- 18 Ağustos 2022
- 656
- 636
- 18
- 38
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #14.561
Rica ederim bende kız bebeği ilk kez deneyimleyecegim sağlıkla kucağımıza alalım ins hepimizdebenim kızım var, erkek bebek ilk kez göreceğim hastane çıkışı takımı 2 aldım, yeni doğan takımı ve zıbın biraz daha alayım o zaman, teşekkür ederim
Ama çok indirimdeydi ee bizimki nisan bebesi olcak 9-12 ay a uygun çok tatlış şeyler vardı dayanamadım aldımTeşekkür ederim1 yaş mııı ben de buradaki sohbetin üstüne az önce birşeyler aldım, annem daha erken diyor ama zam vs beklemek istemedim
aminnn inşallahHayırlı olsun sanada canım. Hepimizin sağlıkla gelsin de inşaAllah
Hay Allah im ya öyle konusulurmu bazıları çok patavatsız oluyo hiç dinleme onları canım tıka kulaklarını risk her zaman hepimiz için var tabiki dışarı çıkıp trafik kazasıda geçirebiliriz yarın başımıza ne gelecek hiç birimiz bilmiyoruz o yüzden hiç onları dusunme bebeğine odaklan sağlıkla kucağına alacağın günleri düşün gerisini bosverNe güzel çok şanslısınız, benim ebem de "Daha geçen gün 9 aylık gebemin bebeğinde kalp atışı duyamadım, ölü doğum yaptı." diyerek moralmen çökertiyor sağ olsun
Darısı bana 3 erkekten sonra bir kız haberi alırım inslhAynen canim
Bir kaybım var ona rağmen kulak ardı ettim, kalbini de kırmak istemedim böyle söylemeniz doğru değil demek geldi içimden ama tuttum kendimi. Rabbim kucağımıza almayı nasip edecekse hiçbir şey engel olamaz değil miHay Allah im ya öyle konusulurmu bazıları çok patavatsız oluyo hiç dinleme onları canım tıka kulaklarını risk her zaman hepimiz için var tabiki dışarı çıkıp trafik kazasıda geçirebiliriz yarın başımıza ne gelecek hiç birimiz bilmiyoruz o yüzden hiç onları dusunme bebeğine odaklan sağlıkla kucağına alacağın günleri düşün gerisini bosver
MerhabaAma çok indirimdeydi ee bizimki nisan bebesi olcak 9-12 ay a uygun çok tatlış şeyler vardı dayanamadım aldımlcw mobil uygulama indirin aşırı indirim oluyor bilginiz olsun
Merhaba sağlıkla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza. Ben kan sulandırıcı kullanıyorum. Pıhtılaşma sorunum var. Aynı zamanda coraspin de içiyorum.Herkese merhabauzun zaman bekledim aranıza katılmak için, bir kaybım var o yüzden acele etmek istemedim. İnşallah Rabbim hepimizi sağlıcakla yavrularımıza kavuşturur
Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan, varis problemi olan var mı acaba arkadaşlar?
Amin hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallahMerhaba sağlıkla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza. Ben kan sulandırıcı kullanıyorum. Pıhtılaşma sorunum var. Aynı zamanda coraspin de içiyorum.
Kızlar hem Çin hem Rus takviminde erkek diyordu ama cinsiyet kız çıktı. Takvimleri merak edenler için not düşeyim dedim
ay benimde aynısı sonuç ne cidden 2 haftam var daha çıldırıyorum ::)) hayırlısı sağlıkla doğsunlarda gerisi işin espirisi.Bende çin erkek
rus kız çıkıyor
Sonuç ne kim bilir
Ben inşallah gözükürse yarın öğreniyorum. yazacağım buraya. Bana genelde hep erkek dediler. Arkadaşlarım da öyle hissediyor. Kendim de öyle hissetmiştim. Görücezay benimde aynısı sonuç ne cidden 2 haftam var daha çıldırıyorum ::)) hayırlısı sağlıkla doğsunlarda gerisi işin espirisi.
Sanki akşam uzanırken minik minik biseyler hissediyorum ama erken daha emin olamıyorum kuvvetli hareketler için 2 3 hafta daha beklememiz gerekHareket hissetmeye baslayan var mii
Ayy inşallah bütün kalbimle dua ediyorumDarısı bana 3 erkekten sonra bir kız haberi alırım inslh
Bu sabah sağlık ocağı randevum vardı kizlar kan idrar testi verdim bebisimin de kalbini dinledim geldim 2 aralığa da tetanoz randevusu verdi ebemiz
Ben daha cinsiyet belli olmadan alışveriş yaptım. Ama bir yere kadar oluyor o da. Her şeyi ortak kullanılabilecek renklerden almaya çalışmak sıkıyor.Merhaba kızlar fetal dna sonucu ile doktorumun söylediği cinsiyet kesinleşmiş oldu, erkek demiştiufaktan alışveriş yapsam mı sizce yoksa erken mi??
son görüntümüz geldi kızlarcinsşyet belli ama ben bilmiyorm cumartesi öğrencem varmı fikriniz
Merhaba hoş geldiniz. Oksapar kullanıyorum 6000 lik.Herkese merhabauzun zaman bekledim aranıza katılmak için, bir kaybım var o yüzden acele etmek istemedim. İnşallah Rabbim hepimizi sağlıcakla yavrularımıza kavuşturur
Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan, varis problemi olan var mı acaba arkadaşlar?
Tebrik ediyorumRica ederim bende kız bebeği ilk kez deneyimleyecegim sağlıkla kucağımıza alalım ins hepimizde
İyi yapmışsınız, indireyim teşekkür ederimAma çok indirimdeydi ee bizimki nisan bebesi olcak 9-12 ay a uygun çok tatlış şeyler vardı dayanamadım aldımlcw mobil uygulama indirin aşırı indirim oluyor bilginiz olsun
İşte çok var diyoruz ama zam işleri ülke ekonomisi malum, cinsiyeti umarım kısa zamanda öğrenirsinizBen de yeni sağlık ocağına geçtim. Adres değişikliğim oldu diye. Ama arayan soran olmadı. Kendim gidip bilgi veririm artık.
Ben daha cinsiyet belli olmadan alışveriş yaptım. Ama bir yere kadar oluyor o da. Her şeyi ortak kullanılabilecek renklerden almaya çalışmak sıkıyor.Seçenek çok az. Bi belli olsa neler alırdım neler zam üstüne zam gelmeden.
Ben bu konuda çok kararsızım. Acaba diyorum ben de aile arasında minik bi kutlamayla mı öğrensem yoksa doktordan direkt duysam mı karar veremedim. Hala düşünüyorum. Randevum yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?