- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #13.121
Benim ki tam kapsamlı amerikaya gidicek ama başka ülkelere giden de varmış ve tam kapsamlı olmayanlar daha uygunmuş fiyatı ama bilemedim herkes 300 400 dolar diyo 650 bana çok geldiMerhaba, bende cuma günü yaptıracağım. izmir de birkaç yerden fiyat aldım 5000 TL diyen de var 8.500 diyen de var. Ama sanırım pakete göre ve nerede yapıldığına göre değişiyormuş. Benim dr nereyi önerirse orada yaptıracağım bakalım onlar ne fiyat verecek.
Merhaba fetal dna testinizi ne kadara ve nerde ysptırdınız acaba? Doktorum benden de istedi biraz pahalı geldiÇok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavusalım
Çeşitleri varmış tam kapsamlı olanı olmayanı vs…Başka bi laboratuardan da fiyat aldım benim doktorumdan daha pahalı söyledi 680 dolar dedi benim aldığım fiyat 650..araştırayım bulursam size de yazarımBenimlede paylaşır mısınız? Bir lab dan 8.500 fiyat aldım ama internet üzerinden olduğu için güvenemedim ve tam bilgi alamadım. Bende izmirde aynı şeyi araştırıyorum.
Merhaba testi ne kadara ve nerde yaptırdınız? Ben de yaptırıcam daKızlar selamm fetal dna sonucum belli oldu. Bir kızda benden geliyor
Çok sevinirim bende doktorumdan lab önerisi isteyeceğim eğer verirse oradan fiyat alırsam size yazarım. İzmirde hangi doktordasınız? Hastane doktoru mudur? Muayene ve Doğum ücreti nedir?Çeşitleri varmış tam kapsamlı olanı olmayanı vs…Başka bi laboratuardan da fiyat aldım benim doktorumdan daha pahalı söyledi 680 dolar dedi benim aldığım fiyat 650..araştırayım bulursam size de yazarım
Decaviti bana tok karna verdi. Bulantı yaşamadım. Demir hapını aç karnına alıyorum sadece.Kızlar bu decavit kullananlar bulantı sorunu yaşadı mı? Bugün sabah başladım aç karna üstüne hemen atıştırdım ayağa kalkar kalkmaz mide bulantısı başladı istifrağ ettim. Vitamin diye ölüyodum nasıl kullancam ben bunu yaa
günaydınn, anlamadım bunlar aldıkların mı alacakların mı canımKızlar günaydın. Kontrolümün üzerinden bir hafta geçti ve ben yine kurtlanıyorum ama bu sefer sabredip salı gününü bekleyeceğimnifty ben 6000 liraya yaptırdım. Bir de bir iki parça alacağım dediğim alışverişlerdeki son durumumu ekliyorum siz almaya başladınız mı bir şeyler?
ben de sorun yaratmadı ama, ben de aç karnına kullanıyorum ama arkadasın dediği gibi vakit belirtmedi günün herhangi vakti kullanabilirsin diye biliyorumKızlar bu decavit kullananlar bulantı sorunu yaşadı mı? Bugün sabah başladım aç karna üstüne hemen atıştırdım ayağa kalkar kalkmaz mide bulantısı başladı istifrağ ettim. Vitamin diye ölüyodum nasıl kullancam ben bunu yaa
Maalesef ki aldıklarımgünaydınn, anlamadım bunlar aldıkların mı alacakların mı canımaldıkların değildir umarım ben daha tek bi çoraptan başka bişey almadım
Son kontrolümde doktor çok açık bir şekilde erkek olduğunu söyledi bebişin hatta bize de gösterdi. Ben yine de unisex şeyler almaya gayret ettim kıyafetlerde :) zaten kızlar pembe erkekler mavi giyer vb. ayrımlara karşıyım, cinsiyetçiliği destekleyen ayrımlar bunlar, bebek bebektir, kadın/erkek değiller hepsi masum birer melekBen de bir şey almadım. Ama cinsiyetini öğrensem alırdım birkaç parça.
Bir tek bebekler için pilli tırnak makası aldım.
Ama 7 ay olmadan alma diyenlerle dolu etrafım.
Henüz çok erken diyorlar.
Tabi ben de hep artan fiyatları düşünüyorum. O biraz canımı sıkıyor. Yani ederi 5 lira olan şeye birkaç ay sonra 25 lira verecek duruma düşebiliriz. Bi cinsiyet belirlensin de öyleo zaman da sadece birkaç parça kıyafet battaniye falan alırım. Bez gibi şeyleri almam herhalde.
Ben tok karına alıyorum, doktorum bir lokma ekmeğin üzerine ya da zeytinyağına damlat dedi. Zaten mide bulandırıcı özelliği var size özel bir durum değil normal. Zeytinyağı ile ben de rahatsız hissettim ama bir lokma ekmekle salatada sıvıyağa değdirmiş gibi tadı oluyor, o şekilde midemi bulandırmadıKızlar bu decavit kullananlar bulantı sorunu yaşadı mı? Bugün sabah başladım aç karna üstüne hemen atıştırdım ayağa kalkar kalkmaz mide bulantısı başladı istifrağ ettim. Vitamin diye ölüyodum nasıl kullancam ben bunu yaa
Maşallah canım ne güzel benim 3.gebeligim ama hiç hissetmedim bakalım nasip ne zamanaEvet canım. Bugun hissettiğim net olarak oydu. Hafif bi kıpırtı. Böyle biri icerden dokundu ve elini çekti gibizaten yemek yemiş oturuyodum daha yemek masasindaydim. Ayakta falan olsam hareket halinde olsam hissedemezdim. Otururken ve sakinken hissettim. Cok hafif bi kipirtiydi ama netim ve eminim sonra hemen yazdim işte internet sitelerinde en az 16.hafta demisler. Sanki kuralı var bunun
Benim aldığım decavit pronatal hap formundaBen tok karına alıyorum, doktorum bir lokma ekmeğin üzerine ya da zeytinyağına damlat dedi. Zaten mide bulandırıcı özelliği var size özel bir durum değil normal. Zeytinyağı ile ben de rahatsız hissettim ama bir lokma ekmekle salatada sıvıyağa değdirmiş gibi tadı oluyor, o şekilde midemi bulandırmadı
:)) maşallah canım, cinsiyette kesine yakınmıs zaten, güzel günlerde kullanın inşallah. peki bir listen var mı yaptıgın yada hazırda bi liste, ona göre mi hareket ediyosun, ne yapsam ya panik oldum şimdi ben de ufaktan başlasam acabaMaalesef ki aldıklarımçünkü her şeye her hafta zam geliyor. Aralık ayını bekleyecektim ama o zamana kadar doların buralarda kalacağını düşünmüyorum dolayısıyla o dönemde indirim dahi olsa bir şeye yaramayacak.
canım burdaki lokma ne için merak ettim sadeceKızlar günaydın. Kontrolümün üzerinden bir hafta geçti ve ben yine kurtlanıyorum ama bu sefer sabredip salı gününü bekleyeceğimnifty ben 6000 liraya yaptırdım. Bir de bir iki parça alacağım dediğim alışverişlerdeki son durumumu ekliyorum siz almaya başladınız mı bir şeyler?
Amin inşallahSon kontrolümde doktor çok açık bir şekilde erkek olduğunu söyledi bebişin hatta bize de gösterdi. Ben yine de unisex şeyler almaya gayret ettim kıyafetlerde :) zaten kızlar pembe erkekler mavi giyer vb. ayrımlara karşıyım, cinsiyetçiliği destekleyen ayrımlar bunlar, bebek bebektir, kadın/erkek değiller hepsi masum birer melekkesinlikle fiyatlar soluksuz çıkıyor, yıl sonu dolar hesabı çoğu global firmada 23 lira olarak alınıyor ki teknik göstergeler de bu yönde, maaşlara zam tekrar gündemde. O yüzden aralığı/ocağı(ki yeni yıl zamları da gelecek) beklemek bana mantıksız geliyor. Mevlam giydirmeyi kullanmayı nasip etsin inşallah
Canim malesef turkiyede yasiyoruzBen de bir şey almadım. Ama cinsiyetini öğrensem alırdım birkaç parça.
Bir tek bebekler için pilli tırnak makası aldım.
Ama 7 ay olmadan alma diyenlerle dolu etrafım.
Henüz çok erken diyorlar.
Tabi ben de hep artan fiyatları düşünüyorum. O biraz canımı sıkıyor. Yani ederi 5 lira olan şeye birkaç ay sonra 25 lira verecek duruma düşebiliriz. Bi cinsiyet belirlensin de öyleo zaman da sadece birkaç parça kıyafet battaniye falan alırım. Bez gibi şeyleri almam herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?