2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Evet 5 güne ikna oldu şükür ama senin 20 gün uzun doğru diyorsun umarım orta yolu bulabilirsiniz canım
BUKITOKI N nail art banyo sonrası masajla bir güzel yağlıyorum oğlanı ama yüzüne hiçbir şey sürmüyorum.
Bu ara aşırı sivilce çıktı nedendir acaba?
Kuzum benimkinde olmadı daha öyle bişey bi fikrim yok ama N nail art açıklamış benimkinde de olursa korkmam
Ayy dün akşam gördüm o incir uyutmasını instagramda bende düşündüm yapayım diye ben diyetisyen arkadaşımla görüştüm dediki kuru incir kayısı içinde doğal şeker olan şeylerle beslen rafine şekerli şeyleri tüketme bol su bile süt yapar. Yoksa kilo olarak kalır dedi. O yüzden bence şekerli çok tüketmeyelim bu süreçte ama o içeceklerde gerçekten süt yapıyor vallahi bir süre kullanmakta fayda var bence sonra düzene girecektir zaten diye düşünüyorum.

İyi bari, bir an hep sende kalmayı mı düşünüyorlar acaba dedim

Aaa yok böyle değil canım normal içi boş kabuk gibi. Çok geçmiş olsun Duru hanıma

Doğru bak 40 randevumuz oluyor unutmuşum
Yok canım hep bende kalmayı ne onlar düşünür ne de eşim ister. Zaten o çağırmadı annesini ben çağırdım o evde kalmayın diye. O bu tür ilişkileri hep tadında tutmak ister, benim zevzekliğim işte

Senin akneler bebek aknesi denilen şeydendir. Geçer hemencecik canım. Benim kızınkiler de bu ilaçla geçer inşallah

40 randevusunda ne yapacak hiç bilmiyorum. Bilen var mı?

Bundan bizde de var boynunda 2 tane ama ben doktora yazmadım ya yazmamız mi lazım acaba önemli mi
Ne biliim ya benimki belki de kedi götünü görmüş yaram var sanmış gibi bir durum olabilir ilk bebe olunca tecrübesiz oluyor insan. Baxtroban pomad verdi zaten canım. Ben bacağına sürdüm. Ama burun içine sürmeyi düşünmüyorum
İstersen bi yaz doktoruna

Rahim toparlamış mı dikişler ne durumda diye bakar heralde Nasıl korunacağımızı anlatacakmış öyle demişti bana doktorum

Süper bu sefer sona geldiniz,sağ salim kucağınıza alın inşallah, sizin adınıza mutluyum
Evet canım can yakıcı sadece. Bende bir yan etki vs olmadı. Allah korusun sende olursa da hemen basıp hastaneye gidersiniz zaten kafana takma bence o kısmı
Sağlıcakla gelsin minnoşşş
Çok teşekkür ederim canım, yakma işinden tırstım sanki, etkisi ne kadar sürer acaba oğlum iyi olsun da yapacak birşey yok

Yaaaaa yerim maşallah çok tatlış sağlıkla mutlulukla büyüsün tatlım benim. Ay görünce acaba benim minnoşum nasıl olacak diye heyecan yaptım

Bana doğum olacağı günün ilk saatlerinde gece yaptılar, bir de 12 saat sonrası öğlen yaptılar. 2 doz şeklinde. Etkisi 36 saat mi dediler 72 saat mi dediler yalan olacak şimdi valla hatırlayamıyorum
Canını yakıyor ama sonra hemen geçiyor. Kalçadan da değil bu arada. Kalça hizasında ama vücudunun sağ ve sol yanından yaptılar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…