2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlaaar ben geldim kontrolden ayaklarını oynatıyodu çok garip oldum yaa çok değişik bi duygu hissetmemek çok garip. Tahmin eden olur mu acaba bana da bi bakınn

Eklentiler

• 20220929_161602.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar 11 hafta lik ikiz gebeliğim var. Doktor haftaya ikili test yapalım dedi. Test ücreti 1000 TL imiş. Bu test zorunlu mu yapsam olur mu
eğer sonuç kötü çıkarsa adırmıycaksan yaptırmana gerek yok. yaptırcam dersen de daha uyguna yapan hastanelerde vardır mutlaka.başka hastanelerden fiyat al bi de. ben de sordum hastaneler 1.300 diyen de oldu ,650 de ,350 de. hangisi uygunsa ona yaptır. yada devlet hastanesinden randevu al.biraz git gel olayı oluyo orda ama karar senin

Kızlar 9 bitti 10. Haftadayız bana da bir tahminde bulunur musunuz

Eklentiler

• 180074FB-C237-47DF-AD32-5C6E70583532.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 87
Canım ben de 14 haftalık ikiz gebeyim. 13. haftada detaylı ultrason ve riskli gebelik olduğu için perinatoloğa gittim. Bulunduğum yerde sadece üniversite hastanesinde perinatolog var ve özel muayene ücreti alıyor. İkili tarama yaptırdı yaşım ileri olduğu için ve ikiz olduğu için. Ücretsiz yaptırdım üniversite hastanesi olduğu için. Çok zorunlu olduğunu düşünmüyorum. İlk çocuğumda yaptırmamıştım. Yaptırıp da yanlış sonuç öğrenip üzülen çok oluyor. Zaten güvenilirlik oranı %85 diyorlar

Kızlaaar ben geldim kontrolden ayaklarını oynatıyodu çok garip oldum yaa çok değişik bi duygu hissetmemek çok garip. Tahmin eden olur mu acaba bana da bi bakınn

Ellerini ayaklarını oynattığını görmek mükemmel bir duygu cidden
Ama foto bana çok bulanık geldi

Çok ikna oldum şu andeneyeceğim teşekkürler

Ben de henüz bir şey hissedemiyorum tatlı şeyler yiyip elimi karnıma koyuyorum ama yok kıpırtı falan

Kızlar merhaba. İki gündür bulantı olmayınca çok endişelenip doktora gittim özellikle bundan önceki kaybımdan dolayı çok takıntılı oldum bir şey olacak diye neyse ki bebeğim gayet iyiymiş 2 hafta sonra ikili test için gideceğim. Şöyle bir görüntü verdi kız erkek tahmininiz varsa seve seve alırız

Erkek canım

Gunaydin kizlar bugun nasilsiniz su son gunlerde normalde cikmayan turden sivilce cogaldi sizde durumlar nasil?
Sivilce kız bebek emarelerinden diyorlar. Benim de geçtiğimiz hafta sivilcelerim çıkmıştı, bebeğimiz kızmış
Tabi illa bu sebeple çıkıyor olmayabilir

Bende şimdi kontrolden çıktım cinsiyet tahmin varsa alırım

Eklentiler

• 0BABD10D-7A31-4F55-975B-DBD1A391E70B.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…