2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
doktor 3 haftada bir görüyor beni işte muhtemelen sabredicem o zamana kadar gittiğimde 14 haftalık olucak :)

Ay valla ben zaten ücretsiz izin düşünüyorum çocukla isi götüremem gibi en azından 2 sene sizin işte çok zor , sorumlulugunuz cok fazla, Allah yardımcınız olsun

Ay valla ben zaten ücretsiz izin düşünüyorum çocukla isi götüremem gibi en azından 2 sene sizin işte çok zor , sorumlulugunuz cok fazla, Allah yardımcınız olsun
Sağol canim Allah razı olsun annelik hem çok meşakkatli hemde tüm kadınların can attığı Bi durum Rabbim öyle Bi yaratmışki bizi herseyin üstesinden geliyoruz kadinlar olarak

doktor 3 haftada bir görüyor beni işte muhtemelen sabredicem o zamana kadar gittiğimde 14 haftalık olucak :)
Bende 14 haftalikken gidicem kontrole ama devlet hastanesine gidicem söylermi açana devlette söylemiyorlar diye falan duydum biliyomusunuz etrafınızda varmi erken öğrenen devlette 16 haftalikken de özel doktoruma başlayacağım artık en kötü orda ogrenicez mecbur :)

Ne zaman belli olcak canım peki doktor ne zaman

hiç bilmiyorum canım devlette nasıl oluyoor

Yaaaa gerçekten tarif edilemez duyguymus bide doktorlarımızda aynı ya sürekli diyorum acıklandımı ettimi resmen heycanlara ortak olduk B BarbieveKen çok şükür prensesler geliyor insallah canım önce saglıklı sonra seninde gönlündeki olsunnn ne zaman belli olcakl

çok tatlısınız ya :) ama belirtileriniz farklıydı ikinizin demekki cinsiyette bulantı cok farketmiyor , amin canım aynen sağlıklı olsun en önceliğimiz bu, benim daha 10+2 dahaaa cok gibi benim cinsiyet işine :) fetalde yaptırmadık artık doktor ne zaman görürse

Yaaa tebrik ederim kızlarrr. Ay ben bu kadar kız beklemiyordum gruptan sanki çoğumuzun erkek olacak gibi gelmişti şu erkek senesi muhabbetinden dolayı. Çook mutlu oldum adınıza sağlıkla gelsinler inşallah darısı bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…