2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Gunduzden baslayip oyle yapicam bugun bi uykusunu kundaksiz uyudu 25 dakika surdu normalde de 40 dakika uyuyor zaten bakim hergun bir uyku ekleyerek yapicam sanirm onun istegine gore
Hah bak öyle oluncada dikkat et uykudan uykuya geçişte 25 . Dk da uyanıyor diyelim sen 23-24 dakikada yanına git hafif bi oynatıp pışpışla ya da hangi destekle uyuttuysan onu yap uykuya devam etsin

Ablam son kızını 5 aylıkken öğrenmişti regl olmuyorum diye doktora bi gitti hamileymiş çocuk 5 aylık olmuş nerdeyse
Anaam Benim karnim zaten 5 aylik gibi Yarin saglik ocagina gidicem bi kan degerlerime de baktirmak istiyorum zaten baktirmisken gebelik de baktirayim ya kan degerlerim dusmustur diye dusunuyorum bide sicak havalar acayip bi halsizlik var

Kızlar 4. Ay randevunuzda bebekleriniz kaç gram almıştı. Bizim randevumuz yarın ama evde kendim tarttığımda 600 gram almış görünüyor. Önceki ay 1200 gram almıştı. Bariz düşüş var normal mi acaba? Emmesi de önceki gibi ama…

Hem evdeki tartı hatalı olabiliyor hem de artık aynı hızda kilo almıyorlar canım. Endişelenecek bir şey yok. Duru da aynı hızda büyümüştü. Önceki ay 1200, bu ay 600 gr zaten aynı hızla kilo almaya devam etseler 1 yaşına geldiğinde nerdeyse 20 kilo olurlar

Hosgeldiin nerelerdesiin? Diger gruplar cok aktif biz cok dagildik uzuluyorumm bi iyi bi kotu cok hizli geciyo zaman ben en sona kalmistim benim ki bile 3 aylik olduu

Hosgeldiin nerelerdesiin? Diger gruplar cok aktif biz cok dagildik uzuluyorumm bi iyi bi kotu cok hizli geciyo zaman ben en sona kalmistim benim ki bile 3 aylik olduu
Oyyy maşallahhh
Evet zaman kesinlikle öok hızlı geçiyor. Yaşarken anlaşılmıyor ama az önce size yazarken farkettim 4,5 ay olmuş bile işte
Kolik sancıları, gece saat başı uyanmaları falan… off bittiğine inanamıyorum şu anda

Ay bitti mii benimki de ilk ay kolikti cok fena kabuslarima giriyo bazen hala ara ara gaz yine vuruyor bu siralar, 5 gune tam 3 ay dolcak umarim artik gecer bu gaz belasi ya

Ay bitti mii benimki de ilk ay kolikti cok fena kabuslarima giriyo bazen hala ara ara gaz yine vuruyor bu siralar, 5 gune tam 3 ay dolcak umarim artik gecer bu gaz belasi ya
Gaz çok enteresan, 3te geçiyor demişlerdi gerçekten de geçti. Ama kolik daha yeni geçti diyebiliyorum. Normalde kolik için de 3te geçiyor demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…