- 27 Nisan 2022
- 845
- 2.183
- 63
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #35.321
Deyzeleri grubun ilk bebiş fotosunu buraya bırakıyorum Karan Bey yıkandı şimdi güzellik uykusunda hepinizi öpüyoruz doğan arkadaşlarına da selam, doğmamışlarıda heyecanla bekliyoruzAlırız bi maşallahınızı
Yaa bana vermedi 2 kere gittik hemde bende bilmediğim için sormadım. Sağlık ocağında d vitamini verdi sadece onu kullanıyoruz. 17 sinde aşısı var sağlık ocağında bi sorayımda doktora gittiğimizde onada sorayım bakalım neden vermemişBirde sezeryan olan kızlar muhakkak doktorunuzdan bebek için probiyotik isteyin cok önemli birsey
Canım kendi derdimle şu an inan seninkisine de üzüldüm.Ya kader arkadaşım
Dengelediğimi sanıyordum ama şalterim attı artık bu hafta (iyi bile dayandım).
Çok şanslıymışsın bak eşin çok anlayışlıymış, o gereken yerde cevabını verir merak etme. Seni zora sokmamak için gerekirse annesine bile ters yapar gibi görünüyor. Kıymetini bilmek lazım kocalarımızınSana tavsiyem yok maalesef, kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş ben de içinde bulunduğum durumu anlatayım
Maraşta Deprem olduktan sonra, beklenen istanbul depreminden dolayı kv ve kp dedim ki bize gelin bizde kalın (evlerine çürük raporu çıkmıştı çünkü). İyiyedim. Lohusalık şimdi şimdi vurdu sanırım, bitiklerdeyim. Yani tabi zaman oluyor insan kendi annesine babasına bile tahammül edemiyor, ben 2 ayı geçkin zamandır iyi bile dayandım bence. Neyse
Bana yaptıkları ettikleri bir şey yok. Dünya iyisi insanlar. Hatta eve misafir falan geliyo gidiyo kadın sürekli mutfakta bir şeyler hazırlıyor, yemeğimizi yapıyor, eve temizlikçi geliyor ama arada kendisi yine de süpürüyor siliyor, misafir geldiğinde çayı çorbayı o sunuyor ben oturuyorum camış gibi salonda ama yok yani batıyor artık arkadaş. 8 yıldır evliyim, hala kv ile sizli bizli konuşurum, mesafemi korumaya çalışırım. Ona rağmen salon kadını çizgimden çıkıp evin içinde bağırasım geliyo artık. Ben bebeğimle tek başıma kalmak istiyorum diye. Çok şey mi istiyorum? Mutfağımda kendi düzenim yok, evimde kendi düzenim yok. Yok yani yok
Salı günü işleri vardı sabah gittiler akşam geldiler. Hayatımın en mutlu 10 gününü saysam 1 tanesi de o salı günü olurdu. Eşime de yoluyla yordamıyla bunu söyledim. O da tahmin etmiş zaten benim bebekle yalnız kalınca huzur bulduğumu. Ama deprem olunca o insanları biz çağırdık evimize, nasıl göndericez diyor. Haklı. Ama ben de bu misafirliğin bu kadar uzun süreceğini ve böyle hissedeceğimi bilmiyordum ki. Salıdan beri sürekli dışarılardayım. Allahtan bebeği alıp gidecek yerim çok. Arabaya atıyorum neresi olursa. Bu sabah da kahvaltıya gittik annemlerle falan. Ama dönüp dolaşıp eve geliyorum yani sonuçtaDün akşam misafirler varken de çok belli etmişim heralde kv leri evde istemediğimi; az önce eşimle whatsapp ta yazıştık, anlamış yani onunla bu konuşmayı böyle yapmayı hayal etmemiştim ama olan oldu. Annemlerin gitmesini istediğini bu kadar belli etmeseydin keşke dedi
Dün anneme anlattım neler hissettiğimi falan. Yine ne varsa insanın kendi anasında varkadıncağız sabaha kadar yatamamış, ne yapabiliriz diye düşündüm diyor. En sonunda şöyle bi çözüm bulmuş; annem, babam, ben, bebek, gelmek isterse kızkardeşim ve onun bebeği hep beraber didim deki yazlığımıza gidelim dedik. Bebeğin 2. Ay kontrolüne kadar dönmek koşuluyla. Kv ler de isterlerse bende kalsınlar, ben gittikten sonra umurumda değil valla. Bu akşam kahveye diye çıkıp eşime açıcam konuyu. Bakalım ne diyecek. Ev ev üzerine olmuyormuş gerçekten. Belki onlar da benden şikayetçidir ama oğullarının hatırına kalıyorlardır bilmiyorum. Ama yani başka oğulları da var, ona da biraz gitseler bu dertler olmayacaktı belki de?
Ay çok uzun yazdım. Durumu olmayanalar için özet geçeyim; dengelenemiyor canlar olmuyor. Biz ki bu tatlış kv ve kp ile yapmıyorsak kimse yapamaz
Bio gaia damlayı mı diyorsun canım?
Saglik ocağının verdiği d vitaminini mi kullanıyorsun cnmYaa bana vermedi 2 kere gittik hemde bende bilmediğim için sormadım. Sağlık ocağında d vitamini verdi sadece onu kullanıyoruz. 17 sinde aşısı var sağlık ocağında bi sorayımda doktora gittiğimizde onada sorayım bakalım neden vermemiş
Benimde oğlumda vermediler bu doktorumuz sonradan buldum ben açıkçası bütüncül düşünen bir doktor ilac vs cok sevmiyor oglumu da 1 yaşından beri götürüyorum kizimi da götürdüm boyle söyledi hoşuma gitti size de söyledimYaa bana vermedi 2 kere gittik hemde bende bilmediğim için sormadım. Sağlık ocağında d vitamini verdi sadece onu kullanıyoruz. 17 sinde aşısı var sağlık ocağında bi sorayımda doktora gittiğimizde onada sorayım bakalım neden vermemiş
Rutin kontrole gittiğiniz doktora göstermende fayda var ama bildiğim bu model için beneğin en az 4 aylık olması gerekir. Aksi takdirde kalça problemleri baş gösterebilir. Genelde yenidoğan için kullanabileceğiniz kanguru tarzı ürün sling olarak geçerBaby plus discovery model. Pek anlayamadım kullanabilir miyim
Baby plus discovery model. Pek anlayamadım kullanabilir miyim
Yine göremedim ama kesinlikle çok tatlıdır
8. Gün çektirdim bebişim 7-15 gün arası demişti fotoğrafçıAllah iyiliğini versin, yenidoğan çekimini kaçıgünde çektirdin canım
Evet kuzumSaglik ocağının verdiği d vitaminini mi kullanıyorsun cnm
Evet bu şekilde de oluyor sıfır Grubu anne olunca sıkıntıAnaaam 3 saatlik uykuyla yine iyi performans sergilemişim geçen gün sabaha karşı emzirirken buraya yazıyordum gözüm kapanıp açılıyor bi baktım 1 saat sonra hala yazamamışım tuşlara basıyorum saçma sapan
Maşallah bebişine canım gözünaydın sağlıkla güzel günlerde büyüt bebişiniinşallah kısa sürede emmeye alışır bebişin.
Ya ben 0rh + eşim a rh + bebek 0 rh - oldu bizim bebekte sarılık geçirdi hatta uzayan sarılıkmış değer sabit kaldı ama hala azıcık sarılığı var yüzğnde bazen belli oluyor
farklı şekilde oluşur. Bunlardan biri Rh uyuşmazlığı, bir diğeri ise ABO uyuşmazlığıdır. Görülme sıklığı Rh uyuşmazlığına göre daha sık olan ABO uyuşmazlığı; anne 0 kan grubu, bebek A, B veya AB kan grubundaysa meydana gelir. Eğer 0 kan grubuna sahip bir anne adayıysanız ve bebeğiniz diğer kan gruplarından biri ile doğarsa, aranızda ABO uyuşmazlığı söz konusu olabilir. Bu durum sizi hemen korkutmasın, çünkü doğumdan sonraki süreçte düzenli doktor takibi ve tedaviler ile ABO uyuşmazlığıyla ilgili sorunları en aza indirerek atlatabilirsiniz.Bizim kan grupları da aynı sizinki gibi. Onla ne alakası varmış ki
İçinde paraben olabilir bir araştır istersen kuzumEvet kuzum
Nası yani d vid 3 ün içinde mi? Ben doğduğundan beri ilk çocuğuma kullanıyorumİçinde paraben olabilir bir araştır istersen kuzun
Saglik ocağının verdiğinde oluyor diye biliyorum bu yüzden bende ogluma ocean kullanıyorum 4 yıldırNası yani d vid 3 ün içinde mi? Ben doğduğundan beri ilk çocuğuma kullanıyorum
Dikkat edin, eğer doğum ise şimdiden kolay doğumlar diliyorumKızlar bugün çok kasılmam ve ağrım var. Aralığını saymadım saymaya başlayacağım ama henüz düzenli değil gibi. Doktor uğraştığı içinde olabilir. Bakalım gece ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?