2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben canım onu yazan

Dikkate alacağımm. Teşekkür ederim

Ayyy ben de öyleyimmm. Tam bir obur oldum kilo çok almak istemiyorsan yanına taze kuruyemiş al canım bastırıyor en azından. Bugün ben okulda turşu gördüm ve saldırdım hem de ellerim titreye titreye bakalım daha neler göreceğiz

Ben de 1,5 kg almışım, çok mu bilmiyorum

Ben 12. Haftaya giricem kilo almak yerine veriyorum hiç bişey yiyemiyorum yarım lt su içsem yeter diyorum ondan bile miğdem bulanıyo geçmesi gerekmezmiydi sizde böylemisiniz kilo alan kızçeler sizde ne zaman geçti bende artık doya doya yemek istiyorum

Canim ben sanslilardanim ya bulanti şikayetim pek olmadı ama çok az kaldı bence seninde 13. haftaya azalır diyorlar okuduğum herseyde

He he ben de 1.5 kilo aldım hatta 2 diyelim 14. Haftaya giriş yapacağım ama biraz fazla geliyor bu kadar haftada 2 kilo..

Gene de sorun etmemek gerek

Benimde öyle canım çok acıkıyorum yemezsem elim ayağım titriyor sen gayet iyisin ben 3 kilo almıştım en son daha tartılmaya korkuyorum

Ben ilk oğlumda ilk 4 Ay 6 7 kilo vermiştim mide bulantısı istifardan ama sonra geçti açıldı iştahım fazla fazla aldım canım en fazl 16 haftaya kadar sürüyor bunda da daha şimdiden 3 kilo aldım keske verseydim

Benimde öyle canım çok acıkıyorum yemezsem elim ayağım titriyor sen gayet iyisin ben 3 kilo almıştım en son daha tartılmaya korkuyorum
Ya ani ve böyle şiddetli bir acıkma , insan şeker mi acaba diye de korkuyor, resmen uyusam bide yesem başka birsey yapasım yok ama hayat devam ediyor calisiyoruz

Canim ben sanslilardanim ya bulanti şikayetim pek olmadı ama çok az kaldı bence seninde 13. haftaya azalır diyorlar okuduğum herseyde
Ay ne kadar şanslısın umarım bende onu bekliyorum dört gözle
aynı bedende bile hamilelikler farklı sabredicez mecbur

Ay ne kadar şanslısın umarım bende onu bekliyorum dört gözle

aynı bedende bile hamilelikler farklı sabredicez mecbur
Canim valla benim eşim yanımda değil iş nedeniyle ayrıyız ve tam mesai çalışan biriyim, bide bulanti fln olsa napardim bilmem şimdi bile çok zor çok acıkıyorum hemen yoruluyorum ,işte uyuyasim geliyor valla hamileliği raporla geçirenleri anlıyorum, zormuş

kızlar o acıkma hissini ben nasıl anlatsam ya, sabahları ya da birden aşırı acıkıyorum ama acıkma nasıl biliyor musunuz içim eriyor sanki yemesem bayılıcam gibi. 1 lokmada olsa ağzıma bişey atmam yeterli, aşırı iştah değil bu yani.
çok korkuyorum gebelik şekeri olmasından bu durumun.
çünkü ekmeği falan kes derlerse bana yaşayamam, kaşarlı tost makarna pilav bunlarla besleniyorum.
öyle zeytinyağlılar hafif şeyler midemi bastırmaz hiç.

Ayni sey bendede var sabahlari sanki 3 gundur hic birsey yememis gibi ac uyaniyorum eger bisey yemezsem soguk soguk terliyorum bayilacak gibi. Yemeye basladigimdada durduramiyorum kendimi kitliktan cikmis gibi yiyorum. Normaldede kiloma dikkat etmeye calisan biriyimdir genelde ekmek yemem sabah ogle aksam hem ekmek hem pilav makarna ne bulsam yiyorum. Diyetisyenime bu durumdan bahsettim ara ogun sayisini arttirdik 3 ana ogun 3 ara yapmaya baslayacagim bugunden itibaren meyve ve kuruyemisle insulin dengesini sabit tutmamiz gerekiyormus. 10. Haftadan 2 kg aldiysam bu isin sonu hic hos olmayan bir sekilde sonlanacak yaninizda surekli meyve tasiyin ve ac olmasaniz bile ana ogunden 2 saat sonra meyve , kuruyemis kefir gibi saglikli atistirmaliklara basvurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…