2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    245
İyi aksamlar kizlar,Mart sonu kismetse dogum gorunuyor ama burayi da sessizden takip ediyorum.Fetal dna testi vermistik sonuclar cikti doktora ulasamadik anlayan birileri var mi acaba ozelden atayim.
 
İyi aksamlar kizlar,Mart sonu kismetse dogum gorunuyor ama burayi da sessizden takip ediyorum.Fetal dna testi vermistik sonuclar cikti doktora ulasamadik anlayan birileri var mi acaba ozelden atayim.
Sonucun yorumlanması altında yazıyordu bende. Yani şöyle: sonuç kısmında “değişim saptanmamıştır “ diyor. Altta da değişim saptanmamıştır ne demek onu yazmış. Diğer seçenekler “değişim saptanmıştır”, “şüpheli bir değişim saptanmıştır” veya “yetersiz veri” şeklinde.

Sizinkinde böyle bir açıklama yok mu acaba?
 
Hayir saptanmamistir diyor ben de de fakat mesela 45 xx hassasiyet %90 bir tane de daha hassasiyet %91.7 xxy gibi bir seydi digerlerinde hassasiyet yuzde doksan dokuz.
Boyle olunca yuzde doksan da sıkinti mi bar diye dusundum.Netten bakinca herkeste cogunlukla yuzde doksan dokuz yaziyor
 
Çok anlamadım, bu konuda uzman da değilim açıkçası ama fikir olması açısından isminizi kapatıp paylaşırsanız belki arkadaşlar yorum yapabilir. Ben sadece sonuca bakmıştım; doktorum da sonuçlar iyi deyince irdelemedim açıkçası. Sonucun ilk sayfası aşağıdaki şekilde çünkü
 

Eklentiler

  • 8E3EE6C7-95EF-413A-B42A-B61B09DA4957.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 96
Tesekkur ederim yorumlar icin,doktorum temiz yazmis,Allah evlatlarimizi saglicakla kucagimiza aldirsin.
 
Ay çok geçmiş olsun canım Bi daha yaşamazsın inşallah oyy maşallah çok hareketli bir bebis geliyor desene :)
 
Aramıza hosgeldin canim ayy maşallah ne güzel ikizler başta zorlasada sonrası çok kolaylık oluyor birbirlerinin en iyi arkadaşı oluyorlar 2. 3. Gebelikler daha rahat oldu bende de vücut alışkın olduğundan sanırım daha az reaksiyon veriyor
 
Ben aslında yaptırmak istmiyordum.cunku Allah'ın verdiği can sonuçta. Eşim kızdı bana niye sormuyorsun diye. Yaptıralım ne olacağını biliriz en azından diyor. Devlette yaptırmaya karar verdim canim. Çok teşekkür ederim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…