- 16 Haziran 2020
- 5.103
- 12.087
- 248
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #39.141
İyiyiz Canm teşekkür ederimRprnn kızın nasıl canım? Sen nasılsın?
Canım sümük varsa duş aldırıp aspiratörle çekebilirsin sümükleri öyle alıyorum benBizimde bu aya kadar guzeldi hani oyle tam saatlerimiz belli olmasa da uyudu mu boyle en az 1 saat uyur sonra uyanir 1 saat falan uyanik kalir sonra tekrar uyurdu. Ama bu ay uykuya direniyo bazen gece uykusuna yatisimiz 1 i buluyo bide bikac gundur burnu tikaniyo sanirim biraz ruzgar carpti bi aksam deniz kenarinda yuruduk ama bebek arabasi tam kapaliydi niye boyle oldu anlamadim. Burun tikanikligina bi care bileniniz var mi kizlar
Aa su 120 ml bayada fazla aslında Allahım bu doktorların neden bi dediği bi dediğini tutmuyorBiz de bugün doktordaydik. Ben hepsini sordum. Su için günde 120 ml geçmesin teklif et içerse ver dedi.
Demir olarak bize de ocean verdi ama ben de dediğini alacağım. Önceden 6. Ayda baslaniyormus ama 9. Ayda tahlil yapınca bebeklerde kansızlık tespit ediliyormuş. 4. Ayda başlanması yonunde karar alinmis ve başarılı olmuş. Bana böyle söyledi.
Kendim için de balık yağı istedim. Hiç yiyemiyorum zaten. Belki sutume de yarar.
Yine aşı ve benim kızımı çok etkiliyor. 2. Ay da böyleydi. Şimdi de çok ağladı. Günü rahat kapatırız inşallah.
Benimki 350 gram almış sadece. Doktor iyi dedi. Hatta 6. Ayda doğum kilosunun iki katı olması lazimken seninki şimdiden geçmiş diyor. 2950 doğdu şu an 6100. Ama 350 gram çok az geldi bana.
Vitagil fer canım.Genelde 4 ayda oneriyorlar demiri col nadir erteleyen diğer aylara bakalim bizde 4 ay kontrolune gidince ne diyecek size hangi demiri baslatti
Hayırlı güzel haberler al bizi de haberdar et kuzum inşallahİyiyiz Canm teşekkür ederimbu salı ultrasonu var Perşembe de muane bakalım kalçası için neler diyecek. 20 Ağustos'ta da 4. Ay kontrolü olacak.
Amin canım inşallahEn azından sebebi bulunmuş umarım onları kesince düzelir
İnşallah aşı gününü sıkıntısız atlatırsınızBiz de bugün doktordaydik. Ben hepsini sordum. Su için günde 120 ml geçmesin teklif et içerse ver dedi.
Demir olarak bize de ocean verdi ama ben de dediğini alacağım. Önceden 6. Ayda baslaniyormus ama 9. Ayda tahlil yapınca bebeklerde kansızlık tespit ediliyormuş. 4. Ayda başlanması yonunde karar alinmis ve başarılı olmuş. Bana böyle söyledi.
Kendim için de balık yağı istedim. Hiç yiyemiyorum zaten. Belki sutume de yarar.
Yine aşı ve benim kızımı çok etkiliyor. 2. Ay da böyleydi. Şimdi de çok ağladı. Günü rahat kapatırız inşallah.
Benimki 350 gram almış sadece. Doktor iyi dedi. Hatta 6. Ayda doğum kilosunun iki katı olması lazimken seninki şimdiden geçmiş diyor. 2950 doğdu şu an 6100. Ama 350 gram çok az geldi bana.
Hani yediği boyuna gitmiş derler ya canım o misal galiba.Bir yerde boyunun bir ay önceye göre uzaması daha önemli diye okudum. Kilodan ziyade.
Ben serum fizyolojik ile.once temizliyorum sonra nemlensim die nazalnem damla damlatiorum bazen de cold.mix damla var burun acici yakasina 2 damla damlatiyorum nefesi aciyor bayaBizimde bu aya kadar guzeldi hani oyle tam saatlerimiz belli olmasa da uyudu mu boyle en az 1 saat uyur sonra uyanir 1 saat falan uyanik kalir sonra tekrar uyurdu. Ama bu ay uykuya direniyo bazen gece uykusuna yatisimiz 1 i buluyo bide bikac gundur burnu tikaniyo sanirim biraz ruzgar carpti bi aksam deniz kenarinda yuruduk ama bebek arabasi tam kapaliydi niye boyle oldu anlamadim. Burun tikanikligina bi care bileniniz var mi kizlar
Bize devlette hiç boy ölçmediler ya özellikle sordum asm de bakılsın dediler oradakilerde ölçmüyoruz 6 aydan önce önemi yok dediBir yerde boyunun bir ay önceye göre uzaması daha önemli diye okudum. Kilodan ziyade.
Asmde her ay ölçtüler hem baş çevresi, kilo, boy.Bize devlette hiç boy ölçmediler ya özellikle sordum asm de bakılsın dediler oradakilerde ölçmüyoruz 6 aydan önce önemi yok dedi
Kac ayliksinizBiz de bugün doktordaydik. Ben hepsini sordum. Su için günde 120 ml geçmesin teklif et içerse ver dedi.
Baş kilo bakılıyor boyumuz hiç bakılmadı ya ben evde ölçtüm ama doğru mu bilmem, gidince bida sorayımAsmde her ay ölçtüler hem baş çevresi, kilo, boy.
Özel muayeneye gidiyorum. Doktor da hep ölçüyor.
Üniversite hastanesinde doğum yaptım. 2 gün kalmıştım. 2 gün farklı farklı yenidoğan doktorları geldi odaya. Hepsi de üçünü ölçüp gittiler.
Ben anlamıyorum bu doktorları hepsi ayrı telden
Ayaklarını duz tutamiyor ya bacaklarini pardon ondan olcmemislerdir ama insan merak ediyo iste evde mezura varmi bacagini duz yapip sen olc ben ole yapiyorum:)Baş kilo bakılıyor boyumuz hiç bakılmadı ya ben evde ölçtüm ama doğru mu bilmem, gidince bida sorayım
İyi ya sorun yok. Bugün aşıdan huzursuz oldu sadeceAa su 120 ml bayada fazla aslında Allahım bu doktorların neden bi dediği bi dediğini tutmuyorcanım doktor normal dediyse takılma bence emmesi iyi huzurluysa rahat ol
Bana ocean önerdi yazın balik yemiyoruz genellikle. Ama anne sütüne de en çok et balık yarıyor sanırım. İnşallah fayda görürüzİnşallah aşı gününü sıkıntısız atlatırsınız120 ml çok geldi bana açıkçası. Ben Marincap balık yağı ve Desiferol d vitamini kullandığım zaman bebeğim güzel kilo alıyordu. Bir buçuk aya yakın ara verdim şimdi tekrar başladım. Kesinlikle bizim sağlığımız için de gerekli süt içinde. Şifa olsun
4 ay 4 günKac ayliksiniz
120 bana da çok geldi. Ben zaten aşırı sıcak günlerde vereceğim isterse. Çiş rengi koyulasmisti sürece sorun yok. Ama çok terliyor bizimkiAa su 120 ml bayada fazla aslında Allahım bu doktorların neden bi dediği bi dediğini tutmuyorcanım doktor normal dediyse takılma bence emmesi iyi huzurluysa rahat ol
Tâbi kiHayırlı güzel haberler al bizi de haberdar et kuzum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?