- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #35.341
Canım benim sezeryan doğum sonrasında oldu aşırı büyüktü doktorum krem ve fitil verdi 10 gün sonra falan geçti şükür başka birşey kullanmadımKızlar benim popom çok kötü oldu bugün. Dr a sordum hemoroid ilacı sürme dedi ben de hindistan cevizi yağı sürdüm biraz iyi geldi ama var mı bi öneriniz baya acıyor çünkü
Yaa şans eseri farkettim biz burak hocaya gidiyomuşuz doktorumuz aynı ne durumdasınız biz şuan beklemedeyiz nişan geldi yarınki eğitimde olmasın diye dualar ediyoruzSu değil bu o zaman arada duruyor sanki. Ama kasıklarım belim çok fena ya. Doktor be diyecek merak içindeyim. Teşekkür ederim çok sağolun
Doğuma 3 gün kaldı ondan sonra verirler inş bana da baya acıyor çünkü. 10 gün de çokmuş ya 1 gün dayanamadım acısına. Neyse çekcez artıkCanım benim sezeryan doğum sonrasında oldu aşırı büyüktü doktorum krem ve fitil verdi 10 gün sonra falan geçti şükür başka birşey kullanmadım
Neeeeeeeeee kv bebişini emzirmeye mi çalışmış memesini pıçaklarım vallaDoğumdan sonra herkesin en iyi ben bilirim, haddim hariç mevzuları, doğum şeklinden tutun da sütün geliyor mu, yetiyor mu, bu çocuk küçük mü, o kadar kalın giydirme terler, çok ince giydirdin hasta edeceksin, sen ortada yokmuşsun gibi bebeği mıncırmalar, bi samimiyetler (derin nefes alıyorum, sakinim sakinim) bitmiyor, şimdiden söyleyeyim takmayın, siz yıpranırsınız.
Benim kv çalıştığım süreçte bi ara kendince oğluma göğsünü tutturmaya çalışmış (ya sabır) benimki de itip tükürmüş (sakinim ) bir de bi şey olup 1 dk geç alsam çocuğu kucağıma benim sütüm olsa ben emzirirdim darlamaları yapınca çok hevesliysen seninki orada git onda dene şansını diye laf etmesem haddini aşmaya devam edecekti.
Arada hak ettiği ayarı verip sınırı çizmek gerekiyormuş.
Çok teşekkür ederim canımÇok güzel olmuş canım. Nerede yaptırdın?
Üni mezunu, emekli olması falan da fark etmiyor. Allah yüzüme baktı da bi de bunu anlattı anlatmasaydı da hiç fark etmezdim bebek tutabilirdi vs düşünmek bile istemiyorumAy ben şok! Nasıl kendi göğsünü tutturmay çalışmış yaaaa????? Ne kv ler var he!
İyi ki laf etmişsin valla deli mi ne?
Teşekkür ederim canım inşallah@sessizyazar canım sen sütüne ve kuzuna odaklanmaya devam et, bebiş için keşke tanıdığım doktor olsa da sana yardımcı olabilsemDuamda olacaksın hatta doğumum beklediğim gibi normal olursa gelen sancılarda sana da çokça dua edeceğim inşallah kabul olur. İnşalllah ikiniz de sağlıklı, huzurlu, hayırlı ömür sürersiniz
P Pnarrdemr @babyisloading @mammamia44 ve arada kaçırdığım varsa hepinizin gözü aydın olsun
Bebişleri huzurla, sağlıkla, tabii mümkün olan şekilde öncelikle kendi sütünüzle besleyin, sarın sarmalayın inşallah amin
Canım bende içiyorum sağlıklı olmamız gereken dönemdeyiz Hepimiz iyi olalım inşallahBana da verdi antibiyotik, farklı bir ürün sizinkinden ama ben kullanıyorum. Onun dışında ağrılarım için ağrı kesici vs de alıyorum. Sadece ekstradan kas gevşetici bir ürün yazmış, yanına not düşmüş sadece ağrı çok fazlaysa almam için. Onu kullanmadım. Dikiş ağrıları beni çok rahatsız ettiği için içiyorum açıkçası verdiklerini.
Alttan muayene sonrasında benimde o gece ve sabahı çok sancım oldu baya korktum ama sonra geçti takip et canım hiç geçmezse gerçek sancı benim şimdilik geçti bakalımKızlar bugün çok kasılmam ve ağrım var. Aralığını saymadım saymaya başlayacağım ama henüz düzenli değil gibi. Doktor uğraştığı içinde olabilir. Bakalım gece ne olacak.
Hayırlısı ile sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah canımKızlar az önce hazırlıkları gözden geçirdim :) herşey tamam sanırım..Deniz'imizin beşiğini de yatak odasında yerine aldık, hazır ve nazır durumdayızyarın sabah iğne için yatış var, benim ilk bebeğim, herşeyim, ablası yakın arkadaşım ile hastane odasını süsleyecek .. heyecan yükleniyor....
İyi ki söyledin bir sorayım doktoruma. Ben her banyo sonrası yağla masaj yapıyorum çünküYağ süren canım anneler bende mustelanın yağını almıştım sürerim diye toplu yazmak istedim , araştırdığım kadarıyla 6 aydan önce bebeğin cildine yağ sürülmezmiş gözenekleri tıkadığı için isiliğe yol açarmış. Yağ yerine nemlendirici krem veya losyonla masaj yapılmalıymış ama siz yine de araştırın doktorunuzuda danışın
Mustela losyon kullan cnmİyi ki söyledin bir sorayım doktoruma. Ben her banyo sonrası yağla masaj yapıyorum çünkü
Doğru anlamışsın canım, cevap yeterli, teşekkürlerHemen sabahınaBeş yıl beklemişiz daha fazla bekleyemezdik
Doğum belgesi ile istediğin yerden çıkarırsın. Nüfusa kayıtlı olduğu yer babanın köyü kasabası memleketi neresiyle orası oluyor malum, doğum yeri hastanenin bulunduğu ilçe il olarak yazıyor nüfus cüzdanında. Sorunu doğru anladıysam böyle
Gerek var mı ne demek yaaDun sezeryan gunu alinca esim aradi annesini 14 nisan sabah 8 diye bizimkide benim gelmeme gerek varmi diyotobeest simdiden basladim ben kurulmaya asiri ilgisiz olmasida bi baska sorun bakalim dogumdan sonra nolcak
Ya tam çıldırmalık. Ben de olsam büyük kriz çıkarırdım heralde. Hak etmiş dediğiniz lafıDoğumdan sonra herkesin en iyi ben bilirim, haddim hariç mevzuları, doğum şeklinden tutun da sütün geliyor mu, yetiyor mu, bu çocuk küçük mü, o kadar kalın giydirme terler, çok ince giydirdin hasta edeceksin, sen ortada yokmuşsun gibi bebeği mıncırmalar, bi samimiyetler (derin nefes alıyorum, sakinim sakinim) bitmiyor, şimdiden söyleyeyim takmayın, siz yıpranırsınız.
Benim kv çalıştığım süreçte bi ara kendince oğluma göğsünü tutturmaya çalışmış (ya sabır) benimki de itip tükürmüş (sakinim ) bir de bi şey olup 1 dk geç alsam çocuğu kucağıma benim sütüm olsa ben emzirirdim darlamaları yapınca çok hevesliysen seninki orada git onda dene şansını diye laf etmesem haddini aşmaya devam edecekti.
Arada hak ettiği ayarı verip sınırı çizmek gerekiyormuş.
yok yaa fiyatına bakıp çıkıcamHemen bunu da alacaksın değil mi?
Pazartesiydi di mi operasyon, saat kaçta?Kızlar az önce hazırlıkları gözden geçirdim :) herşey tamam sanırım..Deniz'imizin beşiğini de yatak odasında yerine aldık, hazır ve nazır durumdayızyarın sabah iğne için yatış var, benim ilk bebeğim, herşeyim, ablası yakın arkadaşım ile hastane odasını süsleyecek .. heyecan yükleniyor....
Aynen yeni kimliklerde yazmıyor artıkDoğum belgesinde öyle yazıyor canım. Yeni kimliklerde doğum yeri yazmıyor sanırım ama
Benim de kizim işık tedavisi gördü diğerlerini evde atlattik.Ama kızımda sütüm hemen gelmedi onun etkisi büyük.Zararli diyenler olacak belki ama yine böyle bir durum yaşarsam bir iki çay kaşığı şekerli su vermeyi düşünüyorum bende.Cunku çok sıkıntı yaşadık değeri çok hızlı yükseldi ve düşmedi.Cok şükür her hangi bir sıkıntısı olmadı ama lohusa psikolojisiyle çok üzülmüştüm.Ben 0+ eşim a+ oğullarım 0+ kızlarım a+ oldu sarılık oldu hepsi ama ciddi bir sınıra gelmemişti yani ilkine göre sonuncusu daha kolay atlatmışti yanlış hatırlamıyorsam.Kanindaki şeker düşünce sarılık olduğunu duymuştum hastanede birkaç damla şekerli su vermiş ebeler sonra düşüş yaşadık buna bağlıyorum bende son çocuğumda evde kendim verdim sanırım yarım çay kaşığı gibi birşeydi.Birde sütün tadı yediklerimizle degsiyor diye biliyorum ilk günler tatlı tüketmeye dikkat ettim.Yazdiklarimin bilimsel bir açıklaması varmı bilmiyorum.
EvetDoğru anlamışsın canım, cevap yeterli, teşekkürler
Gerek var mı ne demek yaane denir ki böyle söze, şoka şok şoku durumu
Ya tam çıldırmalık. Ben de olsam büyük kriz çıkarırdım heralde. Hak etmiş dediğiniz lafı
yok yaa fiyatına bakıp çıkıcam
Pazartesiydi di mi operasyon, saat kaçta?
Son saatlerEvetsabah 9da
Onun da içeriği temiz değilmiş diye okudumMustela losyon kullan cnm
Yaa benim kafam şimdi çok karıştıOnun da içeriği temiz değilmiş diye okudum
Bu arada ben de bebeğime çocuk doktorumuzun önerdiği d vitaminini kullanıyorum, aile sağlığı merkezinin verdiğini kullanmadım. İçeriğinde sızma zeytinyağı ve d vit 3 var sadece. Deca Tabs D3 adı
Bebeklerimiz daha az zararlı maddeye maruz kalsın diye elimizden geleni yapıyoruz ama her konuda başarılı olmamız mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?