- 24 Kasım 2021
- 5.221
- 6.426
- 148
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #42.601
Canım ebeveynle büyütmenin artısı da eksisi de var maalesef buda eksi yönüYok şakasına kimse söylemiyor. Dengeli beslenmesi adına bir şeyi çok fazla yerse ben, yeter artık yeme hakkın o kadar diyorum bazen. Belki de onun yansımasıydı. Ama az öncesinde kendisi eliyle yedirdi, sonra bir tane kendim alınca sen yeme diye ağladı. Benim de hakkım bir taneyse demek
Hani iyi uyuyor deyince uyumazlardı ya, onun gibi, şikayetlenince bi düzeldiBir gelişim aşamasından falan geçtik herhalde. Bir sakinlik geldi üstüne. Benle pek uğraşmıyor, diretmiyor. Daha anlamlı ve düşünerek konuşmaya başladı. Her ay değişiyorlar
Haha gözümde canlandı çok tatlı bir anBen de youtube dan açıp ekranı kapatıyordum arka planda çalıyordu. Annemler onu beceremeyince normal açmaya başladılar. Bu sefer, telefondaki renk geçişleri göz sağlığı için zararlı diye tvden açalım dedim. Bakalım tünelin ucu nereye çıkacak Boyama kitabı düşündüm, erken mi olur acaba diye. Henüz boyayabilir mi bilmiyorum ama beraber etkinlik yapmak için güzel olabilir. Mum boya çok iyi fikir, deneyeceğim
Ya benim ki de hiç bilmiyor değil canım, mecbur kalmadıkça açmıyorum ama mesela tırnak çizgi film izleyerek kesiliyor hadi tırnağını keselim deyince tv ye koşuyor çünkü başka türlü kesemiyorumTv çok kısıtlanırsa,sonra çocuklar ona çok meyl ediyorlar gibi geliyor bana.İlk günden tv-nin açık olduğunj gören çocuklar o kadar da meyilli olmuyorlar bence.Tv-de çizgi film açık çocuğun saatlerce onu izlemesine karşıyım,ama anne babsnın tv-yi izlediğini görmesi alışması lazım.Ben de bu zamana kadar tv açmadım,ama arada esas da akşamlar telefonda videolara baktığımızda o da bakıyor,telefonu kenara koyduğumda ağlıyor,yine bakmak istiyor.
Canım mesajını yeni görüyorum, gözümden kaçtı sanırım kusura bakma. Bizde de durumlar çok benzer 2 yaş sendromu ile baş etmeye çalışıyoruz:)) Maşallah kızı da büyüttün darısı başıma inşallah ya çok heyecanlıyımHanımlar nasılsınız, buralar tamamen dutluk oldu artık,çocukları büyüttük çünkü elhamdülillah artık soracak şeyler azaldı, 2. Bebişleri bekleyenleri merak ediyorum naptınızE B R U virgovirgo
benim oğlan 2 yaşında kız nerdeyse 7 aylık oldu, hala ara ara vurmalarımız devam ediyor ama daha düzene girdik çok şükür, sizler nasılsınız, 2 yaş sendromu nasıl gidiyor benim oğlan Herşeye hayıl isteliyom diyor, bide şey var hayıl babam yaptılsın sen yaptılma
Estağfurullah canımCanım mesajını yeni görüyorum, gözümden kaçtı sanırım kusura bakma. Bizde de durumlar çok benzer 2 yaş sendromu ile baş etmeye çalışıyoruz:)) Maşallah kızı da büyüttün darısı başıma inşallah ya çok heyecanlıyım28 nisanda doğum yapacağım inşallah gün sayıyorum. İnşallah sağlıkla kavuşup büyütmek nasip olsun işe ne zaman dönmeyi düşünüyorsun?
Amin canımm ya sağolasın inşallahEstağfurullah canımAy az kalmış, sağlıkla al inşallah kucağına , gerçekten bazen birbirlerini sevdiklerini görmek falan büyüdükçe oynamaları birbirlerine gülmeleri falan harika oluyor ayrıldım tekrar ücretsize canım 24 ayım var hepsini kullanmayı düşünüyorum 2026 sonu gibi yani başlangıcım inşallah
Hamilelik nasıl geçiyor benim 2. Daha erken başlamıştı sancılarım ilkine göre, son ay zorlamıştı beni
Canım aynısını yaşadım biliyormusun, ilk gebeliğimde daha çok kilo almama rağmen daha rahattım 2. De son ay her an sanki doğuracam gibi geliyordu , bunu vücudum tam toparlamadan tekrar gebelik yaşamama bağladım ben, senin de öyle muhtemelen ama doğum çok daha kolay oluyor Allahın izniyle öyle motive olAmin canımm ya sağolasın inşallahiyi yapmışsın imkan varsa en güzeli kendimiz bakmamız. sen de sağlıkla huzurla büyüt inşallah birbirleriyle olacak etkileşimleri en merak ettiğim şey bu süreçte zaten
Hamileliğe gelince benim de ilkinde gebelik zehirlenmesi yaşamama rağmen fiziksel olarak falan daha rahattım ama bu gebelikte riskli bir durum olmamasına rağmen kız olmasından mı yoksa yaş ilerlediğinden mi bilmiyorum fiziksel olarak daha çok zorlanıyorum ilk 3 ay ve 32 haftadan beri. Bir an önce doğursam rahatlasam modundayım
Yaa evet belki de.. Bir de zorlanmamızın sebeplerinden biri de tatlı minik adamlarımız galiba.Canım aynısını yaşadım biliyormusun, ilk gebeliğimde daha çok kilo almama rağmen daha rahattım 2. De son ay her an sanki doğuracam gibi geliyordu , bunu vücudum tam toparlamadan tekrar gebelik yaşamama bağladım ben, senin de öyle muhtemelen ama doğum çok daha kolay oluyor Allahın izniyle öyle motive ol
Kesinlikle oda var zaten yoruluyoruz ondan da biraz daha zorluyor 2. Hamilelik, inşallah senin de kolaylıkla gerçekleşir doğumun , toparlaman canım, giderek kolaylaşıyor güzelleşiyor emin olYaa evet belki de.. Bir de zorlanmamızın sebeplerinden biri de tatlı minik adamlarımız galiba.doğumunun daha kolay geçmesine sevindim benimki ilki sezaryen olduğundan sezaryen olacak inşallah ben de doğumu kolayca atlatır hızlıca toparlarım
Sağolasın papatyacığım moral verdin inşallah güzel haberleri ben de buradan paylaşırımKesinlikle oda var zaten yoruluyoruz ondan da biraz daha zorluyor 2. Hamilelik, inşallah senin de kolaylıkla gerçekleşir doğumun , toparlaman canım, giderek kolaylaşıyor güzelleşiyor emin olgüzel haberlerini bekliyorum
Aaa çook sevindim , gözün aydııınSelam hanımlar nasılsınız? 2023’te nisan annesi olmaya hazırlanırken mart sonunda doğum yapıp mart annesi olmuştum. Nisan anneliği 2025 yılına kısmetmiş:)) 28 nisanda kızımı dünyaya getirdim çok şükür. Oğlumla aralarında tam 25 ay oldu. İlk hafta oğlum çok zorladı bizi. Kardeşini hemen sahiplendi ve çok sevdi orda sıkıntı yok ama kucağımda sürekli yeni gelen bebeği görmek biraz anne babaya karşı agresifleşmesine sebep oldu. Ama doğumdan 15 gün geçti her geçen gün daha iyiye gidiyor alışıyor çok şükür. İlk hafta lohusalığın da etkisiyle napıcam ben şimdi modundaydım en ufak şeyde ağlıyordum ama geçiyor çok şükür. Sizler nasılsınız? Doğumdan sonra haber vericem demiştim 15 gün geçti anca verebiliyorum beni en iyi sen anlarsınPapatya0593 :))
Rabb'im analı babalı büyütsün inşallah tebrik ediyorumSelam hanımlar nasılsınız? 2023’te nisan annesi olmaya hazırlanırken mart sonunda doğum yapıp mart annesi olmuştum. Nisan anneliği 2025 yılına kısmetmiş:)) 28 nisanda kızımı dünyaya getirdim çok şükür. Oğlumla aralarında tam 25 ay oldu. İlk hafta oğlum çok zorladı bizi. Kardeşini hemen sahiplendi ve çok sevdi orda sıkıntı yok ama kucağımda sürekli yeni gelen bebeği görmek biraz anne babaya karşı agresifleşmesine sebep oldu. Ama doğumdan 15 gün geçti her geçen gün daha iyiye gidiyor alışıyor çok şükür. İlk hafta lohusalığın da etkisiyle napıcam ben şimdi modundaydım en ufak şeyde ağlıyordum ama geçiyor çok şükür. Sizler nasılsınız? Doğumdan sonra haber vericem demiştim 15 gün geçti anca verebiliyorum beni en iyi sen anlarsınPapatya0593 :))
Amin canım.Aaa çook sevindim , gözün aydııınSağlıkla iki evladın da kucağında ne büyük nimet Rabbim nazardan korusun, giderek kolaylaşıyor canım, üstesinden geleceğine eminim bizim 17.5 ay bide ara bizler iyiyiz elhamdülillah 2 yaş sendromu biraz zorluyor kızım nerdeyse 8 aylık oldu oda artık anlıyor bazı şeyleri, dengeyi kurmaya çalışıyoruz işte
Teşekkür ederim canımRabb'im analı babalı büyütsün inşallah tebrik ediyorum
Hiç sorma ya 2 yaş sendromu gümbür gümbür devam ediyor. Allah kolaylık versin hepimizeBuralar bayaa sessiz
Bende kızı dün 2 yaş aşısına götürdüm boy kilo kontrolü yapıldı. Diğer aşısı 4 yaş olunca dediler. Büyüyor bu kız büyüdükçe de zorluyor biraz inadı, ağlaması v.s.
havalar biraz daha ısınsın bezi biraktircam inşallah.
Buralar bayaa sessiz
Bende kızı dün 2 yaş aşısına götürdüm boy kilo kontrolü yapıldı. Diğer aşısı 4 yaş olunca dediler. Büyüyor bu kız büyüdükçe de zorluyor biraz inadı, ağlaması v.s.
havalar biraz daha ısınsın bezi biraktircam inşallah.
Biz beze bay bay dedik kızlar çok şükür, evde bezli popo sayısını 1 e indirdim benAmin canım.Zaman nasıl da hızlı geçiyor büyükler ne ara 2 yaş oldu senin ufaklık ne ara 8 aylık oldu insan inanamıyor. Darısı başımıza inşallah
Teşekkür ederim canım
Hiç sorma ya 2 yaş sendromu gümbür gümbür devam ediyor. Allah kolaylık versin hepimize
Darısı başımıza diyelimBiz beze bay bay dedik kızlar çok şükür, evde bezli popo sayısını 1 e indirdim ben
Ay maaşallah yaa çok sevindim darısı başımıza. Sen ti uyguluyordun değil mi? Kızına da uyguluyor musun? Benim kız da 16 günlük oldu ne zaman altını açsam tuvaletini yapıyor ben de ti uygulasam mı diyorum ama bi yandan gözümde büyüyor. Oğlan desen kakası geldiğinde söylüyor ama çişi söylemiyor henüz. Ben de havaların ısınmasını bekliyorumBiz beze bay bay dedik kızlar çok şükür, evde bezli popo sayısını 1 e indirdim ben
Darısı başımıza diyelimbenim kız Ufak ufak hazır gibi de değil gibi de şu güneşli günleri bi göreyim bizde bay bay diyeceğiz inşallah
Nasıl zor oldu mu peki
Aynen kızlar ben oğlanda ti uyguladım o sebeple zaten kakayı altına yapmıyor çok uzun süredir söylüyordu tuvalete gidiyorduk ama çiş konusunda gece kuru kalkma gibi hazır olma belirtileri yoktu aksine külot bez kullandığım için mi nedir sürekli taşma yaşıyorduk artık o kadar ki nevresim yıkamaktan bıktım, 24 ay oldu direk bezi çıkarttım ama oğlan beni hiiç zorlamadı, zaten alışkın olduğu için direnmedi hep oturdu lazımlığa tabi ki kazalar oldu ama tamamen üzerine çiş yaptığı 2-3 ü geçmedi, kaçırdığı oldu ama sürekli hatılatarak götürerek şuan 2. Haftamız gündüz tamamen bezsisiz dışarda da, gece de babamız yoğun olduğu için 1 ay sonra başlayacaktım gece bezliyordum, son 4-5 gündür gece kendi kalkmaya sonrasında da sabah kuru kalkmaya başladı yani nerdeyse geceyi de kendi kendine öğrendi.Ay maaşallah yaa çok sevindim darısı başımıza. Sen ti uyguluyordun değil mi? Kızına da uyguluyor musun? Benim kız da 16 günlük oldu ne zaman altını açsam tuvaletini yapıyor ben de ti uygulasam mı diyorum ama bi yandan gözümde büyüyor. Oğlan desen kakası geldiğinde söylüyor ama çişi söylemiyor henüz. Ben de havaların ısınmasını bekliyorum
Maşallah güzel gitmiş sizde beze bay bay olayıAynen kızlar ben oğlanda ti uyguladım o sebeple zaten kakayı altına yapmıyor çok uzun süredir söylüyordu tuvalete gidiyorduk ama çiş konusunda gece kuru kalkma gibi hazır olma belirtileri yoktu aksine külot bez kullandığım için mi nedir sürekli taşma yaşıyorduk artık o kadar ki nevresim yıkamaktan bıktım, 24 ay oldu direk bezi çıkarttım ama oğlan beni hiiç zorlamadı, zaten alışkın olduğu için direnmedi hep oturdu lazımlığa tabi ki kazalar oldu ama tamamen üzerine çiş yaptığı 2-3 ü geçmedi, kaçırdığı oldu ama sürekli hatılatarak götürerek şuan 2. Haftamız gündüz tamamen bezsisiz dışarda da, gece de babamız yoğun olduğu için 1 ay sonra başlayacaktım gece bezliyordum, son 4-5 gündür gece kendi kalkmaya sonrasında da sabah kuru kalkmaya başladı yani nerdeyse geceyi de kendi kendine öğrendi.
Canım kızda ti ye gelinceçok ilginç ki kızda güzel ilerleyemiyorum uygulamaya çalışıyorum ama yakalayamıyorum kakalarını, galiba tüm ilgim kızda olmadığından böyle oldu ama oğlan bu aylardayken bezine kaka yapmıyordu hep oturtuyordum lazımlığa ama kız yapıyor, ti nin kitabı var uygulamak istersen onu edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?