2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
merhaba kızlar 11 haftalığız cinsiyetimz henüz belli değil ama iki defa rüyamda erkek bebek doğurduğumu gördüm rüya göreniniz var mı

Hamileler için güneş kremleri varmış. Onlara bakılabilir.
Ben araştırmadım. Günlük kullandığıma devam ediyorum. Güneş kremsiz asla olmaz bence.
Papatya0593 güneş kremi konusunu bayaa araştırmıştım. Solante nin pregna sını aldım. Daha önceki doktorum da önermişti. Kimyasal filtreler içermemesi lazımmış. İçerik olarak temiz bir kremmiş. Bilginiz olsun istedim

Fiziksel filtreli güneş kremleri kullanabilirsiniz, ben Soltis markasının spf50+ koruyucusunu kullanıyorum. Organik sertifikalı

Cok teşekkür ederim kizlar, bakacağim internetten

Kızlar akşama doğru karnım çok sık aralıklarla seğirmeye başladı güm güm atıyo sanarsın bebeğin kalp atışı duruyo tekrar başlıyo , 12. Haftadayım sizede böyle oluyormu hissetmek için daha çok erken o yüzden korktum biraz

Bir elini karnına bir elini boynunda şah damarına koy kalp atışındır büyük ihtimalle canım bebeğin atışını duyabileceğimizi sanmıyorum henüz

Canim 14. Haftadayim, bebeği hissetmek henüz mümkün değil, hiç hissetmedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…