2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hiç o toplara girmedim burda

Evet fark ettim geçmiş mesajlara da baktım. Mart anneleri konusuna da bakıyorum arada. Ordaki mesajınızı da gördüm. En çok o duruma kızıyorum zaten. 12.haftalarda tahmin yapmak riskli gayet. Size kız demiş hem de yüksek ihtimalle demiş.
Ama erkekmiş işte.
O yüzden 17.haftama gelmeden tahmin yapmasın doktor. Kafamı karıştırmasın beklentiye sokmasın

B Birdurumvar hala yazmamışsın merak ettim nasıl geçti randevun canım.

Hafif yüz üstü yattığımda sanki ben de hissediyorum çok hafif pıtırdama ama sanmıyorum kızlar bebişin hareketleri olduğunu

Cnm cok sukur bir durum yok ilaçlarımı düzenledi doktor sagolsun

Canım bende pek güvenmiyorum. Ama eşim istiyor o yüzden yaptircam. Bazen bebek down sendrom ki diolar. Bebek sağlıklı doğuyor.

Dun ve bugun cok yoruldum misafir gelmisti bugun de yurudum biraz fazla az once cok cok az saydam bi kanamam olmus daha once de olmustu yarin doktora sorucam umarim bir sikinti yoktur dinlenmek gerek sanirim artikk

Dun ve bugun cok yoruldum misafir gelmisti bugun de yurudum biraz fazla az once cok cok az saydam bi kanamam olmus daha once de olmustu yarin doktora sorucam umarim bir sikinti yoktur dinlenmek gerek sanirim artikk
Doktora muhakkak gdin progestan başlar ve dinlenin bu dönemde misafiri filan kabul etmeyin yormayın kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…