2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Birde sezeryan olan kızlar muhakkak doktorunuzdan bebek için probiyotik isteyin cok önemli birsey
Yaa bana vermedi 2 kere gittik hemde bende bilmediğim için sormadım. Sağlık ocağında d vitamini verdi sadece onu kullanıyoruz. 17 sinde aşısı var sağlık ocağında bi sorayımda doktora gittiğimizde onada sorayım bakalım neden vermemiş

Canım kendi derdimle şu an inan seninkisine de üzüldüm. Gerçekten inşallah bir an önce giderler ama gitmeseler bile sen mutlaka ailenle git. İnsanın gerçekten derdini anlayacak tek kişi kendi annesi oluyor, buna kalpten katılıyorum. Ki bence sen çok böyle lohusa depresyonu vs yaşayacak biri değilsin, senin olay tamamen doğumunun çok şanssız bir zamana gelmiş olması. Ay o yazlık şimdi sana çiçek gibi gelir, hem bebek hem sen yenilenirsiniz. Kız gidersen benim yerime de güneşlen, ben herhalde bu yaz tatili rüyamda görürüm.

Saglik ocağının verdiği d vitaminini mi kullanıyorsun cnm

Benimde oğlumda vermediler bu doktorumuz sonradan buldum ben açıkçası bütüncül düşünen bir doktor ilac vs cok sevmiyor oglumu da 1 yaşından beri götürüyorum kizimi da götürdüm boyle söyledi hoşuma gitti size de söyledim

Baby plus discovery model. Pek anlayamadım kullanabilir miyim
Rutin kontrole gittiğiniz doktora göstermende fayda var ama bildiğim bu model için beneğin en az 4 aylık olması gerekir. Aksi takdirde kalça problemleri baş gösterebilir. Genelde yenidoğan için kullanabileceğiniz kanguru tarzı ürün sling olarak geçer
Baby plus discovery model. Pek anlayamadım kullanabilir miyim

Evet bu şekilde de oluyor sıfır Grubu anne olunca sıkıntı

Bizim kan grupları da aynı sizinki gibi. Onla ne alakası varmış ki
farklı şekilde oluşur. Bunlardan biri Rh uyuşmazlığı, bir diğeri ise ABO uyuşmazlığıdır. Görülme sıklığı Rh uyuşmazlığına göre daha sık olan ABO uyuşmazlığı; anne 0 kan grubu, bebek A, B veya AB kan grubundaysa meydana gelir. Eğer 0 kan grubuna sahip bir anne adayıysanız ve bebeğiniz diğer kan gruplarından biri ile doğarsa, aranızda ABO uyuşmazlığı söz konusu olabilir. Bu durum sizi hemen korkutmasın, çünkü doğumdan sonraki süreçte düzenli doktor takibi ve tedaviler ile ABO uyuşmazlığıyla ilgili sorunları en aza indirerek atlatabilirsiniz.

Canım Google da bulduğum bilgi bu.Anne sıfır pozitif ise sarılık ihtimali artıyor

Kızlar benim popom çok kötü oldu bugün. Dr a sordum hemoroid ilacı sürme dedi ben de hindistan cevizi yağı sürdüm biraz iyi geldi ama var mı bi öneriniz baya acıyor çünkü

Ben 0+ eşim a+ oğullarım 0+ kızlarım a+ oldu sarılık oldu hepsi ama ciddi bir sınıra gelmemişti yani ilkine göre sonuncusu daha kolay atlatmışti yanlış hatırlamıyorsam.Kanindaki şeker düşünce sarılık olduğunu duymuştum hastanede birkaç damla şekerli su vermiş ebeler sonra düşüş yaşadık buna bağlıyorum bende son çocuğumda evde kendim verdim sanırım yarım çay kaşığı gibi birşeydi.Birde sütün tadı yediklerimizle degsiyor diye biliyorum ilk günler tatlı tüketmeye dikkat ettim.Yazdiklarimin bilimsel bir açıklaması varmı bilmiyorum.

Yağ süren canım anneler bende mustelanın yağını almıştım sürerim diye toplu yazmak istedim , araştırdığım kadarıyla 6 aydan önce bebeğin cildine yağ sürülmezmiş gözenekleri tıkadığı için isiliğe yol açarmış. Yağ yerine nemlendirici krem veya losyonla masaj yapılmalıymış ama siz yine de araştırın doktorunuzuda danışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…