- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #11.661
Ben canım onu yazanHahahahahaha yakalandımmmm
Yeni gittim ama napayım merak ediyor insanbirisi yazmıştı yukarıda bir yerlerde; doktora gittikten 1 hafta sonra evham perilerim geliyor diye benimkiler daha 1 hafta olmadan geliyor
Bu akşam sağlık ocağına iğneye gittiğimde sordum, kalp atışını duyarız yarın gelin dediler. Şansımı denicem yine devalla göbeğim dümdüz oldu yaaa, bu da biraz garip değil mi? Gerçi iyi de oldu, tatilde olduğum için bikini giyince rahatsız ediyordu, şimdi etmiyor
Dikkate alacağımm. Teşekkür ederimBen de gaviscon kullanıyorum. Yastığımı yükselttim, akşam yemeğimi erkene saate çektim, yemeklerdeki salça ve baharat miktarını azalttırdım anneme. Yoğurt ve sütü de sürekli tüketmeye çalışıyorum, o da iyi geliyor. Çok zorda kalırsam da maden suyuna da sarılıyorum. Ama mide ilaçları çoğu hamile tarafından kullanılıyor. İstemesek de o ilaçlar olmadan yaşanmıyor malesef
Umarım bu önlemler size de iyi gelir
Ayyy ben de öyleyimmm. Tam bir obur oldumBi belirti de benden gelsin kizlarben açlıktan cok muzdaribim , yani tuhaf bi açlık bu sabah kahvaltı yaptım öğlen yemek yedim 4 te dayanamadim tost yedim, haftasonu yorulmuyorum iyiyim ama haftaici çalıştığım icin çok acıkıyorum, sekerimde normal cıktı ama nedense çok acıkıyorum hemen bisey yemem gerekiyor, 9 ay boyle mi gececek?1.5 kilo da almışım simdiden.
Allah razı olsun . Evet biliniyordu. 9 ay sabrettim cok zordu ama geçtiÇok üzüldüm başınız sağ olsun.Dilerim herşey kalbinizdeki gibi olsun bu sefer Kromozom rahatsızlığı gebelik sürecinde biliniyor muydu?
Ay ben kocamdan yedim tuh yaaaBen de şunu duydum; hamile kalınca ilk kimin elinden bir şey yersen ona benzermiş.
Ben de annemin elinden yemiştim. Ve anneme çok aşığımbenzeyecekse ona benzesin. Keşke tipi de benzese eğer kız olacaksa. Ne kadar doğrudur bilinmez tabi.
Ben de 1,5 kg almışım, çok mu bilmiyorumBi belirti de benden gelsin kizlarben açlıktan cok muzdaribim , yani tuhaf bi açlık bu sabah kahvaltı yaptım öğlen yemek yedim 4 te dayanamadim tost yedim, haftasonu yorulmuyorum iyiyim ama haftaici çalıştığım icin çok acıkıyorum, sekerimde normal cıktı ama nedense çok acıkıyorum hemen bisey yemem gerekiyor, 9 ay boyle mi gececek?1.5 kilo da almışım simdiden.
İnşallah değildir canim valla bende bilmiyorum erken miBen de 1,5 kg almışım, çok mu bilmiyorum
Canim ben sanslilardanim ya bulanti şikayetim pek olmadı ama çok az kaldı bence seninde 13. haftaya azalır diyorlar okuduğum herseydeBen 12. Haftaya giricem kilo almak yerine veriyorum hiç bişey yiyemiyorum yarım lt su içsem yeter diyorum ondan bile miğdem bulanıyo geçmesi gerekmezmiydi sizde böylemisiniz kilo alan kızçeler sizde ne zaman geçti bende artık doya doya yemek istiyorum
Bundan sonra tüm hayatın inşallah kalbin gibi olsun.Allah razı olsun . Evet biliniyordu. 9 ay sabrettim cok zordu ama geçti
He he ben de 1.5 kilo aldım hatta 2 diyelim 14. Haftaya giriş yapacağım ama biraz fazla geliyor bu kadar haftada 2 kilo..Bi belirti de benden gelsin kizlarben açlıktan cok muzdaribim , yani tuhaf bi açlık bu sabah kahvaltı yaptım öğlen yemek yedim 4 te dayanamadim tost yedim, haftasonu yorulmuyorum iyiyim ama haftaici çalıştığım icin çok acıkıyorum, sekerimde normal cıktı ama nedense çok acıkıyorum hemen bisey yemem gerekiyor, 9 ay boyle mi gececek?1.5 kilo da almışım simdiden.
Çok değil galiba ama almasak daha iyi tabiBen de 1,5 kg almışım, çok mu bilmiyorum
Benimde öyle canım çok acıkıyorum yemezsem elim ayağım titriyor sen gayet iyisin ben 3 kilo almıştım en son daha tartılmaya korkuyorumBi belirti de benden gelsin kizlarben açlıktan cok muzdaribim , yani tuhaf bi açlık bu sabah kahvaltı yaptım öğlen yemek yedim 4 te dayanamadim tost yedim, haftasonu yorulmuyorum iyiyim ama haftaici çalıştığım icin çok acıkıyorum, sekerimde normal cıktı ama nedense çok acıkıyorum hemen bisey yemem gerekiyor, 9 ay boyle mi gececek?1.5 kilo da almışım simdiden.
Ben ilk oğlumda ilk 4 Ay 6 7 kilo vermiştim mide bulantısı istifardan ama sonra geçti açıldı iştahım fazla fazla aldım canım en fazl 16 haftaya kadar sürüyor bunda da daha şimdiden 3 kilo aldım keske verseydimBen 12. Haftaya giricem kilo almak yerine veriyorum hiç bişey yiyemiyorum yarım lt su içsem yeter diyorum ondan bile miğdem bulanıyo geçmesi gerekmezmiydi sizde böylemisiniz kilo alan kızçeler sizde ne zaman geçti bende artık doya doya yemek istiyorum
Ya ani ve böyle şiddetli bir acıkma , insan şeker mi acaba diye de korkuyor, resmen uyusam bide yesem başka birsey yapasım yok ama hayat devam ediyor calisiyoruzBenimde öyle canım çok acıkıyorum yemezsem elim ayağım titriyor sen gayet iyisin ben 3 kilo almıştım en son daha tartılmaya korkuyorum
Ay ne kadar şanslısın umarım bende onu bekliyorum dört gözleCanim ben sanslilardanim ya bulanti şikayetim pek olmadı ama çok az kaldı bence seninde 13. haftaya azalır diyorlar okuduğum herseyde
aynı bedende bile hamilelikler farklı sabredicez mecburBen ilk oğlumda ilk 4 Ay 6 7 kilo vermiştim mide bulantısı istifardan ama sonra geçti açıldı iştahım fazla fazla aldım canım en fazl 16 haftaya kadar sürüyor bunda da daha şimdiden 3 kilo aldım keske verseydim
inşallah geçer o zaman canımmBUKITOKI sordum kalca agrisini ben kizlar doktor gayet normal hormonlarin anatomin degisiyor bu donemde henuz kalsiyum yada magnezyum eksikligi olmaz gecicek zamanla dedi bugun daha iyiyim zaten sanki ben gitgide azalacak gibi
Canim valla benim eşim yanımda değil iş nedeniyle ayrıyız ve tam mesai çalışan biriyim, bide bulanti fln olsa napardim bilmem şimdi bile çok zor çok acıkıyorum hemen yoruluyorum ,işte uyuyasim geliyor valla hamileliği raporla geçirenleri anlıyorum, zormuşAy ne kadar şanslısın umarım bende onu bekliyorum dört gözle
aynı bedende bile hamilelikler farklı sabredicez mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?