2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
ocean kullanabilirsin dedi d yide ocean kullanıyorum dedim ama içeriğini sevmedim ocean on ya şimdi premanın günlüğünde gördüm zararlı maddeler var , nevwit kullanayım diyorum, siz ne kullanıyorsunuz
Ay bende ocean kullaniyordum d yi bunuda ocean alir gecerim diyordum o zaman arastirmali biz b12 kullaniyoruz oda ocean

En azından sebebi bulunmuş umarım onları kesince düzelir

Canım 6. Ayda gelince konuşalım ek gıdayı dedi, o zaman başlarız yani, bi doktor bana idrarda koku renk vs olursa ver demişti senin kristallenme olduysa vermen doğru bence de canım, bende kesmeyeceğim galiba ya 20-30 cc vereceğim Annelik içgüdüm az da olsa ver diyor

Zaman iyice daraliyor artik inceden ek gidaya yolculuk var biz grubun en küçüğü olunca daha 2 ay var bakalim

Evet canim ne yapalim azda olsa verelim ki benimki pek beceremiyor aslinda meme reddi yasiyoruz oda sivi almasini azaltiyor gunun en aktif saatlerinde o bile kristallenmeye sebep olmus olabilir

Canım hamdolsun benim ki memeyi seven emmeyi seven bi bebek birazda o sebeple hiç acele etmeyeceğim tadım için falan 5. Ayda başlayanlar oluyor sanırım tadımlara, şimdi başlarım meme reddi fln olur riske atmayayım, güzelce emsin 6 da yavaştan başlarım tadımlarla diyorum

Gelismi yolunda gidiyor guzelde emiyor masallah canim boyle olduktan sonra 6 ay ideal elbette bakalim bende 6 ayda baslama niyetindetim 2 ay gelisimi guzel devam ederse tabi

Benim kizimda cok az aliyo kiloyu 7.200 falan cikiyo suan evde tarttigimda nerdeyse sadece mamayla gidiyoruz cok az emiyo. Mamayi degistirmek pek istemiyorum icerik olarak iyi ama kiyaslama gibi degil de genel kilosu cok dusuk degil dimi kizlar yani totaldeki kilo mu onemli yoksa her ay aldigi kilo mu

Cnm kilosu gayet iyi dogum.kilosu kacti

Aramizda 2 gun varmis:) bende sadece mama veriyorum. 4 aylikken kilosu 6.3 kg idi. Dogum kilosudq 2.9

Gelismi yolunda gidiyor guzelde emiyor masallah canim boyle olduktan sonra 6 ay ideal elbette bakalim bende 6 ayda baslama niyetindetim 2 ay gelisimi guzel devam ederse tabi

Cnm kilosu gayet iyi dogum.kilosu kacti
Ay kilo milo değilde bu uyku nolacak kızlar ya böyle mart annelerinde şu saatte uyut şu saatte uyandır gibi şeyleri görüyorum, asla benim dediğim gibi olmuyor valla yeni uyandı mızmız geri uyutuyorum mecbur, bide hep ilgi istiyor ya öyle eve falan aşırı düşkün titiz biri değilim ama eve de arada vakit ayırmak lazım ama ya kucakta duracak ya uyutulacak hep hamakta sallayın beni diyor hemen uyanıyor, gecede hep memede kolumun üstüne yatmaktan kolum ağrıyor artık, çocuk dediğin az kendi oyalanmaz mı ya bunlar ne böyle canavar gibi bana geldiler bugün, uyku rutini yapayım diyorum geçiyorum odaya duş aldırdım üstünü giyerken kıyamet uyku mutlu hakgetire sonra masaj falan yaptım yok, gene memede uyudu, yamuk yumuk memede bebekle yatmaktan belimde ağrıyor, gerçekten uykuları ne zaman düZelecek

Bizimde bu aya kadar guzeldi hani oyle tam saatlerimiz belli olmasa da uyudu mu boyle en az 1 saat uyur sonra uyanir 1 saat falan uyanik kalir sonra tekrar uyurdu. Ama bu ay uykuya direniyo bazen gece uykusuna yatisimiz 1 i buluyo bide bikac gundur burnu tikaniyo sanirim biraz ruzgar carpti bi aksam deniz kenarinda yuruduk ama bebek arabasi tam kapaliydi niye boyle oldu anlamadim. Burun tikanikligina bi care bileniniz var mi kizlar

Maşallah canım daha ne olsun Bir kilo geride benim oğlan öyle düşün

Papatya0593 düzen falan yok ne zaman uykusu gelirse o zaman yatırıyorum. Uykusu gelmişse ve az oyalayım da sabah çok uyusun mantığına girersem hırçınlaşıyor iyice ters etki yapıyor
E B R U burun tıkanıklığına en iyi çözümü buhar makinesinde aldım ben.

Sagol canim cok sukur yine ama dogum kilosu iyiydi ondan cok dusuk degil yoksa az kulo alimi. Sizin dogum kilosu kacti
2500 doğdu. Şöyle düşün ennn kötü ek gıdaya kadar bu çocuk 8 kg olacak. 8 kg ne demek canım koca bebek. Onu bir de taşımak var boşver canım hasta olmasınlar yeter

Demir için erken sanki demi ya genelde 6. Ayda başlatılmış kafam karıştı
Biz de bugün doktordaydik. Ben hepsini sordum. Su için günde 120 ml geçmesin teklif et içerse ver dedi.
Demir olarak bize de ocean verdi ama ben de dediğini alacağım. Önceden 6. Ayda baslaniyormus ama 9. Ayda tahlil yapınca bebeklerde kansızlık tespit ediliyormuş. 4. Ayda başlanması yonunde karar alinmis ve başarılı olmuş. Bana böyle söyledi.
Kendim için de balık yağı istedim. Hiç yiyemiyorum zaten. Belki sutume de yarar.
Yine aşı ve benim kızımı çok etkiliyor. 2. Ay da böyleydi. Şimdi de çok ağladı. Günü rahat kapatırız inşallah.
Benimki 350 gram almış sadece. Doktor iyi dedi. Hatta 6. Ayda doğum kilosunun iki katı olması lazimken seninki şimdiden geçmiş diyor. 2950 doğdu şu an 6100. Ama 350 gram çok az geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…