- 27 Nisan 2022
- 845
- 2.183
- 63
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.721
Bende kötü düşünmek istemiyorum ama insanın aklına binbir şey geliyor çok moralim bozuldu her buraya girdiğimde hızlı hızlı aşağı iniyorum onun yazdığını görmek için. Bende artık yoğunluktan flan diye düşünmüyorum çünkü baya aktifti o da bizim gibi illaki girip birşey yazardı kaç gün geçti.. tek iyi ihtimal telefonu çalınmış, kırılmış, bozulmuş olsun bi onu düşününce rahatlıyorum. Ama inşallah öyledir yazar da buraya, sonra hepimiz bi nerdeydin sen diye kızar sonra rahatlarız
Mide yanmam çok fena ama göğsümde rahatlık var öyle daralmıyorum çok sanırım bu belirtilere göre baya aşağıda benimGöğsünde ferahlama oluyor nefes alırken, mide yanması şikayetleri azalıyor,leğen kemiklerinde ve vajinada baskı,arada rahim ağzında acı, kasıkların şişiyor dışarıdan farkediliyor.Birkaci veya hepsi de yaşanabiliyor.
Gözün aydın canım, Rabbim saglicakla buyutmenizi nasip etsinKızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
İnşAllah canımAcaba attığı mesajları geçmişe dönük baksak bi bilgi edinir miyiz bende merak etmeye başladım çok yoğun geçiyorsa teli eline alamadı mı yada doğumumu zordu inşallah geçici küçük detaylı sorunlardır iyi düşünüp iyi olsun dua edelim
Valla ne diyeceğimi bilemiyorum artıkBende kötü düşünmek istemiyorum ama insanın aklına binbir şey geliyor çok moralim bozuldu her buraya girdiğimde hızlı hızlı aşağı iniyorum onun yazdığını görmek için. Bende artık yoğunluktan flan diye düşünmüyorum çünkü baya aktifti o da bizim gibi illaki girip birşey yazardı kaç gün geçti.. tek iyi ihtimal telefonu çalınmış, kırılmış, bozulmuş olsun bi onu düşününce rahatlıyorum. Ama inşallah öyledir yazar da buraya, sonra hepimiz bi nerdeydin sen diye kızar sonra rahatlarız
Geçmişe dönük baktım şöyle de gittiği hastane Medicana. Ama hangi şehir?Acaba attığı mesajları geçmişe dönük baksak bi bilgi edinir miyiz bende merak etmeye başladım çok yoğun geçiyorsa teli eline alamadı mı yada doğumumu zordu inşallah geçici küçük detaylı sorunlardır iyi düşünüp iyi olsun dua edelim
Ben İstanbuldu diye hatırlıyorumGeçmişe dönük baktım şöyle de gittiği hastane Medicana. Ama hangi şehir?
Canım istanbul olması lazım ama hangi ilçe bilmiyorum bebeğine ikeadan dolap almıştı nakliye konusunda konuşmuştu istanbul içi falan diyeGeçmişe dönük baktım şöyle de gittiği hastane Medicana. Ama hangi şehir?
Yani tecrübem yok canım ama nişan olabilir karnınızda agrıyorsa doğum başlıypr da olabilir.İsterseniz bi gidin hastaneye baksınlar yine de.Kızlar selam gecenin bu saati yazıyorum ama inşallah biriniz görürsünüz. Lavaboya kalktım pembe bi akıntım var ama böyle nişan gibi sümüksü değil bildiğiniz sıvıydı. Nişan böyle de olabiliyor mu? Adet olursunuz ya hiç beklemediğiniz anda o tarz ama rengi pembe. Doktorumu aramalı mıyım, korktum bi. Karnım da ağrıyor.
Evet korktum ya gideyim en iyisi. Yakınımda tıp merkezi var nöbetçi kadın doğum doktoru oluyor genelde şimdi giyinip çıkıcam. Kötü bir şey olmasın da.Yani tecrübem yok canım ama nişan olabilir karnınızda agrıyorsa doğum başlıypr da olabilir.İsterseniz bi gidin hastaneye baksınlar yine de.
Hayırlısı olsun canım haftan çok erken değildir sanıyorum. İyi haberlerle dön inşallahEvet korktum ya gideyim en iyisi. Yakınımda tıp merkezi var nöbetçi kadın doğum doktoru oluyor genelde şimdi giyinip çıkıcam. Kötü bir şey olmasın da.
Demek doğuma gitmeden bile beni düşündün
Ahahaha valla dinliyorum. Bakıyorum ama almıyorum, o da Üşengeçlikten
Gözünüz aydın, sağlıkla mutlulukla büyüsün
Oh oh az kalmış, tez zamanda kavuşacaksınız
Gözün aydın sağlıcakla bol anne sütüyle büyüsün
sessizyazar sen ve bebeğin nasıl oldunuz? Nasıl gidiyor, en son yazdığında canın sıkılmıştı
Papatya0593 Nare196 bebeklerinizi sağlıkla büyütün, hayırlı evlat olsunlar, her şey yolunda sütünüz bol, gaz döneminiz çoook rahat olsun inşallah amin
VivaLaJuicy seninle ilgili senin adına iyi bir haber almayı çok istiyoruz. İnşallah her şey yolundadır aminnn
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. Amin inşallah hepimiz sağlıkla büyütürüz meleklerimiziGözün aydın canım, Rabbim saglicakla buyutmenizi nasip etsin
Muhtemelen nişan canım, lavaboya akacak kadar şakır şakır değilse korkmaKızlar selam gecenin bu saati yazıyorum ama inşallah biriniz görürsünüz. Lavaboya kalktım pembe bi akıntım var ama böyle nişan gibi sümüksü değil bildiğiniz sıvıydı. Nişan böyle de olabiliyor mu? Adet olursunuz ya hiç beklemediğiniz anda o tarz ama rengi pembe. Doktorumu aramalı mıyım, korktum bi. Karnım da ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?