2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Canım ebeveynle büyütmenin artısı da eksisi de var maalesef buda eksi yönü boyama kitabı da alıyorum ben bim e geliyor takip edebilirsin şuan mesela hadi oğlum kedinin gözünü boya kuyruğunu boya falan dediğim de başladı boyamaya, bide ben seviyorum boya kalemi ,resim o yüzden en iyi etkinliklerden bence

Ya benim ki de hiç bilmiyor değil canım, mecbur kalmadıkça açmıyorum ama mesela tırnak çizgi film izleyerek kesiliyor hadi tırnağını keselim deyince tv ye koşuyor çünkü başka türlü kesemiyorum ama YouTube u hiç açmıyorum , bu kadar katı değildim (günde 15 dk izliyordu ) ama oğlumun konuşması 18. Aydaydı daha anne diyemiyordu, ona kafayı taktım tamamen kestim ,faydasını gördüm 20. Ayda dili birden açıldı, şuan çok güzel konuşuyor, tabi ekran mı etki etti yoksa vakti mi bilmiyorum ama çocuk gelişimi uzmanı ile konuştum dediki günlük 15 dk çocuğu geriye çekmez ama hiç bir faydası da olmaz şuan beyinleri sünger gibi herşeyi çekiyor başka şekilde o vakti doldurmak onun gelişimi için daha iyi dedi, anneler olarak bazen çok çaresiz kalıyoruz tabi biliyorum ama 3 yaşa kadar elimizden geldiği kadar korumalıyız.

Hanımlar nasılsınız, buralar tamamen dutluk oldu artık,çocukları büyüttük çünkü elhamdülillah artık soracak şeyler azaldı, 2. Bebişleri bekleyenleri merak ediyorum naptınız E B R U virgovirgo
benim oğlan 2 yaşında kız nerdeyse 7 aylık oldu, hala ara ara vurmalarımız devam ediyor ama daha düzene girdik çok şükür, sizler nasılsınız, 2 yaş sendromu nasıl gidiyor benim oğlan Herşeye hayıl isteliyom diyor, bide şey var hayıl babam yaptılsın sen yaptılma

Canım mesajını yeni görüyorum, gözümden kaçtı sanırım kusura bakma. Bizde de durumlar çok benzer 2 yaş sendromu ile baş etmeye çalışıyoruz:)) Maşallah kızı da büyüttün darısı başıma inşallah ya çok heyecanlıyım 28 nisanda doğum yapacağım inşallah gün sayıyorum. İnşallah sağlıkla kavuşup büyütmek nasip olsun işe ne zaman dönmeyi düşünüyorsun?

Estağfurullah canımAy az kalmış, sağlıkla al inşallah kucağına , gerçekten bazen birbirlerini sevdiklerini görmek falan büyüdükçe oynamaları birbirlerine gülmeleri falan harika oluyor ayrıldım tekrar ücretsize canım 24 ayım var hepsini kullanmayı düşünüyorum 2026 sonu gibi yani başlangıcım inşallah

Hamilelik nasıl geçiyor benim 2. Daha erken başlamıştı sancılarım ilkine göre, son ay zorlamıştı beni

Amin canımm ya sağolasın inşallah iyi yapmışsın imkan varsa en güzeli kendimiz bakmamız. sen de sağlıkla huzurla büyüt inşallah birbirleriyle olacak etkileşimleri en merak ettiğim şey bu süreçte zaten

Hamileliğe gelince benim de ilkinde gebelik zehirlenmesi yaşamama rağmen fiziksel olarak falan daha rahattım ama bu gebelikte riskli bir durum olmamasına rağmen kız olmasından mı yoksa yaş ilerlediğinden mi bilmiyorum fiziksel olarak daha çok zorlanıyorum ilk 3 ay ve 32 haftadan beri. Bir an önce doğursam rahatlasam modundayım

Canım aynısını yaşadım biliyormusun, ilk gebeliğimde daha çok kilo almama rağmen daha rahattım 2. De son ay her an sanki doğuracam gibi geliyordu , bunu vücudum tam toparlamadan tekrar gebelik yaşamama bağladım ben, senin de öyle muhtemelen ama doğum çok daha kolay oluyor Allahın izniyle öyle motive ol

Yaa evet belki de.. Bir de zorlanmamızın sebeplerinden biri de tatlı minik adamlarımız galiba. doğumunun daha kolay geçmesine sevindim benimki ilki sezaryen olduğundan sezaryen olacak inşallah ben de doğumu kolayca atlatır hızlıca toparlarım

Kesinlikle oda var zaten yoruluyoruz ondan da biraz daha zorluyor 2. Hamilelik, inşallah senin de kolaylıkla gerçekleşir doğumun , toparlaman canım, giderek kolaylaşıyor güzelleşiyor emin olgüzel haberlerini bekliyorum

Sağolasın papatyacığım moral verdin inşallah güzel haberleri ben de buradan paylaşırım

Selam hanımlar nasılsınız? 2023’te nisan annesi olmaya hazırlanırken mart sonunda doğum yapıp mart annesi olmuştum. Nisan anneliği 2025 yılına kısmetmiş:)) 28 nisanda kızımı dünyaya getirdim çok şükür. Oğlumla aralarında tam 25 ay oldu. İlk hafta oğlum çok zorladı bizi. Kardeşini hemen sahiplendi ve çok sevdi orda sıkıntı yok ama kucağımda sürekli yeni gelen bebeği görmek biraz anne babaya karşı agresifleşmesine sebep oldu. Ama doğumdan 15 gün geçti her geçen gün daha iyiye gidiyor alışıyor çok şükür. İlk hafta lohusalığın da etkisiyle napıcam ben şimdi modundaydım en ufak şeyde ağlıyordum ama geçiyor çok şükür. Sizler nasılsınız? Doğumdan sonra haber vericem demiştim 15 gün geçti anca verebiliyorum beni en iyi sen anlarsın Papatya0593 :))

Aaa çook sevindim , gözün aydııın Sağlıkla iki evladın da kucağında ne büyük nimet Rabbim nazardan korusun, giderek kolaylaşıyor canım, üstesinden geleceğine eminim bizim 17.5 ay bide ara bizler iyiyiz elhamdülillah 2 yaş sendromu biraz zorluyor kızım nerdeyse 8 aylık oldu oda artık anlıyor bazı şeyleri, dengeyi kurmaya çalışıyoruz işte

Rabb'im analı babalı büyütsün inşallah tebrik ediyorum

Buralar bayaa sessiz
Bende kızı dün 2 yaş aşısına götürdüm boy kilo kontrolü yapıldı. Diğer aşısı 4 yaş olunca dediler. Büyüyor bu kız büyüdükçe de zorluyor biraz inadı, ağlaması v.s.
havalar biraz daha ısınsın bezi biraktircam inşallah.

Amin canım. Zaman nasıl da hızlı geçiyor büyükler ne ara 2 yaş oldu senin ufaklık ne ara 8 aylık oldu insan inanamıyor. Darısı başımıza inşallah
Rabb'im analı babalı büyütsün inşallah tebrik ediyorum
Teşekkür ederim canım
Hiç sorma ya 2 yaş sendromu gümbür gümbür devam ediyor. Allah kolaylık versin hepimize

Biz beze bay bay dedik kızlar çok şükür, evde bezli popo sayısını 1 e indirdim ben

Biz beze bay bay dedik kızlar çok şükür, evde bezli popo sayısını 1 e indirdim ben
Ay maaşallah yaa çok sevindim darısı başımıza. Sen ti uyguluyordun değil mi? Kızına da uyguluyor musun? Benim kız da 16 günlük oldu ne zaman altını açsam tuvaletini yapıyor ben de ti uygulasam mı diyorum ama bi yandan gözümde büyüyor. Oğlan desen kakası geldiğinde söylüyor ama çişi söylemiyor henüz. Ben de havaların ısınmasını bekliyorum

Darısı başımıza diyelim benim kız Ufak ufak hazır gibi de değil gibi de şu güneşli günleri bi göreyim bizde bay bay diyeceğiz inşallah
Nasıl zor oldu mu peki

Aynen kızlar ben oğlanda ti uyguladım o sebeple zaten kakayı altına yapmıyor çok uzun süredir söylüyordu tuvalete gidiyorduk ama çiş konusunda gece kuru kalkma gibi hazır olma belirtileri yoktu aksine külot bez kullandığım için mi nedir sürekli taşma yaşıyorduk artık o kadar ki nevresim yıkamaktan bıktım, 24 ay oldu direk bezi çıkarttım ama oğlan beni hiiç zorlamadı, zaten alışkın olduğu için direnmedi hep oturdu lazımlığa tabi ki kazalar oldu ama tamamen üzerine çiş yaptığı 2-3 ü geçmedi, kaçırdığı oldu ama sürekli hatılatarak götürerek şuan 2. Haftamız gündüz tamamen bezsisiz dışarda da, gece de babamız yoğun olduğu için 1 ay sonra başlayacaktım gece bezliyordum, son 4-5 gündür gece kendi kalkmaya sonrasında da sabah kuru kalkmaya başladı yani nerdeyse geceyi de kendi kendine öğrendi.
Canım kızda ti ye gelince çok ilginç ki kızda güzel ilerleyemiyorum uygulamaya çalışıyorum ama yakalayamıyorum kakalarını, galiba tüm ilgim kızda olmadığından böyle oldu ama oğlan bu aylardayken bezine kaka yapmıyordu hep oturtuyordum lazımlığa ama kız yapıyor, ti nin kitabı var uygulamak istersen onu edin

Maşallah güzel gitmiş sizde beze bay bay olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…