- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #11.681
Ayni sey bendede var sabahlari sanki 3 gundur hic birsey yememis gibi ac uyaniyorum eger bisey yemezsem soguk soguk terliyorum bayilacak gibi. Yemeye basladigimdada durduramiyorum kendimi kitliktan cikmis gibi yiyorum. Normaldede kiloma dikkat etmeye calisan biriyimdir genelde ekmek yemem sabah ogle aksam hem ekmek hem pilav makarna ne bulsam yiyorum. Diyetisyenime bu durumdan bahsettim ara ogun sayisini arttirdik 3 ana ogun 3 ara yapmaya baslayacagim bugunden itibaren meyve ve kuruyemisle insulin dengesini sabit tutmamiz gerekiyormus. 10. Haftadan 2 kg aldiysam bu isin sonu hic hos olmayan bir sekilde sonlanacakyaninizda surekli meyve tasiyin ve ac olmasaniz bile ana ogunden 2 saat sonra meyve , kuruyemis kefir gibi saglikli atistirmaliklara basvurun
Ama onlarla beslenmen cok yanlış lütfen dengeli beslen ileride bunun acısı çıkar mevsim sebze meyveleri et balık yoğurt bunları tüketkızlar o acıkma hissini ben nasıl anlatsam ya, sabahları ya da birden aşırı acıkıyorum ama acıkma nasıl biliyor musunuz içim eriyor sanki yemesem bayılıcam gibi. 1 lokmada olsa ağzıma bişey atmam yeterli, aşırı iştah değil bu yani.
çok korkuyorum gebelik şekeri olmasından bu durumun.
çünkü ekmeği falan kes derlerse bana yaşayamam, kaşarlı tost makarna pilav bunlarla besleniyorum.
öyle zeytinyağlılar hafif şeyler midemi bastırmaz hiç.
Bu sabahları aç uyanma mevzusu varsa ben akşam 10 gibi mide kazinmasi yaşıyorum bi kase yoğurt içine yulaf fındık elma koyuyorum yiyorum hem seker isteği azalıyor hemde sabahları tok uyanıyorum ve sabahları lavaboya çıkmak kolay oluyorAyni sey bendede var sabahlari sanki 3 gundur hic birsey yememis gibi ac uyaniyorum eger bisey yemezsem soguk soguk terliyorum bayilacak gibi. Yemeye basladigimdada durduramiyorum kendimi kitliktan cikmis gibi yiyorum. Normaldede kiloma dikkat etmeye calisan biriyimdir genelde ekmek yemem sabah ogle aksam hem ekmek hem pilav makarna ne bulsam yiyorum. Diyetisyenime bu durumdan bahsettim ara ogun sayisini arttirdik 3 ana ogun 3 ara yapmaya baslayacagim bugunden itibaren meyve ve kuruyemisle insulin dengesini sabit tutmamiz gerekiyormus. 10. Haftadan 2 kg aldiysam bu isin sonu hic hos olmayan bir sekilde sonlanacakyaninizda surekli meyve tasiyin ve ac olmasaniz bile ana ogunden 2 saat sonra meyve , kuruyemis kefir gibi saglikli atistirmaliklara basvurun
Ya bu baya ben. Böyle ani geliyo resmen o his. Anında da çözmeliyim çözmezsem düşüyor vücut hemen el ayak boşalıyor falan. İşten çıkarken tok oluyorum. Yolun yarısında falan aniden bu vaziyet geliyor. Artık tedbirli davranıyorum genel olarak, yoksa da eve kendimi atar atmaz bişeyler atıyorum ağzıma. Takip etmedim ama düşük tansiyon durumu var bence bende. Şekerle de bir ilgisi çıkmaz inşallah.kızlar o acıkma hissini ben nasıl anlatsam ya, sabahları ya da birden aşırı acıkıyorum ama acıkma nasıl biliyor musunuz içim eriyor sanki yemesem bayılıcam gibi. 1 lokmada olsa ağzıma bişey atmam yeterli, aşırı iştah değil bu yani.
çok korkuyorum gebelik şekeri olmasından bu durumun.
çünkü ekmeği falan kes derlerse bana yaşayamam, kaşarlı tost makarna pilav bunlarla besleniyorum.
öyle zeytinyağlılar hafif şeyler midemi bastırmaz hiç.
Uzaktan çalışıyorum aslında dememe gerek yoktu ama söyledim yine de. Yöneticim söylemene gerek yok yasal olarak falan dedi. Neyse bilsinler de ona göre davransınlarmerhaba arkadaşlar
aramızda çalışan arkadaşlar vardır mutlaka. işyerinize söylediniz mi hamileliğinizi. ya da ne zmn söylemeyi düşünüyorsunuz
Merhaba kızlar daha öncede yazmistim hatirlayaniniz vardir bebek 2 hafta geriden geliyordu gec döllenme demisti doktor bugün 10 hafta olmasi gerekirken 7 haftalik çıktı kalp atışı da duymustuk simdi kalp atışı da duyulmadi bu haftalarda artik bebek görüntüsünü almasi gerekirken benim 3 hafta önce gordugumden nerdeyse daha küçüktü. Bir kac saat icinde kurtaja girecegim duanizi bekliyorum. Yazilari hep okudugum icin hepinizle guzel baglar kurdum umarim geri kalan herkes bebegini saglikla kucağına alir. Dualarim sizinle. Listeden silebilirsiniz
5. Ve 8. Hafta arasi her hafta kontrole gittim simdide 2 haftada bir gidiyorum mecburen bu kadar cok izin isteyince soyledim en azindan yasal izin hakkim oldugunu bilsinlermerhaba arkadaşlar
aramızda çalışan arkadaşlar vardır mutlaka. işyerinize söylediniz mi hamileliğinizi. ya da ne zmn söylemeyi düşünüyorsunuz
Günaydııın,Kızlarrrrr günaydınnnnnn
KIZIMMMM OLUYORRRçok şükür çok mutluyummmmm
snowflake88 çıktıııı canımmmmmmmmmmmm
Kızlarrrrr günaydınnnnnn
Bunun bilimsel açıklaması da var csnim kiz gebelerde bir hormon daha çok salgilandigi için bulantı kusma daha çok olurmusOyyy hayırlı olsun canım.
Zaten mide bulantılarından belliydi bence. Ben hep kız düşündüm senin için. Hala kız hamileliğinde gebeliğin daha zor geçtiğine inanıyorum. O düşüncemi yenemedim. Çoğunluk öyle etrafımda.
Gözün aydın. Hayırlı ve güzel bir evlat olsun inşallah.
kesinlikle katılıyorum bu fikrinize. benim ilk hamileliğimde çok rahat geçmişti. erkekti cinsiyeti.şimdi 2.hamileliğim yine çok rahat geçiyo hamilelik ve yine erkek cinsiyetimizOyyy hayırlı olsun canım.
Zaten mide bulantılarından belliydi bence. Ben hep kız düşündüm senin için. Hala kız hamileliğinde gebeliğin daha zor geçtiğine inanıyorum. O düşüncemi yenemedim. Çoğunluk öyle etrafımda.
Evet canım onunda cıktı ama kendi paylasssınGünaydııın,
Yaa çok çok sevindiiiiiim. Sağlıkla gelsin minik kııııız <3
Testte güzel çıktı sanıyorum. Sağlıkla kavuşun artık :)
E okuduğum kadarıyla aynı vakitlerde yaptırmıştınız B BarbieveKen ile, çıktı mı acaba onun daa . Ay çok heyecanlıııı
Amin canım benim bende bulantılardan cok şüphelendim hala da kesilmedi aminnn canım benim rabbim evlatlarımızı saglıkla kucagımıza alalımmmOyyy hayırlı olsun canım.
Gözün aydıiiin, sana da çoğunluk kiz hissetmişti sankiKızlarrrrr günaydınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?