- Konu Sahibi Papatya0593
- #14.221
Doktor kız dedi ama kesin değil gibiydiBenim de 14 Nisan tahmini doğum tarihi.
Cinsiyet belli oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor kız dedi ama kesin değil gibiydiBenim de 14 Nisan tahmini doğum tarihi.
Cinsiyet belli oldu mu?
Bende bende çok şey düşünüyorum ama inşallah yapabilirimBen de tuvalet iletisimini denemek istiyorum basarabilirsem.ilk ay olmaz belki ama kendimi toparlayinca denemek istiyorum
Bende supheliyim yapabilecegimden ama denemek cok istiyorumBende bende çok şey düşünüyorum ama inşallah yapabilirim![]()
Sırtı mı dönük sankiYine göstermedi varmı tahmini olan![]()
ben kullandım YBB ama 3 . Çocukta zorlanırım diye kullanmayacağım . Sleepy markada memnunum ben . Temiz içerikli en azından saçma sapan kremler yapay kokular yok içindeKizlar hiç yıkanabilir bebek bezi kullanmayı düşünen yok mu, daha önce kullanan, benim bi öyle niyetim var ama başarabilir miyim bilmem
Evet yaa catlicam artıkSırtı mı dönük sanki![]()
Bende sleepy kullandım ve memnun kalmıştım. Dediğiniz gibi diğer bezlerin özellikle primanın içeriği korkunç. Bez alırken bu tarz şeylerde göz önünde bulundurulmalıben kullandım YBB ama 3 . Çocukta zorlanırım diye kullanmayacağım . Sleepy markada memnunum ben . Temiz içerikli en azından saçma sapan kremler yapay kokular yok içinde
Gözünüz aydınKızlar benim bebekleriminde cinsiyetleri belli oldu iki erkek geliyor![]()
72 liden bile fazlaydı sanırım cünkü ilk aylarda cok bez gidiyor sürekli sıvı kaka olduğu için. 1 noyu 120 li falan almıs olabilirim. O paket gidince 2 noya geçmiştim1 paket aldığınızda kaç tane bez var. 2 numarada 72 adet var 32 adet var. Bir paket dediğinizde kaç tane var? Kaç tanesini almak lazım
Benim deneyimim prima alınacasa premium care olanı almak gerek. Normal olandan memnun kalmamıstım. Sonra altrnatif arayılına girince premium care den sonra en iyisi bence sleepy natural di. Şimdide direk sleepyle başlayacağımNeden önermiyormuş acaba yorumları çok iyi internette. Kullananlar çok memnun. Primadan daha iyi marka yoktur sanırım. Bana da akrabalar arkadaşlarım öneriyor. Onunla bezlenen bebek hiç pişik olmuyor diye. Premium mu almak gerek![]()
Cinsiyeti öğrenemeyen kaç kişi kaldık şurdabi el sallayın bakayım
![]()
Kaç haftalıksın? Gitmeden hareketlendirici şeker vs bişeyler yemene rağmen mi açmıyor? Benim göstermeme değilde randevu tarihim 7 kasımda 3 haftadır beklemiş olacağım inşallah banada bacak kapama yapmazWallahi belirsizlikten usandım 2 defa dir doktor bacaklari kapalı diyo doktora inancım kalmadı bilmiyormu acaba diye düşünmeye başladım 2 hafta bekliyecegim başka doktora gidecem bu defa
Benim yüzden seksen olasılıkla tahminde bulundu ama ben yüzde yüz olmadan emin olamıyorum.Wallahi belirsizlikten usandım 2 defa dir doktor bacaklari kapalı diyo doktora inancım kalmadı bilmiyormu acaba diye düşünmeye başladım 2 hafta bekliyecegim başka doktora gidecem bu defa
Ben kızıma premium care ile baslamıstım ama (5 sene önce) cok rahatsız edici bi kimyasal kokusu vardı cocuk doktorumuz da prima genel olarak losyon içerdiği için önermiyorum demişti ki çok kallavi bi hekime gidiyorduk. Cilt sorunu olan bebekler genel olarak prima marka kullanlardan cıkıyor demişti.Sonra o zamanlar sleepy içeriği bu kadar temiz değildi molfixten memnun kalmıstık cok. Su an yakın bi arkadasımın 9 aylık bebeği var molfix eskisi gibi değil sleepy bio natural cok iyi dedi, baska kullananlar da memnun çevremde ben de ondan almayı düşünüyorum hem karbon emilimi falan daha az bunlara dikkat etmeleri hosuma gidiyor.Neden önermiyormuş acaba yorumları çok iyi internette. Kullananlar çok memnun. Primadan daha iyi marka yoktur sanırım. Bana da akrabalar arkadaşlarım öneriyor. Onunla bezlenen bebek hiç pişik olmuyor diye. Premium mu almak gerek![]()