2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
merhaba arkadaşlar

aramızda çalışan arkadaşlar vardır mutlaka. işyerinize söylediniz mi hamileliğinizi. ya da ne zmn söylemeyi düşünüyorsunuz
canım ben ilk öğrendiğim gün söyledim çünkü tüm beyaz yaka patronum dahil biliyordu benim anne olmak istediğimi ama olamadığımı çünkü ben geçen senede rahim kanseri risklisiydim 2. dereceden. yani o dönem baya üzülüp ağlamıştım çoğu arkadaşımda biliyordu durumu patronumda sağolsun hep destek oldu haberi öğrendiğim gibi bayram havası vardı burda :) ama her iş yerii aynı değil benim birkaç tanıdığıma zorbalık yaparak istifa etmelerini sağladı firmaları çok ayıp birşey

keşke her işyeri senin çalıştığın yer gibi olsa şu an 13 haftalık hamileyim.16.hafta gibi söylemeyi düşünüyorum .çok geç mi kalmış olurum haber vermek için.bir de onlar anlamadan benim söylemem lazım .karnım büyümeden söylemem lazım diye düşünüyorum

Bebeğimde 10 hafta 3 günlükken yaygın kistik higroma teşhisi kondu. Yani tüm vücudunda ödem var. Doktor düzelebilir kendiliğinden dedi ama kötüsüne hazır ol dedi. Bu hafta test alacaklar sebeple ilgili. Yaşayan duyan var mı.

kuzum ben hiç bilmiyorum o yasal süreyi ama şöyle ki seni asla çıkaramazla rişten hamileyken doğumdan sonra falan tazminatsız ve 8 maaş falan vermesi gerekiyor öyle bişeyler vardı araştır ama dert etme kendine hiç herşeyin hayırlısı kuzum

bugün 16:45 de benim randevum var aşırı heyecaanlıyım 1 hafta gerideydi bakalım kapattı mı o arayı 11 haftalık çıkması lazım ne kadar büyüdü hareket ediyor mu aşırı meraklıyım ofbirde ben test falan yaptırmayacağım için cinsiyeti de öğrenmeme sanırım 1 ay daha var çatlayacağımmm

Erkekse belli eder

S sultansultan90 ve B BarbieveKen kızlar çok merak ediyorum çin takvimine göre tuttu mu ?? benim çin takvimine göre kız ama 6. haftada ramziye göre erkek amabende kız hissediyorum çok merak ediyorum çevremde 5 arkadaşımında çin takvimi tuttu ama ona güveniyorum birde siz söyleyin

Canim cok geçmiş olsun bilmiyorum ancak sanki mart grubunda bir arkadaşın vardı böyle bir durumu

Cok sevindim allahimmm sen kalbimi biliyosun darisi banaaa Teoriler tuttumu canim
Aminnn canım benim

Kızlar şöyle teorilere gelince;

1. Ramzi tuttu en basından beri sağa tutundu
2. Yüzük testi tuttu hep daireler çizdi
3. Bulantılarım cok fazlaydı sabah vs özellikle halada geçmedi
4. Karnım yayıldı belim ve kalçam genişlemeye başladı
5. Çin takvimi PATLADI orda erkek yazıyordu
6. Rus takvimi tuttu orda kız diyordu
7. İnstagram sayfalarındaki iki cinsiyet bilen sayfadada ikiside kız dedi tuttu
8. Ekşi tatlı olayı karısık cogunluk ekşi çekti ama tatlı da çekti yemek olayından cinsiyet alakası yok bence

Şimdilik teoriler bunlar kızlar

Kiar bende birsey soracagim size benim hic kanamam lekelenmem falan olmadi allaha sukur ama ozellikle bu hafta asiri derecede akinti basladi. Yumurtlama zamanlarindaki gibi beyaz bir akinti. Gun icinde 3 kez falan ic camasiri degistirdigim oluyor varmi sizlerdede boyle birsey

aaaa kız ben rus takvimini ilk kez gördüm ya hemen hesapladım ona göre de kız çıkıyor yaaa ay çatlicam gerçekten ya benim bulantım flaan yok ama annem bana hamileyken de olmamış hiç çok rahat geçirmiş. şuan iğrenmem var benim hafta içi iş yerinde kötü olmayayım diye gecleri 2 tane prilam içiyorum iyi geliyor.

o kadar yoktur cinsiyet öğrenmene canım ya.benim 12+3 te belli oldu.belki öncesinde bile belli olmuştu ama randevum o güne olduğu için o zmn öğrendik.senin de belli olur 1 kaç haftaya bence .erkekse belli olur da kız ise daha geç belli olur sanırım

Bende öyleyim canım hatta Dr a sordum gebelik sekeri falan olabilirmi diye kan sonuçlarına baktı şekerin gayet iyi hamilelikten kaynaklı korkma dedi sende gidince Bi danis gerçi kan testlerin yapılmıştır illaki olsa çıkardı sanırım

Ya ani ve böyle şiddetli bir acıkma , insan şeker mi acaba diye de korkuyor, resmen uyusam bide yesem başka birsey yapasım yok ama hayat devam ediyor calisiyoruz
Öyle canım hayat durmuyor calisiyormussun birde Allah kolaylık versin ben çalışmıyorum ama sabah 7.3 da mesai başlıyor yatana kadar bitmiyor 2 çocuk okullara götür getir sürekli ev işi derken Bi bakmışım hiç oturmadan akşam olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…