2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
yaa benim minnoşun cinsiyet belli değil daha 11 kasımda inş randevum o zaman gösterir diye umuyoruz :))

Kizlar dediğiniz gibi kız erkek yazacağım inşallah, suan en baştan taramam zor, beni etiketleyerek cinsiyet yazın bakalım yavaştan ekleyeyim bugün
İnşallah bu perşembe nasip olur da bebeğim kendini gösterir ve benim için de oraya cinsiyet yazarsın Artık öğrenmek istiyorum.

Cok inceymis aslında neden böyle olmuş ki, benim de 12. Haftada 1 civariydi tekrar 20. Haftada soyleyecek heralde 16.haftada birsey söylemedi doktor enseyle ilgili, acaba ölcümlerden biri hatalı mi?
Ense kalınlığı 14 ten sonra ölçülmüyor. İkili testte sadece 11-14 haftalar arasında ölçülüp yazılıyor. İkinci kez ölçeni de ilk kez duyuyorum

Çok iyi yapmissin canım ilerlemeden çözmek çok önemli her zaman benimde dün gece karnıma sol tarafa bir sancı girdi adım atamadim ama sabaha geçti çok şükür geçmese gidecektim

Ayy süper ya bende çok sevindim hadi hayırlı olsun inşallah Bi daha böyle tatsız şeyler yasanmasin benim findigim da KIZ

Çok mer merak ediyorum en son tablo oluşunca bi sayalım kaç kız kaç erkek bu minişler Papatya0593 ben 7 kasımda bildirip listeye son anda giriş yapacağım

O istek bitmez Ben 1 aydır uzağım ya düşünsene nasıl bekledim. Detaylı ultrason için ben de sabırsızım. Hele ki onu hissetmeyi çok istiyorum az kaldı sabır

Hayırlı olsun benim de erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…