- 14 Aralık 2021
- 2.477
- 2.789
- 83
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #14.581
Bende aksam saatlerinde yemekten sonra sanki hafif hafif hissediyorum gibiSanki akşam uzanırken minik minik biseyler hissediyorum ama erken daha emin olamıyorum kuvvetli hareketler için 2 3 hafta daha beklememiz gerek
Allah razı olsn 14+5 im haftaya gitmeyi düşünüyorum 16 olacam o zmaan söyler herhalde iki defadır açmadı bacaklarini doktor göremedi o yüzden ama tahmini kız yönündeAyy inşallah bütün kalbimle dua ediyorumkaçıncı haftadasin ne zaman öğrenmeye gideceksin
Merhaba aramıza hoş geldinHerkese merhabauzun zaman bekledim aranıza katılmak için, bir kaybım var o yüzden acele etmek istemedim. İnşallah Rabbim hepimizi sağlıcakla yavrularımıza kavuşturur
Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan, varis problemi olan var mı acaba arkadaşlar?
ben de sola doğru hafif yüz üstü yattığımda bir pıtırtı hissediyorum arada ama sanmıyorum ki bebiş olsunBende aksam saatlerinde yemekten sonra sanki hafif hafif hissediyorum gibi
Ne alakası var ya uzmanlık alanı olmayan konularda böyle saçma sapan yorumlar yapan insanlardan uzak durun, eskidendi o ‘yemezsen bebek gelişmez’ kafası. Belli bir haftaya kadar kanımızdan besleniyorlar o yüzden yiyeyim kilo alayım bebeğe gitsin düşüncesi tamamen saçmalık. Ben kilo almadım aksine verdim ama ona rağmen karnım top gibi ve çok belli yukarı doğru çıkıyor resmen :/ hatta ‘oğlum yanlış yer oradan çıkmayacaksın’ diyorum bazen kendi kendimeİnsanlar çok kötü bazen gerçekten. Bana ay zayıfsin çocuk ne alacak senden diyolar. Senin de çocuğun zayıf olur diyorlar sinirimi bozuyorlsr
Artik ufak ufak hissedebilirmisiz ya bebis de olabilir benceMerhaba aramıza hoş geldinBen gebeliğimin başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum, üzerine insülin ve tiroid ilacı yani ne ararsan var bende
ben de sola doğru hafif yüz üstü yattığımda bir pıtırtı hissediyorum arada ama sanmıyorum ki bebiş olsun
Ne alakası var ya uzmanlık alanı olmayan konularda böyle saçma sapan yorumlar yapan insanlardan uzak durun, eskidendi o ‘yemezsen bebek gelişmez’ kafası. Belli bir haftaya kadar kanımızdan besleniyorlar o yüzden yiyeyim kilo alayım bebeğe gitsin düşüncesi tamamen saçmalık. Ben kilo almadım aksine verdim ama ona rağmen karnım top gibi ve çok belli yukarı doğru çıkıyor resmen :/ hatta ‘oğlum yanlış yer oradan çıkmayacaksın’ diyorum bazen kendi kendime
Ve son olarakVivaLaJuicy artık yarın olsun be biz çatladık burada
Doktorum 20. Haftaya kadar zor dedi ilk gebelik olduğu için ama hissettiğimiz inşallah bebişlerimizdir böylece ultrasona bağlı yaşama isteğimden biraz da olsa kurtulurumArtik ufak ufak hissedebilirmisiz ya bebis de olabilir bence
Benim de 13 ün içindeyim hergün kusma çok kötüyüm ya ama kilo kaybı yokKızlar 14. haftada bulantılarım hala geçmedi, hatta azalmadı bile diyebilirim. Aynı durumu yaşayanlar var mı ne zaman geçecek bu meret
Hoşbuldum ben de şuan 4000lik kullanıyorum kilon artınca 6000lik kullanman gerekecek dedi doktorum.Merhaba hoş geldiniz. Oksapar kullanıyorum 6000 lik.
Hayırlı olsun canım. Bende varis problemi yok ama gebeliğin başından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum pıhtılaşma olmasın diye Allah korusunHerkese merhabauzun zaman bekledim aranıza katılmak için, bir kaybım var o yüzden acele etmek istemedim. İnşallah Rabbim hepimizi sağlıcakla yavrularımıza kavuşturur
Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan, varis problemi olan var mı acaba arkadaşlar?
Merhaba, HoşbuldumMerhaba aramıza hoş geldinBen gebeliğimin başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum, üzerine insülin ve tiroid ilacı yani ne ararsan var bende
Ben de son günlerde her gün kusuyorum nerdeyseBenim de 13 ün içindeyim hergün kusma çok kötüyüm ya ama kilo kaybı yok
Allah esirgesin yavrularımızıHayırlı olsun canım. Bende varis problemi yok ama gebeliğin başından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum pıhtılaşma olmasın diye Allah korusun
16+1 im. Bugün ilk defa prilam içmedim bir denemek istedim. Hamdolsun şu saate kadar sıkıntım olmadıKızlar 14. haftada bulantılarım hala geçmedi, hatta azalmadı bile diyebilirim. Aynı durumu yaşayanlar var mı ne zaman geçecek bu meret
Bulantılardan kurtulma zamanı olarka benim doktorum da 16. haftayı gösterdi. Sabırla bekliyorum bakalım son 2 hafta16+1 im. Bugün ilk defa prilam içmedim bir denemek istedim. Hamdolsun şu saate kadar sıkıntım olmadıama sizin haftalarda ilaca rağmen bulantı hatta kusma durumu oluyordu ara ara.
Evet gerçekten çok haklısınız duymamazlıktan gelmek zorundayım artık çünkü kaldıramıyorumBazı insanlar patavatsızlığı marifet sanıyor malesefBöyle cümleleri şakayla savusturmak lazım benim kızım zayıfca bi bebekti hala öyle, küçük bu çok zayıf bu diyenlere “ne güzel kucağımda taşımaktan asla yorulmuyorum” ya da kızdıysam “size kaç lazımdı ” diyodum. Saçma sapan yorumlar dogumla birlikte ayyuka cıkıyor o yüzden bazen en yakınımızdakilere bile kulak tıkamamız gerek malesef.
Bebeğim sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorumBunun zayıflıkla hiç Bi alakası yokki ne zayıflar gördüm 4.5 kilo çocuk doğuran hiç kafanı takma sen bebeğin alacağını her durumda alıyor zaten
Benim çevremdeki herkes hatta yolda görenler bile kesin kız diyorlardı erkek çıktıBen inşallah gözükürse yarın öğreniyorum. yazacağım buraya. Bana genelde hep erkek dediler. Arkadaşlarım da öyle hissediyor. Kendim de öyle hissetmiştim. Görücezher şeye hazırım ben.
Bana da ilk gebeliğimde beslenmedin, kilo almadın o nedenle böyle oldu dediler, o suçlayıcı konuşmalar ne kadar yıkıyor insanı farkında değiller. Doğuma kadar gebelikle ilgili, doğumdan sonra bakımıyla ilgili mutlaka konuşanlar olacaktır. Duymamaya çalışın elinizden geldiğinceİnsanlar çok kötü bazen gerçekten. Bana ay zayıfsin çocuk ne alacak senden diyolar. Senin de çocuğun zayıf olur diyorlar sinirimi bozuyorlsr
merhaba hoşgeldinn canımMerhabaHayırla gelsin kuzular Ben de bakıp bakıp kendimi geri çekiyorum çok erken diye
kızlar prilam benim elim kolum s2 kutu yazdı dr ben haftasonu evdeyken içmiyorum onun dışında asla iş yerinde rahat edemiyorum diye içiyorum. ilk kez dün 1 adet içtim sadece aşırı uyku yapıyor bende. son 5 adet kaldı acil yazdırıp alayım yenisiniBen de son günlerde her gün kusuyorum nerdeysePrilam içiyor musun? Ben arada sırada içiyordum doktorumun uyarısıyla her gece uyumadan 2 tane düzenli olarak içmeye başladım bugün çok rahatım nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?