2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ya benim kanıma falan da bakmadan verdi. Korkuttu beni biraz kullanmasam mı

Genelde 300-350 dolara yaptırdı burdakiler ama bu ay zam mı geldi de o kadar arttı acaba. Çok fazla söylemişler
Ben 420 euro ya yaptırdım, şehir İstanbul. Genel bakılanlara ek olarak bakılan testti benimli. Diğeri 375 euroydu. Bahsedilen tutar bana da yüksek geldi açıkçası

Keşke bayatlamayacak olsa hepinize gönderebilsem Bursa’da olan varsa mesajdan iletişime geçerlerse seve seve ikram edebilirim. Allahtan ben evden çalışıyorum yoksa süt pompası benim için de şart olacaktı. Yurt dışında vs tanıdığınız varsa bir onlara sorun özellikle Amerika’da oralarda inanılmaz indirimler oluyor.

Günaydın kızlar. Ben 12. Haftadayım. Daha cinsiyeti bilmiyoruz. Daha önce 5,5 aylık kaybımda hiçbir şey almamıştım. Şimdi ters yapıp alsam mı diyorum. Annem aldırmıyor. Ondan gizli gizli alırım belki cinsiyet belli olunca

Ya benim kanıma falan da bakmadan verdi. Korkuttu beni biraz kullanmasam mı
Multivitamin verilmeyen bir hamile yok etrafımda. Ama her doktor başka.
Sadece bi kişiye verilmemişti o da devlete gidiyor ve doktoru ilgisiz. Arkadaş çevremdekilerde bu şekilde yani.
Multivitamini ben günlük hayatımda da kendim alıp kullanıyordum. Zaten rutin hayatın bir parçası aslında. Mevsim geçişlerinde alıyorduk biz ailecek mesela.
Hamilelikte de bebekten çok anneyi koruma amaçlı diyorlardı.
Benim ilk doktorum da şimdi gittiğim profesör de 12.haftadan sonra verileceğini belirtti. Ve başlattılar. Doktorum ne derse onu dinliyorum ben. Hele ki tecrübesine güvenip inanıyorsan çok rahat ediyorsun.
Ben de ilk gittiğim zaman vitaminlerime bakıldı. Sonraki aylarda tekrarlamadı. Kan testi hiç yapmadılar mı sana?

En son 2 ay önce kan testi yapıldı. Öncekine baktı hatta kansızlık falan yokmuş bu aylarda da çıkmamıştır zaten bir aydan başlar demir başlatmıyorum hassas dönemdesin dedi. Ama bu ilaç da mahvetti beni yarın da tok karnına denicem yine istifrağ olursa doktorla konuşmayı planlıyorum çünkü böyle giderse bi faydasını da göremem ki

Sizinle tartışacak değilim yaşadığım acı tecrübeleri burda anlatırsam kosa kosa 12.haftada perinatologa gidersin inan nereye giderseniz gidin Allah Allah
Konu nedir tam olarak okumadım ama dikkat ettiğim birşey var ki, sizin çok keskin yorumlar yaptığınız...
Defalarca farklı konularda denk geldim, bu tutumunuz doğru değil.

Benim doktorum da 2li testi kendisi yaptı, dün sonucumu aldım. Bir sorun olmadığını söyledi, çok şükür perinatologu sormuştum, şuan için gerek yok denilmişti.

Benim doktorum da 2li testi kendisi yaptı, dün sonucumu aldım. Bir sorun olmadığını söyledi, çok şükür perinatologu sormuştum, şuan için gerek yok denilmişti.
Riskli gebelik geçirmediğimiz için bizi sonradan yönlendirmeleri yeterli olacaktır zaten. Renkli ultrasonla bakılacak o zaman, detaylı şekilde. Ama 20.haftadan sonra oluyor o. Şu an gerekli değilmiş.
Ne güzel. Şükürler olsun. Sağlıkla doğsun

Yaa kızlar 3 gündür geçmeyen bir baş ağrım var gözlerimin üstünden yukarı doğru yayılan. Yani birşey içmeyeyim dedim ama zorluyor . Parol alabiliyorduk değil mi yanlış hatırlamıyorsam. Yani içmeliyim artık bişey çünkü

Parol alınıyor canım evet nacizane tavsiyem sana başım ağrıdığında basımı bir tülbentle bağlıyorum anlımı karanlığa yatıyorum çok iyi geliyor deneyebilirsin

M mariatheresia sabahki konuşmamız üzerine panço markasında harika indirimler görmemle beraber bi alışveriş yaptım ki sorma kararlılıkta benim gibi olun
Mart anneleri topiğinde görmüştüm indirim haberini. süper indirimler var hem kıza hem erkeğe giydirebileceğim türden şeyler aldım. Bu markayı böyle indirimde yakaladım diye çok sevindim. Annem de hiç gönüllü değil normalde almama ama fiyatları görünce kaçırma dedi. Beraber seçim yaptık. İnşallah mutlulukla giydirmemiz nasip olsun. Çok hoş bir şeymiş ya şimdi seni anlıyorum. Cinsiyeti bilsem daha neler alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…