2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben her zaman kullanıyorum. Ama hamilelikte özellikle dikkat etmeli gerçekten. Güneş kremi çok önemli hem yüze hem boyuna sürmek lazım.
Ama güneş kremlerinin içeriğinde cok fazla kimyasal madde var hele hamilelikte kullanılmaması gerekenler , buna göre bir krem mi aldınız içeriği daha temiz olanlar fiziksel koruma sağlayanlardan yani öneriniz var mı? ben kullanmıyorum bu sebeple

Hamileler için güneş kremleri varmış. Onlara bakılabilir.
Ben araştırmadım. Günlük kullandığıma devam ediyorum. Güneş kremsiz asla olmaz bence.

Doğru söylüyorsunuz. Çok teşekkür ederim, hepimizin

bir yakınımın ikili test sonucu temiz çıktı, detaylıda burun kemiği de vardı herşey doğuma kadar normaldi ama çocuk down lı doğdu. Allah bağışlasın mükemmel bir çocuk ama ikili test güvenilir değil.

herkes cinsiyeti öğrenmiş neredeyse bir ben kalmışım gibi hissediyorum 11+1 deyim yarın da kontrolüm var ama öğrenmem çok zor keşkeeee gösterse kendini çok merak ediyorum

Hamilelikten dolayi yuzde gunes lekesi falan cok olurmus o yuzden gunes kremine buluyorum resmen yuzumu bence benimkilerde o yuzden cikiyor
Güneş kreminden değil de belki tam temizleyemediğinizden çıkıyordur. Tek aşamalı temizlik yapınca güneş kremi ciltten tamamen arınmıyormuş, o yüzden önce yağ bazlı temizleyici ardından su bazlı temizleyiciyle temizlemek lazımmış. Bir de öyle deneyin, belki iyi gelir

Fiziksel filtreli güneş kremleri kullanabilirsiniz, ben Soltis markasının spf50+ koruyucusunu kullanıyorum. Organik sertifikalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…