2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Teşekkür ederim 1 yaş mııı ben de buradaki sohbetin üstüne az önce birşeyler aldım, annem daha erken diyor ama zam vs beklemek istemedim
Ama çok indirimdeydi ee bizimki nisan bebesi olcak 9-12 ay a uygun çok tatlış şeyler vardı dayanamadım aldım lcw mobil uygulama indirin aşırı indirim oluyor bilginiz olsun

Ne güzel çok şanslısınız, benim ebem de "Daha geçen gün 9 aylık gebemin bebeğinde kalp atışı duyamadım, ölü doğum yaptı." diyerek moralmen çökertiyor sağ olsun
Hay Allah im ya öyle konusulurmu bazıları çok patavatsız oluyo hiç dinleme onları canım tıka kulaklarını risk her zaman hepimiz için var tabiki dışarı çıkıp trafik kazasıda geçirebiliriz yarın başımıza ne gelecek hiç birimiz bilmiyoruz o yüzden hiç onları dusunme bebeğine odaklan sağlıkla kucağına alacağın günleri düşün gerisini bosver

Kızlar merhaba, bugün 13+6 oldu minnoş belime aşırı sancı vuruyor aynı yere, birde kasığıma dün akşamdan beri yaşayan varmı böyle birşey?

Bir kaybım var ona rağmen kulak ardı ettim, kalbini de kırmak istemedim böyle söylemeniz doğru değil demek geldi içimden ama tuttum kendimi. Rabbim kucağımıza almayı nasip edecekse hiçbir şey engel olamaz değil mi

Ama çok indirimdeydi ee bizimki nisan bebesi olcak 9-12 ay a uygun çok tatlış şeyler vardı dayanamadım aldım lcw mobil uygulama indirin aşırı indirim oluyor bilginiz olsun
Merhaba Hayırla gelsin kuzular Ben de bakıp bakıp kendimi geri çekiyorum çok erken diye

Merhaba sağlıkla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza. Ben kan sulandırıcı kullanıyorum. Pıhtılaşma sorunum var. Aynı zamanda coraspin de içiyorum.

Merhaba sağlıkla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza. Ben kan sulandırıcı kullanıyorum. Pıhtılaşma sorunum var. Aynı zamanda coraspin de içiyorum.
Amin hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah Bende de aynı durum var hem coraspin hem oksapar kullanıyorum. İnşallah sıkıntısız bir şekilde geçiririz bu süreci

ay benimde aynısı sonuç ne cidden 2 haftam var daha çıldırıyorum ::)) hayırlısı sağlıkla doğsunlarda gerisi işin espirisi.
Ben inşallah gözükürse yarın öğreniyorum. yazacağım buraya. Bana genelde hep erkek dediler. Arkadaşlarım da öyle hissediyor. Kendim de öyle hissetmiştim. Görücez her şeye hazırım ben.

Bu sabah sağlık ocağı randevum vardı kizlar kan idrar testi verdim bebisimin de kalbini dinledim geldim 2 aralığa da tetanoz randevusu verdi ebemiz

Ben de yeni sağlık ocağına geçtim. Adres değişikliğim oldu diye. Ama arayan soran olmadı. Kendim gidip bilgi veririm artık.
Merhaba kızlar fetal dna sonucu ile doktorumun söylediği cinsiyet kesinleşmiş oldu, erkek demişti ufaktan alışveriş yapsam mı sizce yoksa erken mi??
Ben daha cinsiyet belli olmadan alışveriş yaptım. Ama bir yere kadar oluyor o da. Her şeyi ortak kullanılabilecek renklerden almaya çalışmak sıkıyor. Seçenek çok az. Bi belli olsa neler alırdım neler zam üstüne zam gelmeden.

son görüntümüz geldi kızlar cinsşyet belli ama ben bilmiyorm cumartesi öğrencem varmı fikriniz

Ben bu konuda çok kararsızım. Acaba diyorum ben de aile arasında minik bi kutlamayla mı öğrensem yoksa doktordan direkt duysam mı karar veremedim. Hala düşünüyorum. Randevum yarın

Merhaba hoş geldiniz. Oksapar kullanıyorum 6000 lik.

Rica ederim bende kız bebeği ilk kez deneyimleyecegim sağlıkla kucağımıza alalım ins hepimizde
Tebrik ediyorum sağlıkla kavuşalım

İyi yapmışsınız, indireyim teşekkür ederim
İşte çok var diyoruz ama zam işleri ülke ekonomisi malum, cinsiyeti umarım kısa zamanda öğrenirsiniz

Bu arada aldığım hamile taytı geldi. Markası penti. İlk kez üye olup alışveriş yaptığım için %15 indirim de oldu. Kendi sitesinden aldım. Kargo dahil 194tl verdim sanırım.
İyi ki sitedeki yorumu dikkate almışım. 60 kilo ile m beden küçük geldi yazmıştı biri. Ben de 1.68 boyundayım. Kilom 58.75 gibi bi şey sabah. Yemek yedikten sonra artıyor. L beden aldım. Bacaklarım uzun. Gayet güzel oldu. Boyu tam geldi.Uzun süre de giyilir. Karın kısmı esnek çünkü. İşe giderken uzun tuniklerle kazaklarla çizme ile giymek için aldım. Tek başına giymeyeceğim. Kumaşı da parlak biraz ve ince. Bacağı sarıyor. Benim alt bacağımı sarmadı. Ama üstleri sardı. Alt kısım zaten gözükmicek diye sorun etmedim. Çizme olacak çünkü, fakat spor ayakkabıyla falan iyi durmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…