- 14 Aralık 2021
- 2.477
- 2.789
- 83
- Konu Sahibi Papatya0593
- #12.681
Doktor bana ben sormadan 23. Haftada falan anca hissedersin dedi canimCanlar hareket hissetmeye başlayan oldu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor bana ben sormadan 23. Haftada falan anca hissedersin dedi canimCanlar hareket hissetmeye başlayan oldu mu
Kilonuz mu var 16 da hissetmeye başlayanlar varDoktor bana ben sormadan 23. Haftada falan anca hissedersin dedi canim
Kansızlık olabilir baktırdınız miKızlar akşamları bende kalp çarpıntısı gibi bir şey oluyor.Böyle tanımlamak doğru mu bilmiyorum ama yani kalbimin attığını hissediyorum baya yani dışarıda atıyor gibi. Bir haftadır falan istisnasız her akşam oluyor
Yok canim 55 kiloyum ama doktor o sekilde soyledi hatta komsunun super gucleri olan karisi 2 aylikken hissetmis olabilir falan gibisinden saka yollu erken hissetmezsen endiselnme demek istedi heraldeKilonuz mu var 16 da hissetmeye başlayanlar var
23 müDoktor bana ben sormadan 23. Haftada falan anca hissedersin dedi canim
Canım ben zayıfım baya , doktor zayıf olduğum için en erken 20. Haftada hissedersin dedi eğer ilk gebelikse tabi geçen hafta 12. Hafta oluyor seğirme oldu dediğimde bu haftalarda hissedilmesi imkansız henüz üst kısma bile çıkmadı dediCanlar hareket hissetmeye başlayan oldu mu
12de de değil de 16 18de hissederiz diye dusunuyordumCanım ben zayıfım baya , doktor zayıf olduğum için en erken 20. Haftada hissedersin dedi eğer ilk gebelikse tabi geçen hafta 12. Hafta oluyor seğirme oldu dediğimde bu haftalarda hissedilmesi imkansız henüz üst kısma bile çıkmadı dedi![]()
2. Gebeliklerde hissediliyomuş ama ilkse sanırım 20leri beklicez .gerçi herkesin bedeni kilosu durumu farklı tetikte olalım herşey olabilir12de de değil de 16 18de hissederiz diye dusunuyordum![]()
Ben doktorun yalancisiyim23 müben ilk hamileliğimde sırtüstü 11. Haftada yatınca minicik minicik dışardan elimi koyunca hissetmeye başlamıştım. Şimdi 11. Haftadayım dışardan hissetmiyorum ama sanki bir iki gündür içerden çok pıt pıt gibi değilde gıdıklanma gibi hissediyorum
Bende de aynı duygu ve rahatlık var bende 5 yıl bekledim. bence biz kaderimize çok teslimiz artıkSağlıcakla kucağımıza alırız inşallah hepimiz
Benimde ilk gebelik hemde 6 yıldır çoook istememe rağmen olmamıştı, sonunda yakaladım onubunlara rağmen nedense hiç pimpirikli olmadım. Tedbirliyim elbette ama Allahın onu koruduğunu öyle içten hissediyorum inanıyorum ki çok ilginç bir duygu.
Çevremdeki herkes bu durumuma çok fazla şaşkın, ben bile kendime şaşırıyorum, çok rahatım şükürler olsun, belkide bu rahatlık hormonların yan etkisi![]()
Canım bunların hepsini 1 doktor mu verdi sana?Şuanda hangi takviyeleri kullanıyorsunuz benim bunların yanında birde folik asitim var. Gün içinde hangisini içeceğimi şaşırıyorum artık :)
YaaaBende de aynı duygu ve rahatlık var bende 5 yıl bekledim. bence biz kaderimize çok teslimiz artık
Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın![]()
Benim bu 3. Her ikisinde de 20 21 civarı hissetmiştim daha öncesinde hiç hissedemedim hissedenlere giptayla bakiyorum2. Gebeliklerde hissediliyomuş ama ilkse sanırım 20leri beklicez .gerçi herkesin bedeni kilosu durumu farklı tetikte olalım herşey olabilir![]()
evet hepsini direk kendi doktorum verdi. Kreşe giden oğlum var sürekli olarak hastalanıyor. Benim bağışıklığımın güçlü olması hasta olmamam için vitaminleri verdiğini söylediCanım bunların hepsini 1 doktor mu verdi sana?
Ben bunları kullanıyorum. Folik Asit ayriyeten hiç kullanmadım iMom içinde varmış senin için yeterli dedi doktor. Corasprine daha bu hafta başladım.
Eki Görüntüle 3141538
Yok 2 ay oluyor neredeyse kan baktıralı salı günü baktıracağım en son iyiydi bu aralar düştüyse bilmiyorumKansızlık olabilir baktırdınız mi
Düşmüş olabilir canım kontrol ettirmekte fayda var geçmiş olsunYok 2 ay oluyor neredeyse kan baktıralı salı günü baktıracağım en son iyiydi bu aralar düştüyse bilmiyorum
Ocean mummy hem küçük hemde kaygan bir yapısı varKızlar bu takviyeleri yutarken ebatı büyük olanları yutma taktiği var mı yahu? Bugün ilk kez aldım, yan döndü yutarken, boğazımı acıttı biraz![]()
İlk doğumum sezeryan ama dikiş bölgem asla acımıyor sadece kasıklarımda büyüme ağrısı oluyor ara ara.Merhabalar kızlar aranızda ilk doğumu sezeryan olup sonrasında veya bu hamileliğinde sezeryan yeri ağrısı yaşayan var mı?