide
Hemen gittik doktor iyi dedi zaten 5-6 cm açılma olmuş
Ama artık risk almayalım doğum şekline karar vermem için en önemlisi mekonyum dedi
Suyunu deldi su temiz olunca normalle devam dedi
11 de hastaneye giriş yaptım 14.30 da bebiş kucağımdaydı
Maalesef yırtık var dikiş oldu o biraz beni zorladı bide sancı süreci uzun sürünce toplamda hiç uyumadan neredeyse 40 saat falan durdum
Hamdolsun sağlıklıyız
Emiyoruz
Hala sarhoş gibiyim

Muhtemelen nişan canım, lavaboya akacak kadar şakır şakır değilse korkma

Kızlar evet nişanmış, doktora gittim ve 4 cm açıklık var dedi. Şimdi kendi hastaneme geçiyorum. Bana dua edin lütfen. Şu an sancım da yok korku kapladı yüreğimi. İnşallah gün içerisinde size güzel haberler veririm. Dün en son ben doğurucam diyordum sanırım kızım annesine hep böyle inat gidecek, tipik koç burcu diyebilir miyiz?

İstanbul’da 6-7 tane medicana var sanırım VivaLaJuicy ismini ne koyacaktı ki tek tek arayıp x isminde bebek doğdu mu diye mi sorsak ne yapsak Bu arada Nare196 seni de tebrik ederim canım başka bebişi gelen varsa ve görmediysem hepinizin bebişleri sağlıklı mutlu başarılı büyüsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…