- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #38.721
Oyle cnm benimkide.oyle alisicak o sekilde uyumayaDun gece emzirdikten sonra hazir uyuyo kundagi bi cikariyim dedim ama elleri o kadar hizli hareket ediyo ki ya eller bacaklar basladi dan dun baktim olcak gbi degil geri taktim hemenelleri surekli kafasinda kulaklarinda ve asiri hizli ve cok ani hareket ediyolar sizin de boyle mi normal mi yani ya bazen diyorum benimki mi bi garip
Simdi koydum gunduz uykusunu uysuun en azindan diye yok eller kollar durmadi uyanip durdu basladi zirlamaya taktim kundagi.Dun zaten cok bunaltti beni o kadar agladi ciglik cigliga ki gunduz uykusunu da reddediyo uygulama ataga girdi diyor 3. Ay atagina.. baslicam bunlarin ataklarinaOyle cnm benimkide.oyle alisicak o sekilde uyumaya
Ay bu sabah benim modda böyle çekip gidesim geliyor cocuk 5 saattir aç icmiyor sütü valla gına geldi artıkSimdi koydum gunduz uykusunu uysuun en azindan diye yok eller kollar durmadi uyanip durdu basladi zirlamaya taktim kundagi.Dun zaten cok bunaltti beni o kadar agladi ciglik cigliga ki gunduz uykusunu da reddediyo uygulama ataga girdi diyor 3. Ay atagina.. baslicam bunlarin ataklarinahic sabrim kalmadi bugun sabahta uyumayinca cekip gidesim var
Canım çok normal. Refleksleri henüz gitmiş değil. Alışana kadar güvenli ortamını istiyor sonuçta kundak da ona anne karnını hatırlatıyor.Dun gece emzirdikten sonra hazir uyuyo kundagi bi cikariyim dedim ama elleri o kadar hizli hareket ediyo ki ya eller bacaklar basladi dan dun baktim olcak gbi degil geri taktim hemenelleri surekli kafasinda kulaklarinda ve asiri hizli ve cok ani hareket ediyolar sizin de boyle mi normal mi yani ya bazen diyorum benimki mi bi garip
Bende sabaha kadar uyuyamadim cnm sabah 6 da babqsina attim kactim yatmaya:) 3 saat uyumusum o bile cok iyi geldi. Uykusuzluk gercekten benide mahvediyor ya. Bilmiom.bizde atakmidir ne zikkimsa bitsin artik yani:))Simdi koydum gunduz uykusunu uysuun en azindan diye yok eller kollar durmadi uyanip durdu basladi zirlamaya taktim kundagi.Dun zaten cok bunaltti beni o kadar agladi ciglik cigliga ki gunduz uykusunu da reddediyo uygulama ataga girdi diyor 3. Ay atagina.. baslicam bunlarin ataklarinahic sabrim kalmadi bugun sabahta uyumayinca cekip gidesim var
Of aclik aglamasi kulaklarima geldiAy bu sabah benim modda böyle çekip gidesim geliyor cocuk 5 saattir aç icmiyor sütü valla gına geldi artık
kundak kemeri takiyorum devam edicem ya napim donene kadar yaparim uyuyamiyo cocukCanım çok normal. Refleksleri henüz gitmiş değil. Alışana kadar güvenli ortamını istiyor sonuçta kundak da ona anne karnını hatırlatıyor.
Bol kundak yapabilirsin ellerini tamamen kaldıramaz da birazcık kıpırdatır ama uyanmamış olur nispeten.
Uykusuzda degilim gece zor degildi benim iki gundur gunduz sapittiBende sabaha kadar uyuyamadim cnm sabah 6 da babqsina attim kactim yatmaya:) 3 saat uyumusum o bile cok iyi geldi. Uykusuzluk gercekten benide mahvediyor ya. Bilmiom.bizde atakmidir ne zikkimsa bitsin artik yani:))
Biz bi gun iyiysek diger gun mutlaka kotuyuz hep bole bi dengemiz yok yaniOf aclik aglamasi kulaklarima geldiniye icmiyo biberon mu istemiyo mamayi mi begenmiyo ya bi ek gidaya geceydik hayirlisiyla en azindan oyle boyle doyururduk
kundak kemeri takiyorum devam edicem ya napim donene kadar yaparim uyuyamiyo cocuk
Uykusuzda degilim gece zor degildi benim iki gundur gunduz sapittidakikasi dakikasina uyuyan bi bebekti yani noldu benim cocuguma nerde benim yavrum geri verin shshsh
Açıkçası keçi sütü bazli mama dışında mama vermiyorum valla alışsın hadi mamayi beğenmiyor sütün gunagunahi neOf aclik aglamasi kulaklarima geldiniye icmiyo biberon mu istemiyo mamayi mi begenmiyo ya bi ek gidaya geceydik hayirlisiyla en azindan oyle boyle doyururduk
kundak kemeri takiyorum devam edicem ya napim donene kadar yaparim uyuyamiyo cocuk
Uykusuzda degilim gece zor degildi benim iki gundur gunduz sapittidakikasi dakikasina uyuyan bi bebekti yani noldu benim cocuguma nerde benim yavrum geri verin shshsh
Aman ver gitsin ya neyi seviyosa onu icsin.Benimki de bazen meme istemiyo eskiden cok takiyodum simdi ama karni doysun aglamasin ne icerse icsin modundayimAçıkçası keçi sütü bazli mama dışında mama vermiyorum valla alışsın hadi mamayi beğenmiyor sütün gunagunahi ne
Yok canım çok normal sen bir anda yapma Günlere yayıp yavaş yavaş serbest bırakDun gece emzirdikten sonra hazir uyuyo kundagi bi cikariyim dedim ama elleri o kadar hizli hareket ediyo ki ya eller bacaklar basladi dan dun baktim olcak gbi degil geri taktim hemenelleri surekli kafasinda kulaklarinda ve asiri hizli ve cok ani hareket ediyolar sizin de boyle mi normal mi yani ya bazen diyorum benimki mi bi garip
Canım maşallah 90 da 120 de çok çok iyiBir de emziriyorsun daha ne olsun..
Valla benimki kilo alımı olarak geride. Yine de ne mamaya ne ek gıdaya başlattı doktor.
Sağlığı yerindeyse kiloya takılma cidden. Ama mama veriyorum neden kilo almıyor diye düşünüyorsan evolvia mamayı öneririm. İçeriği temiz ve çok güzel kilo aldırıyor.
Şifa olsun kuzuma
Simdi koydum gunduz uykusunu uysuun en azindan diye yok eller kollar durmadi uyanip durdu basladi zirlamaya taktim kundagi.Dun zaten cok bunaltti beni o kadar agladi ciglik cigliga ki gunduz uykusunu da reddediyo uygulama ataga girdi diyor 3. Ay atagina.. baslicam bunlarin ataklarinahic sabrim kalmadi bugun sabahta uyumayinca cekip gidesim var
Canım Rabbim şifa versinYaaa yeni aldık paketi, bitince onu da deneyelim. Evet, beklenen kilonun altında kalıyor. 3700 e yakın doğdu. 2,5 aylıkken 5.200 yeni olmuştu. Çocuk doktoru da hatta yetersiz görmüş ve gastroenteroloji ye sevkettti. O da ciddi bir sorun görmedi. Cuma 4 aylık olacak inşallah mamayla vs 6 olmuştur diye umut ediyorum. Bizim esktra sağlık sorunlarından dolayı gelişim geriliği olabilir. Aslında temkinli olmamın sebebi bu. İkinci çocuğum. İlki de az kiloyla ilerledi genelde ama onda bu kadar dert etmemiştim. Gündüz 3 kez 90 alıyorsa 3 kez de emiyor sanırım, bazen 4 oluyor uykuda da artık daha uzun aralıklarla emiyor.
Ay evet bende çok takiyordum uzuluyordum bende saldım artıkAman ver gitsin ya neyi seviyosa onu icsin.Benimki de bazen meme istemiyo eskiden cok takiyodum simdi ama karni doysun aglamasin ne icerse icsin modundayimcok takinca iyice sacmaliyorlar
Yok canım çok normal sen bir anda yapma Günlere yayıp yavaş yavaş serbest bırak
Gunduzden baslayip oyle yapicam bugun bi uykusunu kundaksiz uyudu 25 dakika surduYaa kıyamam. Benim çocuklar doğar doğmaz kundağa tepkili doğdular asla kundak yapmadım. Uykuya dalarken sıkıntı oluyor. Yavaş yavaş bıraksan birden değil de hafif genişlete genişlete
Ablam son kızını 5 aylıkken öğrenmiştiKizlar ya ben 40 imdan sonra hemen adet olmustum bidaha da olmadim. Son zamanlarda ayni hamileligin ilk zamanlarindaki gibi bitkin ve uykulu hissediyorum basim falan da donuyo bi korku sardi beni
Ay sus kz bende hiç olmadım regl gecenlerde 2 gün lekelenme oldu korkuyorumAblam son kızını 5 aylıkken öğrenmiştiregl olmuyorum diye doktora bi gitti hamileymiş çocuk 5 aylık olmuş nerdeyse
Ben de olmadım dahaAy sus kz bende hiç olmadım regl gecenlerde 2 gün lekelenme oldu korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?