2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar dediğiniz gibi kız erkek yazacağım inşallah, suan en baştan taramam zor, beni etiketleyerek cinsiyet yazın bakalım yavaştan ekleyeyim bugün
Merhaba Papatya0593 ben de Listede yokum ekleyebilirsen sevinirim.. 2. hamileliğim 29 yaşındayım. Cinsiyet net değil. 56 kilo ile hamile kaldım. Kocaeli. Sat 23 temmuz.

Bol su ilaç tek seferlik zaten, geceden içip sabaha kadar tuvalete çıkmamak yeterli. O sancılar gitti zaten ama yine de cuma veya ctesi tekrar aynı doktora gidip bir daha idrar örneği vermeyi düşünüyorum

Evet evet hatırladım sizi
Soda limon evet çok mantıklı, içeyim hemen. Çok teşekkürler

Çok geçmiş olsun canım evet çok fena Bi salgın var malesef bide okula giden çocuklar olunca bazen kacamiyoruz gerekli durumlarda kullanıyoruz mecbur dr larin onayladigi ilaclarida yoksa sonu daha kötü Allah muhafaza randevunun iyi geçmesine de çok sevindim hayırla sağlıkla kucağına al kizceni insallah

Çok teşekkür ederim
Yani dediğin gibi okula giden çocuk olunca pek elde olmuyor ama aman edebileceğiniz kadar dikkat edin çünkü gerçekten çok fena ediyor insanı. Bugün yemek yemedigim muddetce daha iyi hissettim. Ama bı parca bişey yemeye kalksam çok fena ediyor.

Süper bir haber ERKEK

Benden de bir erkek yazın lütfen tabloya

Hayırlı olsun yeni editörümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…