- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #11.701
Evet kuzum coğu tahminler öleydi çok şükür herşeye fetal dna da tertemiz cıktı şimdi hepimiz saglıkla kucaklarımıza alalımmGözün aydıiiin, sana da çoğunluk kiz hissetmişti sanki
canım ben ilk öğrendiğim gün söyledim çünkü tüm beyaz yaka patronum dahil biliyordu benim anne olmak istediğimi ama olamadığımı çünkü ben geçen senede rahim kanseri risklisiydim 2. dereceden. yani o dönem baya üzülüp ağlamıştım çoğu arkadaşımda biliyordu durumu patronumda sağolsun hep destek oldu haberi öğrendiğim gibi bayram havası vardı burda :) ama her iş yerii aynı değil benim birkaç tanıdığıma zorbalık yaparak istifa etmelerini sağladı firmaları çok ayıp birşeymerhaba arkadaşlar
aramızda çalışan arkadaşlar vardır mutlaka. işyerinize söylediniz mi hamileliğinizi. ya da ne zmn söylemeyi düşünüyorsunuz
Cook sevindim, zaten hiç farketmez cinsiyeti sağlıklı ya hamdolsunEvet kuzum coğu tahminler öleydi çok şükür herşeye fetal dna da tertemiz cıktı şimdi hepimiz saglıkla kucaklarımıza alalımm
Çooook mutlu oldumKızlarrrrr günaydınnnnnn
KIZIMMMM OLUYORRRçok şükür çok mutluyummmmm
snowflake88 çıktıııı canımmmmmmmmmmmm
keşke her işyeri senin çalıştığın yer gibi olsa şu an 13 haftalık hamileyim.16.hafta gibi söylemeyi düşünüyorum .çok geç mi kalmış olurum haber vermek için.bir de onlar anlamadan benim söylemem lazım .karnım büyümeden söylemem lazım diye düşünüyorumcanım ben ilk öğrendiğim gün söyledim çünkü tüm beyaz yaka patronum dahil biliyordu benim anne olmak istediğimi ama olamadığımı çünkü ben geçen senede rahim kanseri risklisiydim 2. dereceden. yani o dönem baya üzülüp ağlamıştım çoğu arkadaşımda biliyordu durumu patronumda sağolsun hep destek oldu haberi öğrendiğim gibi bayram havası vardı burda :) ama her iş yerii aynı değil benim birkaç tanıdığıma zorbalık yaparak istifa etmelerini sağladı firmaları çok ayıp birşey
yaaa süper bir haber bu çok tebrik ederim kuzum maşallah inşallah sağ salim kızını kucağına almayı nasip etsin Allahım inşallah darısı bizim başımızaaaaKızlarrrrr günaydınnnnnn
Ay evet ya temmuz da gebe kalanlar çoğunluk kiz mi neÇooook mutlu oldumMiniş kızlar kulübü
kuzum ben hiç bilmiyorum o yasal süreyi ama şöyle ki seni asla çıkaramazla rişten hamileyken doğumdan sonra falan tazminatsız ve 8 maaş falan vermesi gerekiyor öyle bişeyler vardı araştır ama dert etme kendine hiç herşeyin hayırlısı kuzumkeşke her işyeri senin çalıştığın yer gibi olsa şu an 13 haftalık hamileyim.16.hafta gibi söylemeyi düşünüyorum .çok geç mi kalmış olurum haber vermek için.bir de onlar anlamadan benim söylemem lazım .karnım büyümeden söylemem lazım diye düşünüyorum
Cok sevindim allahimmm sen kalbimi biliyosun darisi banaaaKızlarrrrr günaydınnnnnn
Erkekse belli ederbugün 16:45 de benim randevum var aşırı heyecaanlıyım 1 hafta gerideydi bakalım kapattı mı o arayı 11 haftalık çıkması lazım ne kadar büyüdü hareket ediyor mu aşırı meraklıyım ofbirde ben test falan yaptırmayacağım için cinsiyeti de öğrenmeme sanırım 1 ay daha var çatlayacağımmm
Canim cok geçmiş olsun bilmiyorum ancak sanki mart grubunda bir arkadaşın vardı böyle bir durumuBebeğimde 10 hafta 3 günlükken yaygın kistik higroma teşhisi kondu. Yani tüm vücudunda ödem var. Doktor düzelebilir kendiliğinden dedi ama kötüsüne hazır ol dedi. Bu hafta test alacaklar sebeple ilgili. Yaşayan duyan var mı.
Aminnn canım benimCok sevindim allahimmm sen kalbimi biliyosun darisi banaaaTeoriler tuttumu canim
aaaa kız ben rus takvimini ilk kez gördüm ya hemen hesapladım ona göre de kız çıkıyor yaaaAminnn canım benim
Kızlar şöyle teorilere gelince;
1. Ramzi tuttu en basından beri sağa tutundu
2. Yüzük testi tuttu hep daireler çizdi
3. Bulantılarım cok fazlaydı sabah vs özellikle halada geçmedi
4. Karnım yayıldı belim ve kalçam genişlemeye başladı
5. Çin takvimi PATLADI orda erkek yazıyordu
6. Rus takvimi tuttu orda kız diyordu
7. İnstagram sayfalarındaki iki cinsiyet bilen sayfadada ikiside kız dedi tuttu
8. Ekşi tatlı olayı karısık cogunluk ekşi çekti ama tatlı da çekti yemek olayından cinsiyet alakası yok bence
Şimdilik teoriler bunlar kızlar
o kadar yoktur cinsiyet öğrenmene canım ya.benim 12+3 te belli oldu.belki öncesinde bile belli olmuştu ama randevum o güne olduğu için o zmn öğrendik.senin de belli olur 1 kaç haftaya bence .erkekse belli olur da kız ise daha geç belli olur sanırımbugün 16:45 de benim randevum var aşırı heyecaanlıyım 1 hafta gerideydi bakalım kapattı mı o arayı 11 haftalık çıkması lazım ne kadar büyüdü hareket ediyor mu aşırı meraklıyım ofbirde ben test falan yaptırmayacağım için cinsiyeti de öğrenmeme sanırım 1 ay daha var çatlayacağımmm
Bende öyleyim canım hatta Dr a sordum gebelik sekeri falan olabilirmi diye kan sonuçlarına baktı şekerin gayet iyi hamilelikten kaynaklı korkma dedi sende gidince Bi danis gerçi kan testlerin yapılmıştır illaki olsa çıkardı sanırımkızlar o acıkma hissini ben nasıl anlatsam ya, sabahları ya da birden aşırı acıkıyorum ama acıkma nasıl biliyor musunuz içim eriyor sanki yemesem bayılıcam gibi. 1 lokmada olsa ağzıma bişey atmam yeterli, aşırı iştah değil bu yani.
çok korkuyorum gebelik şekeri olmasından bu durumun.
çünkü ekmeği falan kes derlerse bana yaşayamam, kaşarlı tost makarna pilav bunlarla besleniyorum.
öyle zeytinyağlılar hafif şeyler midemi bastırmaz hiç.
Öyle canım hayat durmuyor calisiyormussun birde Allah kolaylık versin ben çalışmıyorum ama sabah 7.3 da mesai başlıyor yatana kadar bitmiyor 2 çocuk okullara götür getir sürekli ev işi derken Bi bakmışım hiç oturmadan akşam olmuşYa ani ve böyle şiddetli bir acıkma , insan şeker mi acaba diye de korkuyor, resmen uyusam bide yesem başka birsey yapasım yok ama hayat devam ediyor calisiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?