2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar dediğiniz gibi kız erkek yazacağım inşallah, suan en baştan taramam zor, beni etiketleyerek cinsiyet yazın bakalım yavaştan ekleyeyim bugün
Benimki hala belli değil canım, cuma günü kontrole gittim bir türlü göstermedi doktor sadece tahminde bulundu

Ense kalınlığı 14 ten sonra ölçülmüyor. İkili testte sadece 11-14 haftalar arasında ölçülüp yazılıyor. İkinci kez ölçeni de ilk kez duyuyorum
Ben ikili test yaptirmadim ama 21. Haftada detaylı ultrasonda da bakılıyor diye biliyordum ama emin değilim, 12 de bakıldı ama detaylida

kızlar şimdi doktordan cıkrm develete gittiğim için cinsiyet söylemedi , fakat yanında stajyer doktra anltırken cinsiyet için genilat vertikül aşşağıda dedi hiiç duyanınız oldumu ? yada yakın tarihte doktora gidixek olan varmı sorabilirmi

Kizlar dediğiniz gibi kız erkek yazacağım inşallah, suan en baştan taramam zor, beni etiketleyerek cinsiyet yazın bakalım yavaştan ekleyeyim bugün
Hayırlı olsun yöneticiliğin canım. Ben listede yokum. Beni de ekleyebilirsen sevinirim. 32 yaş Ankara sat 28 haziran ilk gebelik tüp bebekle hamile kaldım 10 yıl sonunda. Hamile kaldığım ilk kilo 56 kızım olacak nasipse

Kızlar dün hafif kahve rengi akıntı görünce bu sabah apar topar doktora gittim çok şükür bir sıkıntı yok dedi doktorum ikili testim de gayet güzel çıkmış. Geçen hafta kıza benzettiği bebeğimi bu kontrolde erkeğe benzetti pozisyonu pek uygun olmadığı için kesin sonucu 16.haftada belli olacak sanırım doktor ne kadar tecrübeli olursa olsun iş bebişerde bitiyor

Geçmiş olsun. Eyvah akıllar iyice karıştı. Benim doktorumda kızımsı gözüküyor ama net değil demişti . Sonradan da değişebiliyormuş. Hayırlısı olsun

Geçmiş olsun. Eyvah akıllar iyice karıştı. Benim doktorumda kızımsı gözüküyor ama net değil demişti . Sonradan da değişebiliyormuş. Hayırlısı olsun
Boşuna demiyorlar 16.haftaları bekleyin diye biz tabi heyecan yüzünden yerimizde duramıyoruz Hem çevremde hem burda birçok defa 12.haftalarda yapılan tahminlerin tersine döndüğüne dair şahit oldum geç olsun güç olmasın illa ki öğreneceğiz sağlıkla gelsin minikler.

Merhaba kızlaar,
Papatya0593 ah çok sevindim devralmana hayırlı olsuuun benim randevum hafta sonuydu aslen ama dün çok hastalandım. Salgın varmış ishal kusma inanılmaz bir kemik ağrısı , baş agrisi feci haldeydim. Bir serum aldım gidip hastanede . Crp yüksek çıktı maalesef ve kadın doğum.doktorumun onayıyla antibiyotik başlamak zorunda.kaldim. kar zarar ilişkisi herhalde bu daha doğru olurmuş. Keşke gerekmeseydi ama enfeksiyon da tehlikeli tabii.
Öyle olunca doktor randevumu bugüne aldık eşimin de ısrarı ile . Ve bir kizim olacagini öğrendim . Yani yüzde 90 dedi ama doktorum garanticidir çok. Yanilacagimizi sanmam ama şu vazietye bir pipi gormeliydim öyle olsa dedi :))
Bir dahakine teyit edeceğiz ama.ben arada uğrayabilirim oğluma kız kardeş haberi vermek için sabırsızlanıyoruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…