2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar midem çok rahatsız ediyor beni geceleri ekşime ve gaz çok fazla rennie aldım kullanan var mı hamilelikte bir şey kullanmak istemiyorum ama çok zorluyor artık
canım ben ilk hamileliğimi öğrendiğim günden itibaren 3 hafta boyunca yanndım rsmen ve doktorum ilk günden itibaren rennie tablet verdi günde en fazla 4 adet çiğneyebilirsin dedi. ben 1 adet kullansam yetiyor. gerçi benim azaldı eskisi gibi çok olmuyr. zararınında olmadığını söyledi. doktoruna danış bence ve ona göre kullan

allahım en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir bebek nasip etsin sana canım ❤ kaybın için çok üzgünüm ama herkesin başına gelebilecek riskler bunlar lütfen kendini yıpratma Allahım sabır versin. kürtajdan korkma adet sancısı gibi ağrı hissedeceksin sonrasında ve 1-2 hafta kanaman olacak ara ara az şekilde inşallah sonrasında hemen sağlıklı gebe kalabilirsin ❤❤

BUKITOKI sordum kalca agrisini ben kizlar doktor gayet normal hormonlarin anatomin degisiyor bu donemde henuz kalsiyum yada magnezyum eksikligi olmaz gecicek zamanla dedi bugun daha iyiyim zaten sanki ben gitgide azalacak gibi

Nisan anneleri merhaba küçük bir sorum var batil inanc olabilir ama annemler kime cok bakarsan cocuk ona benzer diyor annem bana hamileyken hep kendine bakmis ona benzeyim diye 3 kardesiz sadece annemin kopyasi benim diger kardeslerim direk babamin klonlasmis hali siz de boyle seyler duydunuz mu yada deniyorkusunuz

Ay bu doğru bence ya 9 ay annemlerde kaldım ben riskli gebeydim babamla dip dibe gecti huyuda suyuda oğlumun dedesi yani şimdi uzak duruyom bu Sefer benzemesin

Çok geçmiş olsun canım Allah sabrını artırsın sağlıklı yavrularla kucağını doldursun inşallah dualarımız seninle

Danıştım canım şimdi kullan dedi ama ilaç işte yaa hiç sevmiyorum

Ay bu doğru bence ya 9 ay annemlerde kaldım ben riskli gebeydim babamla dip dibe gecti huyuda suyuda oğlumun dedesi yani şimdi uzak duruyom bu Sefer benzemesin
Yaaaa valla cok duyuyorum bu aralar ama olay su ne zamandan itibaren bakmak lazim annem ilk kipirtiyi hissettiginde yanindan aynayi ayirmamis

Günaydın cnm sağlık ocağı ultrasona almaz bu haftalarda onların ki el doopleri ile kalp atışına bakıyor onun içinde en az 17 haftalik olmak lazım
Ya evet öyleymiş. Ultrason var sanıyordum ben, geç kaldım zaten yarın gidip en azından kalp atışını dinlemeyi planlıyorum. O da yeter şimdilik

Ben de şunu duydum; hamile kalınca ilk kimin elinden bir şey yersen ona benzermiş.
Ben de annemin elinden yemiştim. Ve anneme çok aşığım benzeyecekse ona benzesin. Keşke tipi de benzese eğer kız olacaksa. Ne kadar doğrudur bilinmez tabi.

BUKITOKI sordum kalca agrisini ben kizlar doktor gayet normal hormonlarin anatomin degisiyor bu donemde henuz kalsiyum yada magnezyum eksikligi olmaz gecicek zamanla dedi bugun daha iyiyim zaten sanki ben gitgide azalacak gibi
Ay ben de tam eşime diyodum ayak tabanına da vurmaya başladı yürürken topuk dikeni gibi battı gündüz eşim de yarın hastaneye gidelim dedi. Geçecek inşallah ya

Ya evet öyleymiş. Ultrason var sanıyordum ben, geç kaldım zaten yarın gidip en azından kalp atışını dinlemeyi planlıyorum. O da yeter şimdilik
Saglik ocağına gidersen yine duyamazsn kuzum bu evde kullanılan doopler cihazları var onlarda o da 18.haftadan sonra duyuluyor maalesef yeni gitmedin mi kiz sen doktora

Benimki de tüp bebek, benim kız da ileriden gidiyordu. 1. Trimester sonunda genelde haftalarını yakalıyorlarmış. Çok takılacak bir durum yok meraklanmayın

Kızlar midem çok rahatsız ediyor beni geceleri ekşime ve gaz çok fazla rennie aldım kullanan var mı hamilelikte bir şey kullanmak istemiyorum ama çok zorluyor artık
Ben de gaviscon kullanıyorum. Yastığımı yükselttim, akşam yemeğimi erkene saate çektim, yemeklerdeki salça ve baharat miktarını azalttırdım anneme. Yoğurt ve sütü de sürekli tüketmeye çalışıyorum, o da iyi geliyor. Çok zorda kalırsam da maden suyuna da sarılıyorum. Ama mide ilaçları çoğu hamile tarafından kullanılıyor. İstemesek de o ilaçlar olmadan yaşanmıyor malesef
Umarım bu önlemler size de iyi gelir

Saglik ocağına gidersen yine duyamazsn kuzum bu evde kullanılan doopler cihazları var onlarda o da 18.haftadan sonra duyuluyor maalesef yeni gitmedin mi kiz sen doktora
Hahahahahaha yakalandımmmm
Yeni gittim ama napayım merak ediyor insan birisi yazmıştı yukarıda bir yerlerde; doktora gittikten 1 hafta sonra evham perilerim geliyor diye benimkiler daha 1 hafta olmadan geliyor

Bu akşam sağlık ocağına iğneye gittiğimde sordum, kalp atışını duyarız yarın gelin dediler. Şansımı denicem yine de valla göbeğim dümdüz oldu yaaa, bu da biraz garip değil mi? Gerçi iyi de oldu, tatilde olduğum için bikini giyince rahatsız ediyordu, şimdi etmiyor

Bi belirti de benden gelsin kizlar ben açlıktan cok muzdaribim , yani tuhaf bi açlık bu sabah kahvaltı yaptım öğlen yemek yedim 4 te dayanamadim tost yedim, haftasonu yorulmuyorum iyiyim ama haftaici çalıştığım icin çok acıkıyorum, sekerimde normal cıktı ama nedense çok acıkıyorum hemen bisey yemem gerekiyor, 9 ay boyle mi gececek?1.5 kilo da almışım simdiden.

Ben de cok merak ediyorum. Ilk bebeğim kizdi ama kromozom hastasiydi dogumda vefat etti içimde kaldı o sevinç. Bakalım kız annesi olma duygusunu bana tattıracak mi Rabbim merakım bu yüzden
Çok üzüldüm başınız sağ olsun. Dilerim herşey kalbinizdeki gibi olsun bu sefer Kromozom rahatsızlığı gebelik sürecinde biliniyor muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…