2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
bende kutlama istememiştim ama eşimlede aynı anda öğrenmek istedim kız arkadaslarmda dedi sadece bi balon patlatalm herkesn gönlü olsun o yüzden cumartesi herkes aynı anda öğrencek daha iyi oldu aslında etrafımdaki herkes erkek dyo 1 kişi bile kız demedi daha

çok geçmiş olsun .bende yaşamıştım aynı şeyleri.40 gün dolduktan sonra siz ve eşiniz eğitim araştırmada genetik için kan verebilirisniz..kan pıhtılaşması için de ayrıca baktırın.

Hoşbuldumm MaşAllah bebişin sıkı sıkı tutunmuş evet kesinlikle nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz ama benim kaybım altı ay dolmuştu o zaman oldu. Çok zor bir dönem geçirdim maalesef psikolojik destek aldım. Gebelik başından sonuna kadar diken üstünde olduğumuz bir dönem Rabbim en güzel şekilde geçirmemizi nasip etsin bizlere
Bu arada senden duydum lcw indirimini ve hemen müslin örtü ve battaniye kaptım

Biz ense kalınlığı için gittik doktor pat diye söyledi şok olduk iyi beklemişsin ben olsam çatlardım heralde

kızlar meraba 16+4 üz kaç defadır doktora gi
ttk cinsiyet için ama pozisyon vermiyor benm gibi olanınız var mı

Hoşbuldum ben de şuan 4000lik kullanıyorum kilon artınca 6000lik kullanman gerekecek dedi doktorum.
Zor bir durum ama benzer yaşayanları görünce insana güç geliyor
Ben 48 kilo ile hamile kaldım ama 4 tane kaybım olduğu için 6000 lik ile başladık. Tüp bebek benim. Zor ama yapacak bir şey yok. Kendimizden daha zor durumda olanlara bakacağız. Dün rahim ağzıma dikiş atıldı. Başımdaki hemşire kadın doğumda ebeyim ama hiçbir zaman anne olamayacağım. Yumurtalıklarım çalışmıyor diyip gözleri doldu. Şükür bugünümüze.

Allah razı olsn 14+5 im haftaya gitmeyi düşünüyorum 16 olacam o zmaan söyler herhalde iki defadır açmadı bacaklarini doktor göremedi o yüzden ama tahmini kız yönünde
Ayy hadi inşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin ben öğrenmeye gideceğim gün sabaha kadar uyuyamamistim heyecandan

Her haftada gitsen ederler muayene çünkü bebegin iyi olduğundan emin olmak zorundalar canım bisey olsa onlar suçlu olur hatta ben ozeldeki randevumdan bir gün sonra gitmiştim devlete daha dün bakıldı bakmaniza gerek yok dedim olsun bende bir göreyim diye yine bakmisti

Oo neler neler duyacağız bunun sütü biseye yaramıyor diyenmi olmadı bu bebek niye bu kadar zayıf diyenmi olmadı yemiyor diye nazar almış okut diyenmi olmadı

Yaa çok üzüldüm ebeye tüp bebekte ayrı zorluklardan geçmişsin canım Allah mükafatını versin

Prilamı sgk ödüyor mu ki canım? yazdırmadan direk alıyordum ben

Merhabalar bana da orta risk var 3lü taramadan sonra mutlaka perinatolojiye gitmen gerekir dedi. Ultrason sonuçlarına göre birşey saptanmadı ama free hcg ve papp-a düşük dedi kan sonuçlarına göre risk varmış. Anlamadım, risk var mı endişelenmeli miyim dedim,takip edilmesi gerekir endişe yok diyemem dedi. 3lü tarama iyi gelse bile mi gitmeliyim dedim ne olursa olsun herkesten aminyosentez ıvır zıvır bi kaç test söyledi anlamadım açıkçası çok canım sıkıldığı için. Raporda risk düşük diyor doktorum orta risk diyor ben anlayamadım sonucu böyle yada benzer olan birileri yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• IMG_5413.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 70
Doktorum 20. Haftaya kadar zor dedi ilk gebelik olduğu için ama hissettiğimiz inşallah bebişlerimizdir böylece ultrasona bağlı yaşama isteğimden biraz da olsa kurtulurum
O bende de var maalesef kontrolun ustunden 1 hafta gecince evham perileri geliyo bana 1 ay cok uzun geliyo eve alip istedikce bakabilsek keske

O bende de var maalesef kontrolun ustunden 1 hafta gecince evham perileri geliyo bana 1 ay cok uzun geliyo eve alip istedikce bakabilsek keske
Haha doktor bir öğrencim var inan sordum ona ‘abi çıkma mıkma bir ultrason cihazı bulamaz mıyız’ diye ‘hocam az daha saçmalarsanız sizi bu zamana kadar çok yanlış tanıdığımı düşüneceğim’ dedi Mesela bugün bir arkadaş sağlık ocağından dinlenebilecek duruma geldiğini yazmış bebişlerin şimdi yandı sağlık ocağındakiler, ultrasona bahane bulamıyordum da bu basit

Kızlar benim baş ağrıları çok arttı ya özellikle akşama doğru. Baş ağrısı üstüne mide bulantısı da ekleniyo sonra çok zorluyor
ben 3 gündür öyle bir baş ağrısı çekiyorum ki gözlerim çıkacak gibi cumartesi kontrol var onu bekliyorum dün dayanamayıp parol içtim ama tansiyon da yapabilir diyor tanıdığım bir eczacı cumartesiyi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…