- 24 Kasım 2021
- 5.232
- 6.434
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
- #14.201
Yıkanabilir ped kullandim ama bunun daha zor olacagina eminim , bakalimHiç düşünmedim. Nasıl yetişebilirsin ki yıkamayaçok zor olmaz mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yıkanabilir ped kullandim ama bunun daha zor olacagina eminim , bakalimHiç düşünmedim. Nasıl yetişebilirsin ki yıkamayaçok zor olmaz mı
Ben de öğrenemedimAhh ne guzel herkesin cinsiyetleri belli oldu bir ben kaldim sanirim carsamba gunu gidecegim insallah bu sefer gosterir minnosum. Yarin ebebek cukurambara gideyim bende ne zamana kadar devam ediyormus acaba indirim
Çevre de çok önemli ama bebek bezlerinin kimyasal içeriği de malum benim 1. motivasyonum sağlık, ben kendim bir kaç yıl yıkanabilir ped kullandim, idrar yolu enfeksiyonu geçiren biriydim y.p den sonra geçirmedim, birde onu kullandıktan sonra hazır pedler o kadar naylon geliyor o kadar terletiyordu ki anlatamam, ybb de korktuğum tiksinme açıkçası, surdurebilir miyim bilmiyorum, herkes yapamazsın diyor, ek gıdaya geçtikten sonra imkansız diyor, çevremde kullananda yok...Bezlerin çevreye olan zararlarını düşündükçe ben bu fikre çok yükseliyorum hatta elim hiç bebek bezi almaya gitmiyor; ama bebeğin poposu kuru kalabilir mi, özellikle ek gıda dönemi itibariyle bezleri yıkarken yeterli hijyeni sağlayabilir miyim emin olamıyorum. Etrafınızda hiç kullanan var mı ?
ben söylemiştim canım lcw indirimi.belki başka söyleyende vardır. ama çok iyi kampanyalar geliyo.telefonda uygulama varsa bildirim düşüyo telefona. 300 tl ye 100 tl gibi.sabah saatlerinde bazen de geç saatlerde.bilmeyen arkadaşlar varsa belki bakmak ister diye tekrardan yazdım.ben de almamak için zor tutuyorum kendimi daha erken diyeSanırım kenarlardan sızıyor kıyafetler nemli oluyordu zaman zaman demişti. Aynen premium care iyidir. Bir de gratisi inceledim mesela sebamed vs normalde daha uygun nette, bunlar resmen önce bindirim yapıp sonra indirim yapmışlar. Yetişkinler için ogx şampuan vs uygun ama. Markayı hiç sevmesem de Lcw indirimi çok iyiydi buradan kim söylediyse teşekkür ederim. Bir daha denk gelirse kaçırmayalım, aldıklarım komik rakamlara geldi gerçekten. Daha da kıyafet almayacağım dedikçe alıyorum hastalıklı bir hale geldi, bu gidişle 7 yaşa kadar her şeyi tamamlayacağım![]()
bende 13.hafta da öğrenmiştim cinsiyetiniAa 13.hafta cinsiyet gorundu muu ay cok heyecanli hayirli olsun
Tesekkur ederim kuzumm insallah alicazz hepimizzMaşallah canım hayırla sağlıkla kucağına al insallah kizceni cok sevindim iyi olmasina![]()
Kızlar bide lcw nin kazanıyorum diye uygulaması var size anket yolluyor kıyafetlerle alakalı ve 1tl den paranız birikiyor. 25 tl olunca alışverişlerde harcayabiliyorsunuz. Aklınızda bulunsun banada kasa görevlisi söylemiştiben söylemiştim canım lcw indirimi.belki başka söyleyende vardır. ama çok iyi kampanyalar geliyo.telefonda uygulama varsa bildirim düşüyo telefona. 300 tl ye 100 tl gibi.sabah saatlerinde bazen de geç saatlerde.bilmeyen arkadaşlar varsa belki bakmak ister diye tekrardan yazdım.ben de almamak için zor tutuyorum kendimi daha erken diye![]()
Ben o konuda da uyarı aldım. Gerçekten fikirler çok değişiyor. Joie markasını asla alma dediler bana. İyi değil dediler.Ben hallettim onu joie versatrax aldım hatta güzel indirimde ebebekte istersen incele canım
Ya keşke bu hafta içine randevu alsaydım. İndirimleri kaçırıyorum.Şu an lcw de saat 14:00 e kadar LCW100 kodu ile tüm ürünlerde geçerli 300 tl ye 100 tl indirim var
Ben de öğrenemedimAhh ne guzel herkesin cinsiyetleri belli oldu bir ben kaldim sanirim carsamba gunu gidecegim insallah bu sefer gosterir minnosum. Yarin ebebek cukurambara gideyim bende ne zamana kadar devam ediyormus acaba indirim
İnceledim de şimdi çok güzel görünüyor aslında tüm özelliklere sahip. İstediğim gibi. ama aklım hep chiccoda inceleyeceğim hepsiniBen hallettim onu joie versatrax aldım hatta güzel indirimde ebebekte istersen incele canım
Hangi şehirde yaptırdınız?Ben de genoks test yaptırdım 5 iş günü içinde çıktı sonucum , çok şükür sağlıkliama özeldi doktorum o kanı alıp gönderdi o yüzden belki erken çıkmış olabilir
Chicco nun goody si çok hoş çok hafif tek elle açıp kapanıyor gerçekten çok kullanışlı ben beğendim ama fiyatı da kendi gibi harikaİnceledim de şimdi çok güzel görünüyor aslında tüm özelliklere sahip. İstediğim gibi. ama aklım hep chiccoda inceleyeceğim hepsini
Goody plus mı? 6300 görünüyor ebebekteChicco nun goody si çok hoş çok hafif tek elle açıp kapanıyor gerçekten çok kullanışlı ben beğendim ama fiyatı da kendi gibi harika![]()
Valla goody de olur plus ı da olurGoody plus mı? 6300 görünüyor ebebektesenin dediğin o mu?
Goodyi görmedim. Goody plus gördüm. Fiyatı çok iyi geldi bana. 15 bin olan arabalarla kıyas yapıyorum çünküValla goody de olur plus ı da olurikiside çok hoş ama fiyat yüksek. Youtubedan videolarını izleyin belki size fikir olur. Arkadaşım kullanıyor çok memnun.
Tabi bütçenize uyuyorsa bir araştırın. Benim 2. Bebeğim olacak öyle çok bi bütçe ayıramam ne yazık kiGoodyi görmedim. Goody plus gördüm. Fiyatı çok iyi geldi bana. 15 bin olan arabalarla kıyas yapıyorum çünkühemen inceleyip 10 binlere çıkmadan bir tane almam şart. Daha erkek mi kız mı bilmeden telaşa düştüm
![]()
Ben de tuvalet iletisimini denemek istiyorum basarabilirsem.ilk ay olmaz belki ama kendimi toparlayinca denemek istiyorumKizlar hiç yıkanabilir bebek bezi kullanmayı düşünen yok mu, daha önce kullanan, benim bi öyle niyetim var ama başarabilir miyim bilmem