• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Doktor bana ben sormadan 23. Haftada falan anca hissedersin dedi canim
23 mü :KK57: ben ilk hamileliğimde sırtüstü 11. Haftada yatınca minicik minicik dışardan elimi koyunca hissetmeye başlamıştım. Şimdi 11. Haftadayım dışardan hissetmiyorum ama sanki bir iki gündür içerden çok pıt pıt gibi değilde gıdıklanma gibi hissediyorum

Canım ben zayıfım baya , doktor zayıf olduğum için en erken 20. Haftada hissedersin dedi eğer ilk gebelikse tabi geçen hafta 12. Hafta oluyor seğirme oldu dediğimde bu haftalarda hissedilmesi imkansız henüz üst kısma bile çıkmadı dedi 🙈
12de de değil de 16 18de hissederiz diye dusunuyordum🤣

23 mü :KK57: ben ilk hamileliğimde sırtüstü 11. Haftada yatınca minicik minicik dışardan elimi koyunca hissetmeye başlamıştım. Şimdi 11. Haftadayım dışardan hissetmiyorum ama sanki bir iki gündür içerden çok pıt pıt gibi değilde gıdıklanma gibi hissediyorum
Ben doktorun yalancisiyim 😀 bence o en ust siniri soylemistir yani 23 e kadar hissetmezsen de problem yok gibisinden ama gecen diger gruplarda sordum ben 22 haftalik olup hala hissetmedigini soyleyen arkadaslar vardi sanirim bu da kisiden kisiye degisiyo

Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah hepimiz🙏🙏
Benimde ilk gebelik hemde 6 yıldır çoook istememe rağmen olmamıştı, sonunda yakaladım onu😂 bunlara rağmen nedense hiç pimpirikli olmadım. Tedbirliyim elbette ama Allahın onu koruduğunu öyle içten hissediyorum inanıyorum ki çok ilginç bir duygu.
Çevremdeki herkes bu durumuma çok fazla şaşkın, ben bile kendime şaşırıyorum, çok rahatım şükürler olsun, belkide bu rahatlık hormonların yan etkisi 😅😅🙈
Bende de aynı duygu ve rahatlık var bende 5 yıl bekledim. bence biz kaderimize çok teslimiz artık:KK16:
Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın 🤲

Şuanda hangi takviyeleri kullanıyorsunuz benim bunların yanında birde folik asitim var. Gün içinde hangisini içeceğimi şaşırıyorum artık :)
Canım bunların hepsini 1 doktor mu verdi sana?
Ben bunları kullanıyorum. Folik Asit ayriyeten hiç kullanmadım iMom içinde varmış senin için yeterli dedi doktor. Corasprine daha bu hafta başladım.
20221006_211027.webp

Bende de aynı duygu ve rahatlık var bende 5 yıl bekledim. bence biz kaderimize çok teslimiz artık:KK16:
Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın 🤲
Yaaa 🥺 "kaderimize fazlasıyla teslim olmak" çok yerinde bir tespit gibi geldi.
Şükürler olsun bu günümüze canım benim 🤍🙏🙏

Canım bunların hepsini 1 doktor mu verdi sana?
Ben bunları kullanıyorum. Folik Asit ayriyeten hiç kullanmadım iMom içinde varmış senin için yeterli dedi doktor. Corasprine daha bu hafta başladım.
Eki Görüntüle 3141538
evet hepsini direk kendi doktorum verdi. Kreşe giden oğlum var sürekli olarak hastalanıyor. Benim bağışıklığımın güçlü olması hasta olmamam için vitaminleri verdiğini söyledi

Kızlar bu takviyeleri yutarken ebatı büyük olanları yutma taktiği var mı yahu? Bugün ilk kez aldım, yan döndü yutarken, boğazımı acıttı biraz😕

Merhabalar kızlar aranızda ilk doğumu sezeryan olup sonrasında veya bu hamileliğinde sezeryan yeri ağrısı yaşayan var mı?

Merhabalar kızlar aranızda ilk doğumu sezeryan olup sonrasında veya bu hamileliğinde sezeryan yeri ağrısı yaşayan var mı?
İlk doğumum sezeryan ama dikiş bölgem asla acımıyor sadece kasıklarımda büyüme ağrısı oluyor ara ara.

Back
X