2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benim aldığım decavit pronatal hap formunda damla olarak değil. Maviiportakal da öyle alıyor diye düşündüm. Damla da olabilir o zaman
Ay ben de neyi neye damlatmış onu sorcaktım damlası olduğunu bilmiyodum hap benimki de. Doktor belirtmedi de eczaneye sordum aç karna sabah dedi bulantı yaparsa akşam da içebilirsin dedi yarın da öyle deneyim olmadı

Canim malesef turkiyede yasiyoruz benim haftaya cuma cinsiyet belli olcak kismetse 12. Hafta bitip doktorum her sey okey dedigi anda bebek arabasina kadar alicam

Napıcaz böyle bilmiyorum benim de 2 hafta sonra. Belki şimdi bile görülebilir de ben 17.haftamda gidicem
Umarım istediğimiz her şeyi alabiliriz. Sağlıkcakla kullanır yavrularımız

Napıcaz böyle bilmiyorum benim de 2 hafta sonra. Belki şimdi bile görülebilir de ben 17.haftamda gidicem
Ay insallah banada doktorum 12. Haftada gorucez dedi 12+2 ye randevu aldim hemen insallah soyler artik herkes bekliyo valla bizde

Benim aldığım decavit pronatal hap formunda damla olarak değil. Maviiportakal da öyle alıyor diye düşündüm. Damla da olabilir o zaman
Bende hap olarak feramat ve ecopirin var bir de damla devit3 işte başka hiçbir şey vermedi doktorum şimdilik gerek yok dedi. Bazen görüyorum multivitamin kullanan arkadaşlar var, sanırım biraz kişinin ihtiyacına göre veriyorlar.

canım burdaki lokma ne için merak ettim sadece
Yaşım, insülin direncim olduğundan, tiroid bezim olmadığından nedense hamile kalamayacağım diye düşünmeye başlamıştım, mart ayında da kürtaj olunca kontrolümü tamamen kaybettim, yıkıldım. Öyle ağzımdan çıkıvermişti o zamanlar, o yüzden lokma döktüreceğim hayır için :)

ne güzel:) bize de mi yollasan :))) şaka bi yana iyi yapmıssın canım herkesin yaşadıkları farklı, sonucta alınacak zamlar gelmeden halletiğin iyi olmuş, ben de bu hafta bu süt pompalarına bakıyodum içim karardı fiyatları görünce kapadım, çalıştığım için almakta şart ne yapcas bilemedm

o uzunluğu hiç hatırlatma canım. beni de 1 ay sonra çağırıyor her defasında.günler geçmek bilmiyo.hep içimde bi endişe ile bekliyorum doktora gideceğim günü

Günaydııın hepinize

Alışverişe başlayanlar olmuş ne güzeeel :) Ben de cinsiyeti öğrensem de alsam bişeyler yaa :)
Ah ben zaten yeterince merak ediyorum bi de ailede meraklı arada gitsen öğrenirdin diye baya gazladılar ama hepsine direndim. Ama 29 ekime de çok vaaar bu merakla nasıl çatlamadan 29 Ekim e ulaşacağım ki ben

Benim ki tam kapsamlı amerikaya gidicek ama başka ülkelere giden de varmış ve tam kapsamlı olmayanlar daha uygunmuş fiyatı ama bilemedim herkes 300 400 dolar diyo 650 bana çok geldi
Ben gittiğim doktora sordum yaklaşık fiyatı nedir diye o da 500-600 dolar dedi. ben anlayamadım neye göre bu fiyatlar bakalım cuma günü benim belli olacak yazarım buradan

Yalnız baya bişey halledilmiş hızlıca miis, tebrik ediyorum :))
Güle güle kullanılsın inşallah sağlıkla

Oo aynı kafadayız o zaman. Direnmeye devam benim de 27 ekimde randevum. Ondan önce gitmek yok

yok canım daha ben hiç birşey almadım.eşim erken daha diyo.5.ay bi bitsin bakarız diyo.zor tutuyorum kendimi almamak için.güle güle kullanın aldıklarınızı

Ay nerdeyse aynıymış haftamız hatta günümüz :) Ne zaman sizin randevu . Bu gidişte rtık öğreniriz değil mi ya

Oo aynı kafadayız o zaman. Direnmeye devam benim de 27 ekimde randevum. Ondan önce gitmek yok
Ay aynı vakitte yazmışsınnız zaten. Ben de hafta sonu yoğunluğu yaşamamak için hafta içine çekebilirim randevuyu belki aynı gün öğreniriz .Sizde başka bebe varmıydııı, yani ilk olunca çok şey etmiyor da insan ikinci bebede bi "şu olursa güzel olur" hevesi olmuyor değil. Şekil A; ben

Ay nerdeyse aynıymış haftamız hatta günümüz :) Ne zaman sizin randevu . Bu gidişte rtık öğreniriz değil mi ya

Evet ya sevindim aynı fikirde ve aynı haftada olduğumuza bugün 13+6’yım sata göre. Ultrasona göre 14+1’im. 2 gün önde veriyor.
27 ekimde gittiğim zaman 17.haftama girmiş olacağım. İnşallah artık net bir şekilde öğreniriz. Öyle umut ediyorum.

Yaa benim 14+4 , ultrasonda aynı şekilde +2 gün önde gidiyordu hep şu ana kadar :). Haydi bakalım 2 haftacık kaldı, sabretmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…