- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #39.161
Çok yorucu geçiyorTâbi kisiz nasılsınız
3 aydan sonra yavas yavas rutini olusur yada olusmasi gerek ama bizim bebeler cok uyaranli sanirim duzelecegine daha da bozuluyor keremde mesela gunduz cok guzel uyurdu tabi basinda surekli tetikte bekleyerek simdi cok az uyuyor parca parca gece de emme icin kalkiyor ben uyandirmiyorum o neysede sabah 5te bazen kaka yapmiyor yaaa gune başlıyor uyaniyor temizlerken neyse bakalim onumuz aydinlik guzel olacak bakalim ben pikeyi yere seriyorum canim onun ustunde debeleniyor genis alandaAy kilo milo değilde bu uyku nolacak kızlar ya böyle mart annelerinde şu saatte uyut şu saatte uyandır gibi şeyleri görüyorum, asla benim dediğim gibi olmuyor valla yeni uyandı mızmız geri uyutuyorum mecbur, bide hep ilgi istiyor ya öyle eve falan aşırı düşkün titiz biri değilim ama eve de arada vakit ayırmak lazım ama ya kucakta duracak ya uyutulacak hep hamakta sallayın beni diyor hemen uyanıyor, gecede hep memede kolumun üstüne yatmaktan kolum ağrıyor artık, çocuk dediğin az kendi oyalanmaz mı ya bunlar ne böyle canavar gibibana geldiler bugün, uyku rutini yapayım diyorum geçiyorum odaya duş aldırdım üstünü giyerken kıyamet uyku mutlu hakgetire sonra masaj falan yaptım yok, gene memede uyudu, yamuk yumuk memede bebekle yatmaktan belimde ağrıyor, gerçekten uykuları ne zaman düZelecek
Alerjisini nasıl tespit ettiler? Bize de süt ürünleri alerji şüphesi dediler, diyet yaptım bir ay ama kusması azalmadı, reflü şurubuna başladım.Bizdede alerji çıktı bugün kontrole gittik alerji testi için 3250 istedilerdevlette yaptıracağım şok oldum duyunca özel sigortada karşılamıyormuş. Demir ilacı içinde 4.ay başlarız demişti fakat kan sayımına göre bakacak eğer yüksekse bir sonraki ay başlatacak . Ama alerji bizi mahvetti mide gazını en az 10 kez çıkartıyor ve inanılmaz kusuyor burada varmıydı alerjisi olan. Birde su vermeye gerek yokmuş anne sütü aldığı için sadece. Heh birde 1 kg almışız fazlaymış bu ay için mama olsaymış azaltırcakmış ama anne sütü olduğu için zararsızmış
Beğenmene sevindim, güle güle kullanWee baby tırnak makası çok güzelmiş
Teşekkür ederim kızlar. Sayenizde aldım.
Diğer renkli başlıklı törpü çok zorluyordu beni.
Bununla hemen hallettim.
Daha bugün burnunu çizmişti üstelik.
Artık çizer mi diye bi endişem de olmayacak.
Bende 2 gündür gece uykusu için rutin oluşturuyorum, 8 gibi odaya geçiyorum duş aldırıyorum sonra ayak masajı masal biraz oynatıp memede uykuya geçiyorum, bakalım daha güzel uyuyacak mı, bide memesiz uyutamıyorum onu beceremiyorum yok ya sallanacak ya meme , şimdi gene uyandı o kadar rutin 1 saat uyuttu geri kalktı geri uyutuyorum3 aydan sonra yavas yavas rutini olusur yada olusmasi gerek ama bizim bebeler cok uyaranli sanirim duzelecegine daha da bozuluyor keremde mesela gunduz cok guzel uyurdu tabi basinda surekli tetikte bekleyerek simdi cok az uyuyor parca parca gece de emme icin kalkiyor ben uyandirmiyorum o neysede sabah 5te bazen kaka yapmiyor yaaa gune başlıyor uyaniyor temizlerken neyse bakalim onumuz aydinlik guzel olacak bakalim ben pikeyi yere seriyorum canim onun ustunde debeleniyor genis alanda
Öyle gerçekten ben büyüdükçe derdi daha anlaşılır olur diodum ama nooo no nooo daha da bi karmakarışık geliyor ağlamalarıÇok yorucu geçiyorBüyüyor ama yoruyooor
Valla canim insan yapmam dedigi seyleri caresiz yapiyor ayagimda salliyorum bende mecburen cunku emerek uyumuyor emziklede dalamiyor kucagimda ayakta pis pis istiyor cok yorucu artik o yuzden oturak ayak en iyisi eskiden beni cok guzel emer dalardi sabirla devam et canim insallah oyle oyle alisirBende 2 gündür gece uykusu için rutin oluşturuyorum, 8 gibi odaya geçiyorum duş aldırıyorum sonra ayak masajı masal biraz oynatıp memede uykuya geçiyorum, bakalım daha güzel uyuyacak mı, bide memesiz uyutamıyorum onu beceremiyorum yok ya sallanacak ya meme , şimdi gene uyandı o kadar rutin 1 saat uyuttu geri kalktı geri uyutuyorum
Ben yapamadm bi türlü o uyku şeysini yaa tamamıyla kızımın keyfine kalmış birşeyBende 2 gündür gece uykusu için rutin oluşturuyorum, 8 gibi odaya geçiyorum duş aldırıyorum sonra ayak masajı masal biraz oynatıp memede uykuya geçiyorum, bakalım daha güzel uyuyacak mı, bide memesiz uyutamıyorum onu beceremiyorum yok ya sallanacak ya meme , şimdi gene uyandı o kadar rutin 1 saat uyuttu geri kalktı geri uyutuyorum
Bebis nasil canim iyi miBen
Ben yapamadm bi türlü o uyku şeysini yaa tamamıyla kızımın keyfine kalmış birşeybenimkide sallanmktan ziyade memede uykuya dalıyor.
hele şu 3 gündür dehşet husursuz gün içi toplasam 1 saat yatmıyor gece de 11 civarı yatıyor gece güzel uyuyor sabah 5 civarı uyanıyor emip hemen yatıyor 7 8 gibi kalkıyor
Sana bol şans inşallah istediğin gibi olur
Canım valla gene kötü bir geceydi , sürekli meme istemesi de artık beni çok yoruyor, düşün hep memede yanımda meme ağzından çıkıyor ıh mıh yapıyor sonra tekrar ağza meme 2-3 saatte kaç kez uyanıyorum bilmiyorum ama sanırım hata bende meme ile uykuyu bağdaştırmış durumda uykusu gelince bağırıyor ve sadece meme istiyor, gece meme vermeyin diye hamağı da odaya aldımValla canim insan yapmam dedigi seyleri caresiz yapiyor ayagimda salliyorum bende mecburen cunku emerek uyumuyor emziklede dalamiyor kucagimda ayakta pis pis istiyor cok yorucu artik o yuzden oturak ayak en iyisi eskiden beni cok guzel emer dalardi sabirla devam et canim insallah oyle oyle alisir
Öyle bir belirti yaşamadım bilmiyorum canım ama daha çok küçük kanaman olmadığı sürece belirtilere hiç takılma hepsi normal başlar biterkızlar merhaba
bende gebeliğin başlarındayım bende sadece göğüs şişmesi ve ağrısı oldu ama dünden bugüne belirti bir anda kayboldu sizde de bu durumu yaşayan var mı bugün acile gidip tekrar kan testi vericem içim hiç rahat değil
Adetimin üstünden 15 gün geçti çok şükür leke dahi gelmedi benim ki geç döllenme olduğu için normalde 5,5 hafta olması gerekirken henüz kese bile görünmedi adetimin 3.günü kan verdiğim de sonuç 40,4 çıkmıştı 4 gün sonra 412ye yükseldi aradan 10 geçti daha kan vermedim şuan kaça yükseldi hiç bilmiyorum bir de belirtiler kaybolunca acaba değerim mi düştü diye şüpheye düştüm şuanÖyle bir belirti yaşamadım bilmiyorum canım ama daha çok küçük kanaman olmadığı sürece belirtilere hiç takılma hepsi normal başlar biter
Kesenin artık görünmesi lazım canım bence bi muayene olabilirsin, değerlere göre geç döllenme gibi evet, için rahat etsin kanda ver seni anlıyorum ben olsam bende duramaz verirdimAdetimin üstünden 15 gün geçti çok şükür leke dahi gelmedi benim ki geç döllenme olduğu için normalde 5,5 hafta olması gerekirken henüz kese bile görünmedi adetimin 3.günü kan verdiğim de sonuç 40,4 çıkmıştı 4 gün sonra 412ye yükseldi aradan 10 geçti daha kan vermedim şuan kaça yükseldi hiç bilmiyorum bir de belirtiler kaybolunca acaba değerim mi düştü diye şüpheye düştüm şuan
kızlar merhaba
bende gebeliğin başlarındayım bende sadece göğüs şişmesi ve ağrısı oldu ama dünden bugüne belirti bir anda kayboldu sizde de bu durumu yaşayan var mı bugün acile gidip tekrar kan testi vericem içim hiç rahat değil
adet dönemimde göğüslerim şişerdi normalde şişmedi adetim 3 gün gecikti kan verdim sonuç çıktı ondan sonra göğüslerim yavaş yavaş hassaslaşmaya başladı bir kaç gündür de baya dolgun ve acıyordu bu sabah kalktığımda belirtinin olmaması kafamı karıştırdı bir anda göğüs ağrısı nasıl geçti anlamadım8 aylıkken bile hiçbir şey hissetmediğim günlerim oldu. Çok normal. Bazen hiçbi şey yokmuş hamile değilmişsiniz gibi olacak.
Daha iyiyiz Canm teşekkür ederimBebis nasil canim iyi mi
Canim gruptan arkadaşlar onermisti uyanirken emzirmeden bi sekilde daldirmayi deneyip uyuturssn oyle oyle alsir emmek icin uyanmaz diye bilmjyorum nasil ise yaracak ama evet emziksiz zor gercekten bebeğinin uyanma sinyallerini erken farkedip daldirabilsen bi yontemle isler kolaylasacak ama nasil basarirsin bilmiyorum iste keremde ilk oyleydi surekli memede uyuyotdu ve gercekten nefes aldirmigordu bana ben necburen emzige alistirdim ama bence hepsinin eksisi var cunku bu defada enzige daha duskun memeyi tutmadigi oluyor emzigi hop diye aliyor1Canım valla gene kötü bir geceydi , sürekli meme istemesi de artık beni çok yoruyor, düşün hep memede yanımda meme ağzından çıkıyor ıh mıh yapıyor sonra tekrar ağza meme 2-3 saatte kaç kez uyanıyorum bilmiyorum ama sanırım hata bende meme ile uykuyu bağdaştırmış durumda uykusu gelince bağırıyor ve sadece meme istiyor, gece meme vermeyin diye hamağı da odaya aldım
Orda salladım yok hamakta salladım yok meme ye akıyorum dalıyor ama destekli uykuya alıştığı için emzik gibi meme ağızda duracak arada çekecek, emzik tutsa emzikte verecem yani başta ona da karşıydım, yok yani şöyle 3-4 saat deliksiz uyuyup emip geri uyusa başlardaki gibi hiç sorun değil gece emmesi ama sabaha kadar meme açık durulmaz ki valla çok bunaldım, uyku eğitimi danışmanlığı fln mı alsam dedim bu gece , ve bu bebek reflüsü olan bi bebek kalkınca mutlaka azda olsa kusuyor çünkü meme ağızda uyuyor ve fazla emiyor her yönden hatalı bi uykuya geçiş gibi geliyor artık bana bu
Uyanık kaç saat duruyor sizinkiler gündüz kızlarCanim gruptan arkadaşlar onermisti uyanirken emzirmeden bi sekilde daldirmayi deneyip uyuturssn oyle oyle alsir emmek icin uyanmaz diye bilmjyorum nasil ise yaracak ama evet emziksiz zor gercekten bebeğinin uyanma sinyallerini erken farkedip daldirabilsen bi yontemle isler kolaylasacak ama nasil basarirsin bilmiyorum iste keremde ilk oyleydi surekli memede uyuyotdu ve gercekten nefes aldirmigordu bana ben necburen emzige alistirdim ama bence hepsinin eksisi var cunku bu defada enzige daha duskun memeyi tutmadigi oluyor emzigi hop diye aliyor1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?