2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben ya baya agroyor daha şimdiden doktorum magnezyum verdi ama tam gecirmedi
Benim de doğum sonrası 4 yıl olmasına rağmen yoruldugumda ağır kaldırdığımda vb ağrı oluyordu. Doktora gittim ameliyat yeri öyle olması normal dedi. Şimdi yine oldu hamilelikte olunca gerildim ilerledikçe daha kötü olur mu diye

Benim de doğum sonrası 4 yıl olmasına rağmen yoruldugumda ağır kaldırdığımda vb ağrı oluyordu. Doktora gittim ameliyat yeri öyle olması normal dedi. Şimdi yine oldu hamilelikte olunca gerildim ilerledikçe daha kötü olur mu diye
Ayni şeyi düşünüyorum canim dikislerde açılma olmasinda gerisi önemli değil benim için birde ben 2 sezeryan oldum bir tanesi erken dogumdu kaybettim sonra oglum oldu işte 3. Oğlumda boyle agri yaptığını hatırlamıyorum belki erken dönemde olduğu için çok etkilemedi ama şu an 1 haftadir bildiğin acı ağrı var

Kızlar akşamları bende kalp çarpıntısı gibi bir şey oluyor.Böyle tanımlamak doğru mu bilmiyorum ama yani kalbimin attığını hissediyorum baya yani dışarıda atıyor gibi. Bir haftadır falan istisnasız her akşam oluyor
Tiroidlerinize bakıldı mı?

Ben doktorun yalancisiyim 😀 bence o en ust siniri soylemistir yani 23 e kadar hissetmezsen de problem yok gibisinden ama gecen diger gruplarda sordum ben 22 haftalik olup hala hissetmedigini soyleyen arkadaslar vardi sanirim bu da kisiden kisiye degisiyo
Benim akrabam çok kiloluydu. Ancak 7.aydan sonra hissettim bebeği demişti.
Bakalım bizim gibi ideal kiloda olanlar ne zamana hissedecek. 20de ancak olur herhalde doktorun da dediği gibi. En fazla 1-2 hafta erken de olabilir. Sabırsızlanıyorum o his için😍

Sitedeki konuları inceledikçe moralim bozuldu. 16.haftaya girince cinsiyeti öğrenirim derken ve randevumu ona göre ayarlamışken çoğu kişiye o haftada bile hiç yorum yapılamadığını okudum.
Yani daha çoook beklememiz gerekebilir demek ki. Sağlıkla doğsunlar da bekleriz cinsiyeti napalım. çok da sevinmeyeyim ay sonuna öğrenicem diye.😑
Canim eger erkekse 12.haftada goruyor doktorlar.
Kiz olunca suphe edip,biraz daha bekliyorlar.
Benim 12.haftada dr soyledi,direkt de gozukuyor zaten.
Kesin bir sey diyemem ama bence kız senin ki🥰🧿

Canim eger erkekse 12.haftada goruyor doktorlar.
Kiz olunca suphe edip,biraz daha bekliyorlar.
Benim 12.haftada dr soyledi,direkt de gozukuyor zaten.
Kesin bir sey diyemem ama bence kız senin ki🥰🧿
Merhaba 12. Hafta 11+0 dan itibaren olan haftaniz oluyor dimi :) bana da 12 de soylicem dedi ama 11+0 mi 12+0 mi bilemedim

Günaydınlar 🌸
Cinsiyetimiz kız 💕
Doktor 12+4 te söyledi cinsiyeti. Pek şaşırmadım çünkü sanki biliyordum, hissediyordum 🥲
Fetal DNA icin de kan verdim. Doktorum sağlıklı göründüğünü ve kötü bir sonuç çıkacağını düşünmediğini söyledi endişelenmemem için. Bir de sanırım bu test ile çok daha farklı hastalıklar da öğreniliyor. Yani sadece down falan değil. Öğrenme bozuklukları gibi şeyler. Bilmek ister miyim bunları bilemiyorum ama inşallah sagliklidir her yönden.

Günaydınlar 🌸
Cinsiyetimiz kız 💕
Doktor 12+4 te söyledi cinsiyeti. Pek şaşırmadım çünkü sanki biliyordum, hissediyordum 🥲
Fetal DNA icin de kan verdim. Doktorum sağlıklı göründüğünü ve kötü bir sonuç çıkacağını düşünmediğini söyledi endişelenmemem için. Bir de sanırım bu test ile çok daha farklı hastalıklar da öğreniliyor. Yani sadece down falan değil. Öğrenme bozuklukları gibi şeyler. Bilmek ister miyim bunları bilemiyorum ama inşallah sagliklidir her yönden.
Günaydın kızlar hayırlı kandiller dualarda buluşalım inşallah 🥰🥰

Günaydınlar 🌸
Cinsiyetimiz kız 💕
Canim kusura bakma seni yanlışlıkla etiketledim konu hakkında bilgim yok öğrenme bozukluğundan kastın otizm filansa onlar anne karnında tespit edilmiyor fetal dna sadece kromozomlara bakar

Benim akrabam çok kiloluydu. Ancak 7.aydan sonra hissettim bebeği demişti.
Bakalım bizim gibi ideal kiloda olanlar ne zamana hissedecek. 20de ancak olur herhalde doktorun da dediği gibi. En fazla 1-2 hafta erken de olabilir. Sabırsızlanıyorum o his için😍
Bende bende 😍 ilk hissettigimde oturur aglarim gibi geliyo bakalim insallah gelsin o gunler hayirlisiyla 😍

Cok tesekkurler💙
Yok canim,hic bakmadim ben o islere🙈
Ama ruyamda 2 kere erkek bebek gormustum
Ben de rüyamda erkek görmüştüm yıllar önce. O günden beri erkek çocuğum olacak diye kodlamışım beynime.
Ama bilemiyorum. Ne olsa çok mutluluk verici benim için. 😇
Ben de ilk haftalar kendini göstermiyor diye kız denen ama 16-17de erkek olduğunu öğrenen çok insan gördüm. Bilmiyorum. Ay sonu öğrenirim umarım😇

Kızlar akşamları bende kalp çarpıntısı gibi bir şey oluyor.Böyle tanımlamak doğru mu bilmiyorum ama yani kalbimin attığını hissediyorum baya yani dışarıda atıyor gibi. Bir haftadır falan istisnasız her akşam oluyor
bende de sabahları işe geldiğimde oluyor canım

Kızlar selam ben 1 haftadır aktif olamıyorum çünkü cumartesi günü ani bir sancıyla acile gittik ve taş düşürmeye başladığımı öğrendik 😔 en korktuğum şey taşlarımı hamilelikte düşürmemdi ve çok erken başıma geldi. Hastaneye yatış yapıldı 3 gün hem kendi kadın doğum doktorum hem üroloji doktoru takipteydi Allah a şükür bebeğimde hiçbir sorun olmadı hala çok hareketli ve kalp atışı güzel. Ama yaşadığım çok korkunçtu. Allah kimsenin başına vermesin düşmanıma bile bu ağrıyı. Bu mübarek günde dilerim ki kimse bu ağrıyı çekmez inşallah bende doğuma kadar bir daha düşürmem sonra hemen kırdırıcam zaten 😔😔

Back
X