2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Gözün aydııın, ben artık hiçbir teoriye inanmıyorum, hislerimiz tutuyor ya
Ay cidden teorilerin hangisine inancagimizi sasirdik gecen hafta dogum gunumdu benim dogum gunumden once cin rus takvimi falan kiz diyodu simdi hepsi erkek diyo var bi degisiklik yuzuk kiprasmiyo dumduz duruyo bi ramzi kiz diyo bakalim ona inaniyorum artik sadece

Gözün aydııın, ben artık hiçbir teoriye inanmıyorum, hislerimiz tutuyor ya

yaaa çok sevindim.allah sağlıklı kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Ayyy gözün aydııııın, kızçen sağlıkla gelsin inşallaaahh!

Ya ne tatlış bir gün değil miii :)
Çok çok sevindiiim, sağlıkla kavuşuun :)

yaaaaaaa çokk güzel ohh maşallah Allah güle oynaya kucağğına almayı nasip etsin kuzum seninde ay ne güzel gönlünden geçen oldu ay darısı bizeeee

B BarbieveKen S sultansultan90 yaa cok guzel saglıklada kucagınıza alın insallah bende perşembe gunu fetal dna yaptıracagım. Kaç günde çıktı sonuçlar?

tebriklerini sunan herkese çooooook teşekkür ederim kızlar ..
Allah hepinize önce sağlıklı, sonrada gönlünden geçen bebişi beklediğinin haberini duyursun inşallah ..
ben çok mutluyum eşim ben hep ağladık sakinleşemedik..
sizlere de en yakın zamanda bu mutluluğu tatmanızı diliyorum..

fetal 13 iş gününde sonuçlandı canım bernisko

S sultansultan90 B BarbieveKen insallah saglikla kucaginiza alirsiniz kizlarinizi cok sevindim Doktor fetal dna icin 12. Haftayi beklememi istedi perinatologa gidiyorum 12. Haftaya kadar 2 haftada bir kalp atisi duymak isteriz 12. Haftada bakicaz her seyine acele etmeye gerek yok her sey yolunda gozukuyor zaten dedi. Siz kacinci haftada yaptirdiniz acaba?

evet an be an birlikte yaşadık canım
çok şükür ikimizinde yüzüne baktı Allah, sağlıkla alalım kızçelerimizi kucağımıza

10+6'da vermişim canım

çook teşekkür ederim

Hayırlı olsun kızlar bebişleriniz. Fetale 12. haftada bakalım dedi doktor. Kararsızım zaten napsam diye. 10 haftalık şu an. Nubtan anlayan bakabilir mi?

yumurtlama gününden önce ilişki (bekleyen s)
mide bulantısı yok
öğürme yok
çin takvimi kız
ramzi erkek
yüzük testi yok
rüyalar erkek
yemek tercihleri ekşiiiiiiiiiiiiiiiii
nub kız
sonuç kız
Yaa benim de ayni genelde ogurme bulanti yoksa rahat gecen hamileliklere erkek derler ama :) benim de icime hep erkek doguyor kendim icin en basindan beri ama bakalim cok surprizlii

Amin canım ben 10+3 yada 4 de yaptırmıstım sanırım yeterli oluyor 12 yi beklemeye geeek yok

Çok geçmiş olsun. İlk kez duydum. İnşallah düzelir. Ultrasonda mı anladı doktor?

selam arkadaşlar. ne zmn bebek alışverişine başlamayı düşünüyosunuz.şimdiden başlamak erken mi olur. her geçen gün herşeyin fiyatı yükseliyo. ufak ufak başlasam mı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…