- 27 Nisan 2022
- 845
- 2.183
- 63
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #11.641
canım ben ilk hamileliğimi öğrendiğim günden itibaren 3 hafta boyunca yanndım rsmen ve doktorum ilk günden itibaren rennie tablet verdi günde en fazla 4 adet çiğneyebilirsin dedi. ben 1 adet kullansam yetiyor. gerçi benim azaldı eskisi gibi çok olmuyr. zararınında olmadığını söyledi. doktoruna danış bence ve ona göre kullanKızlar midem çok rahatsız ediyor beni geceleri ekşime ve gaz çok fazla rennie aldım kullanan var mı hamilelikte bir şey kullanmak istemiyorum ama çok zorluyor artık
allahım en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir bebek nasip etsin sana canım ❤ kaybın için çok üzgünüm ama herkesin başına gelebilecek riskler bunlar lütfen kendini yıpratma Allahım sabır versin. kürtajdan korkma adet sancısı gibi ağrı hissedeceksin sonrasında ve 1-2 hafta kanaman olacak ara ara az şekilde inşallah sonrasında hemen sağlıklı gebe kalabilirsin ❤❤Merhaba kızlar daha öncede yazmistim hatirlayaniniz vardir bebek 2 hafta geriden geliyordu gec döllenme demisti doktor bugün 10 hafta olmasi gerekirken 7 haftalik çıktı kalp atışı da duymustuk simdi kalp atışı da duyulmadi bu haftalarda artik bebek görüntüsünü almasi gerekirken benim 3 hafta önce gordugumden nerdeyse daha küçüktü. Bir kac saat icinde kurtaja girecegim duanizi bekliyorum. Yazilari hep okudugum icin hepinizle guzel baglar kurdum umarim geri kalan herkes bebegini saglikla kucağına alir. Dualarim sizinle. Listeden silebilirsiniz
Kalça batması bende de başladı şuan yürüyorum baya bi vurdu sol kalçadan kuyruk sokumunun yanından şimdi de ayak tabanıma indi orası ağrıyor.
Burun tıkanıklığı bende de var burun içinde kanama da oluyor hatta.
Ay kızlar seviyorum burayı ya bir şeyleri tek başına yaşamadığını bilmek insanı rahatlatıyor gerçekten iyi ki varsınız
Ay bu doğru bence ya 9 ay annemlerde kaldım ben riskli gebeydim babamla dip dibe gecti huyuda suyuda oğlumun dedesi yani şimdi uzak duruyom bu Sefer benzemesinNisan anneleri merhaba küçük bir sorum var batil inanc olabilir ama annemler kime cok bakarsan cocuk ona benzer diyorannem bana hamileyken hep kendine bakmis ona benzeyim diye 3 kardesiz sadece annemin kopyasi benim diger kardeslerim direk babamin klonlasmis hali siz de boyle seyler duydunuz mu yada deniyorkusunuz
Çok geçmiş olsun canım Allah sabrını artırsın sağlıklı yavrularla kucağını doldursun inşallah dualarımız seninleMerhaba kızlar daha öncede yazmistim hatirlayaniniz vardir bebek 2 hafta geriden geliyordu gec döllenme demisti doktor bugün 10 hafta olmasi gerekirken 7 haftalik çıktı kalp atışı da duymustuk simdi kalp atışı da duyulmadi bu haftalarda artik bebek görüntüsünü almasi gerekirken benim 3 hafta önce gordugumden nerdeyse daha küçüktü. Bir kac saat icinde kurtaja girecegim duanizi bekliyorum. Yazilari hep okudugum icin hepinizle guzel baglar kurdum umarim geri kalan herkes bebegini saglikla kucağına alir. Dualarim sizinle. Listeden silebilirsiniz
Danıştım canım şimdi kullan dedi ama ilaç işte yaa hiç sevmiyorumcanım ben ilk hamileliğimi öğrendiğim günden itibaren 3 hafta boyunca yanndım rsmen ve doktorum ilk günden itibaren rennie tablet verdi günde en fazla 4 adet çiğneyebilirsin dedi. ben 1 adet kullansam yetiyor. gerçi benim azaldı eskisi gibi çok olmuyr. zararınında olmadığını söyledi. doktoruna danış bence ve ona göre kullan
Yaaaa valla cok duyuyorum bu aralar ama olay su ne zamandan itibaren bakmak lazim annem ilk kipirtiyi hissettiginde yanindan aynayi ayirmamisAy bu doğru bence ya 9 ay annemlerde kaldım ben riskli gebeydim babamla dip dibe gecti huyuda suyuda oğlumun dedesi yani şimdi uzak duruyom bu Sefer benzemesin
Ya evet öyleymiş. Ultrason var sanıyordum ben, geç kaldım zatenGünaydın cnm sağlık ocağı ultrasona almaz bu haftalarda onların ki el doopleri ile kalp atışına bakıyor onun içinde en az 17 haftalik olmak lazım
Evet evet sağlık ocağı ultrasonla bakamıyormuş. Kalp atışını duyuyormuş sadece. E o da yeter zaten napalımDaha önce ben sormuştum da sağlık ocağında daha büyük bebekleri görüyolarmış sanırım
Ben de şunu duydum; hamile kalınca ilk kimin elinden bir şey yersen ona benzermiş.Nisan anneleri merhaba küçük bir sorum var batil inanc olabilir ama annemler kime cok bakarsan cocuk ona benzer diyorannem bana hamileyken hep kendine bakmis ona benzeyim diye 3 kardesiz sadece annemin kopyasi benim diger kardeslerim direk babamin klonlasmis hali siz de boyle seyler duydunuz mu yada deniyorkusunuz
Ay ben de tam eşime diyodum ayak tabanına da vurmaya başladı yürürken topuk dikeni gibi battı gündüz eşim de yarın hastaneye gidelim dedi. Geçecek inşallah yaBUKITOKI sordum kalca agrisini ben kizlar doktor gayet normal hormonlarin anatomin degisiyor bu donemde henuz kalsiyum yada magnezyum eksikligi olmaz gecicek zamanla dedi bugun daha iyiyim zaten sanki ben gitgide azalacak gibi
Saglik ocağına gidersen yine duyamazsn kuzum bu evde kullanılan doopler cihazları var onlarda o da 18.haftadan sonra duyuluyor maalesef yeni gitmedin mi kiz sen doktoraYa evet öyleymiş. Ultrason var sanıyordum ben, geç kaldım zatenyarın gidip en azından kalp atışını dinlemeyi planlıyorum. O da yeter şimdilik
Benimki de tüp bebek, benim kız da ileriden gidiyordu. 1. Trimester sonunda genelde haftalarını yakalıyorlarmış. Çok takılacak bir durum yok meraklanmayınDr cok normal oldugunu soyledi.
Vucudun hamilelige alisiyormus filan.
Baya da buyumus hatta
Yalniz bu sefer de baska bir sey takildi kafama.
Merak ediyorum boyle olan var mi?
10+5 olmasi gerekirken 11+5 cikti ki bir onceki ultrasonda da 4 gun ilerdeydi zaten.
Benim tup bebek bu arada.Erken dollenme gibi bir durum olamaz
Dr bir problem gormedi bu arada.
Onumuzdeki hafta perinatologa gidecegim.Nipt testimin sonucu da cikar.
Baya heyecanli bir hafta beni bekliyor
Ben de gaviscon kullanıyorum. Yastığımı yükselttim, akşam yemeğimi erkene saate çektim, yemeklerdeki salça ve baharat miktarını azalttırdım anneme. Yoğurt ve sütü de sürekli tüketmeye çalışıyorum, o da iyi geliyor. Çok zorda kalırsam da maden suyuna da sarılıyorum. Ama mide ilaçları çoğu hamile tarafından kullanılıyor. İstemesek de o ilaçlar olmadan yaşanmıyor malesefKızlar midem çok rahatsız ediyor beni geceleri ekşime ve gaz çok fazla rennie aldım kullanan var mı hamilelikte bir şey kullanmak istemiyorum ama çok zorluyor artık
Ayyy icime su serptin resmenBenimki de tüp bebek, benim kız da ileriden gidiyordu. 1. Trimester sonunda genelde haftalarını yakalıyorlarmış. Çok takılacak bir durum yok meraklanmayın
Hahahahahaha yakalandımmmmSaglik ocağına gidersen yine duyamazsn kuzum bu evde kullanılan doopler cihazları var onlarda o da 18.haftadan sonra duyuluyor maalesef yeni gitmedin mi kiz sen doktora
Çok üzüldüm başınız sağ olsun.Ben de cok merak ediyorum. Ilk bebeğim kizdi ama kromozom hastasiydi dogumda vefat ettiiçimde kaldı o sevinç. Bakalım kız annesi olma duygusunu bana tattıracak mi Rabbim merakım bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?