2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım sümük varsa duş aldırıp aspiratörle çekebilirsin sümükleri öyle alıyorum ben

Aa su 120 ml bayada fazla aslında Allahım bu doktorların neden bi dediği bi dediğini tutmuyor canım doktor normal dediyse takılma bence emmesi iyi huzurluysa rahat ol

İnşallah aşı gününü sıkıntısız atlatırsınız 120 ml çok geldi bana açıkçası. Ben Marincap balık yağı ve Desiferol d vitamini kullandığım zaman bebeğim güzel kilo alıyordu. Bir buçuk aya yakın ara verdim şimdi tekrar başladım. Kesinlikle bizim sağlığımız için de gerekli süt içinde. Şifa olsun

Ben serum fizyolojik ile.once temizliyorum sonra nemlensim die nazalnem damla damlatiorum bazen de cold.mix damla var burun acici yakasina 2 damla damlatiyorum nefesi aciyor baya

Bize devlette hiç boy ölçmediler ya özellikle sordum asm de bakılsın dediler oradakilerde ölçmüyoruz 6 aydan önce önemi yok dedi
Asmde her ay ölçtüler hem baş çevresi, kilo, boy.
Özel muayeneye gidiyorum. Doktor da hep ölçüyor.
Üniversite hastanesinde doğum yaptım. 2 gün kalmıştım. 2 gün farklı farklı yenidoğan doktorları geldi odaya. Hepsi de üçünü ölçüp gittiler.
Ben anlamıyorum bu doktorları hepsi ayrı telden

Kac ayliksiniz

Baş kilo bakılıyor boyumuz hiç bakılmadı ya ben evde ölçtüm ama doğru mu bilmem, gidince bida sorayım

Bana ocean önerdi yazın balik yemiyoruz genellikle. Ama anne sütüne de en çok et balık yarıyor sanırım. İnşallah fayda görürüz

Aa su 120 ml bayada fazla aslında Allahım bu doktorların neden bi dediği bi dediğini tutmuyor canım doktor normal dediyse takılma bence emmesi iyi huzurluysa rahat ol
120 bana da çok geldi. Ben zaten aşırı sıcak günlerde vereceğim isterse. Çiş rengi koyulasmisti sürece sorun yok. Ama çok terliyor bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…