2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245

ben de kıtlıktan çıkmış gibi yemek yok ama gayet normal yiyorum ama illa ağzıma bişey atıcam.
ve attığım şeyde midemi bastıracak birşey olacak.
meyve beni daha çok acıktırıyor yanına kuruyemiş belki fındık yada badem yiyebilirim ama kuruyemişi pek sevdiğim söylenemez. hali hazırda gastrit ve reflümde olduğu için bazen onlar bile dokunuyor.
beni iyi eden tek şey yağsız karbonhidratlar kaşarlı tost, beyaz pilav arpa pilavı makarna
bu da kof kilo yapan şeyler malesef

Ama onlarla beslenmen cok yanlış lütfen dengeli beslen ileride bunun acısı çıkar mevsim sebze meyveleri et balık yoğurt bunları tüket

Bu sabahları aç uyanma mevzusu varsa ben akşam 10 gibi mide kazinmasi yaşıyorum bi kase yoğurt içine yulaf fındık elma koyuyorum yiyorum hem seker isteği azalıyor hemde sabahları tok uyanıyorum ve sabahları lavaboya çıkmak kolay oluyor

merhaba arkadaşlar

aramızda çalışan arkadaşlar vardır mutlaka. işyerinize söylediniz mi hamileliğinizi. ya da ne zmn söylemeyi düşünüyorsunuz

Demek ki hamilelik belirtisi bu normalde yasadigimizdan farklı acikmalar kizlar, cok korkmamak lazım, inşallah çıkmaz şeker fln hicbirimizde

Günaydıın hepinizee :)

Ya bu baya ben. Böyle ani geliyo resmen o his. Anında da çözmeliyim çözmezsem düşüyor vücut hemen el ayak boşalıyor falan. İşten çıkarken tok oluyorum. Yolun yarısında falan aniden bu vaziyet geliyor. Artık tedbirli davranıyorum genel olarak, yoksa da eve kendimi atar atmaz bişeyler atıyorum ağzıma. Takip etmedim ama düşük tansiyon durumu var bence bende. Şekerle de bir ilgisi çıkmaz inşallah.

merhaba arkadaşlar

aramızda çalışan arkadaşlar vardır mutlaka. işyerinize söylediniz mi hamileliğinizi. ya da ne zmn söylemeyi düşünüyorsunuz
Uzaktan çalışıyorum aslında dememe gerek yoktu ama söyledim yine de. Yöneticim söylemene gerek yok yasal olarak falan dedi. Neyse bilsinler de ona göre davransınlar

Ahh çok üzüldüm gerçekten... Lütfen kendini üzmemeye çalış. İnşallah en kısa, en güzel zamanda tekrar sağlıkla yaşayacaksın bu duyguyu. Her şeyde var bir hayır...
Operasyonun sorunsuz geçmiştir umarım. Çok çok geçmiş olsun...

merhaba arkadaşlar

5. Ve 8. Hafta arasi her hafta kontrole gittim simdide 2 haftada bir gidiyorum mecburen bu kadar cok izin isteyince soyledim en azindan yasal izin hakkim oldugunu bilsinler

Kızlarrrrr günaydınnnnnn

KIZIMMMM OLUYORRR çok şükür çok mutluyummmmm

snowflake88 çıktıııı canımmmmmmmmmmmm
Günaydııın,

Yaa çok çok sevindiiiiiim. Sağlıkla gelsin minik kııııız <3
Testte güzel çıktı sanıyorum. Sağlıkla kavuşun artık :)
E okuduğum kadarıyla aynı vakitlerde yaptırmıştınız B BarbieveKen ile, çıktı mı acaba onun daa . Ay çok heyecanlıııı

Kızlarrrrr günaydınnnnnn

KIZIMMMM OLUYORRR çok şükür çok mutluyummmmm

snowflake88 çıktıııı canımmmmmmmmmmmm

Oyyy hayırlı olsun canım.
Zaten mide bulantılarından belliydi bence. Ben hep kız düşündüm senin için. Hala kız hamileliğinde gebeliğin daha zor geçtiğine inanıyorum. O düşüncemi yenemedim. Çoğunluk öyle etrafımda.
Gözün aydın. Hayırlı ve güzel bir evlat olsun inşallah.

Bunun bilimsel açıklaması da var csnim kiz gebelerde bir hormon daha çok salgilandigi için bulantı kusma daha çok olurmus

kesinlikle katılıyorum bu fikrinize. benim ilk hamileliğimde çok rahat geçmişti. erkekti cinsiyeti.şimdi 2.hamileliğim yine çok rahat geçiyo hamilelik ve yine erkek cinsiyetimiz

Evet canım onunda cıktı ama kendi paylasssın doktorumuz aynı bizim B BarbieveKen herkes heycanla seni bekliyor

Amin canım benim bende bulantılardan cok şüphelendim hala da kesilmedi aminnn canım benim rabbim evlatlarımızı saglıkla kucagımıza alalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…