• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Nasil anladım varya tanımadığım perinatolog kalmadı 🤣🤣 ahmet hoca en iyilerden birisi ona güvenebilirsin recep has var bir de varsa vardır yoksa yoktur net konuşur ikiside hele ahmet hocanın asla maddiyat kaygılı yönlendirmeleri hic yok
Siz de Aytül hanıma gittiniz heralde 😀 tüm testlerin tanıtımını yapıp pazarlamaya çalıştı. Aile hekimi yapacak diyorum dalga geçip üç ay sonra çıkar diyor 😀 Güzellik merkezleri önünde de sürekli hizmet satılır ya aynen öyle. En hassas noktamızda evlatlarımızda problem varken ailelere bu tarz davranışlar çok yanlış. Neyse Allah hayr etsin inş çocuk sağlıklıdır.

Siz de Aytül hanıma gittiniz heralde 😀 tüm testlerin tanıtımını yapıp pazarlamaya çalıştı. Aile hekimi yapacak diyorum dalga geçip üç ay sonra çıkar diyor 😀 Güzellik merkezleri önünde de sürekli hizmet satılır ya aynen öyle. En hassas noktamızda evlatlarımızda problem varken ailelere bu tarz davranışlar çok yanlış. Neyse Allah hayr etsin inş çocuk sağlıklıdır.
Benim bu saatten sonra gideceğim tek 2 perinatolog var birisi Ali ekiz birisi ahmet gül ahmet hoca biraz soğuk durur ama doktorlugu efsane ben bi kere acile gitmiştim ben çok riskli gebeyim bana acildeki dojtor zor dogurursun cok riskli dedi moralimi bozmaya çalıştı ben dedim ahmet gül oyle söylemedi ama dedim adam sesini kesti ahmet hoca öyle dediyse doğrudur dedi yani gerçekten çok iyi alanında aytul hanım biraz soğuk duruyo ben zaten kadın doktorlar ile anlaşamıyorum en güzeli erkek perinatolog 🤣 Ali ekiz hoca daha yumuşak karakterli psikolojik olarak da seni düşünen birisi

Kizlar camasir suyu yerine ne alternatif kullanabilirim :( eldiven takip uyguluyorum lavabolara mecburen ama burnumu bogazimi yakmaya basladi klorsuz kullanmama ragmen hayatimdan cikaricam artik

Bence de. Ben normalde tatli cok severdim ilk 3 ay tatli yiyemedim resmen ama simdi tatli da istiyo canim 😂
Bu ben 😂 ben de bu haftaya kadar hep ekşi istiyordum ki tatlıya bayılırım normalde. Bu hafta sanki tatlı da yemek istiyorum gibi. Halbuki tatlıdan vazgeçtim diye çok sevinmiştim 🥹

Kizlar camasir suyu yerine ne alternatif kullanabilirim :KK43: eldiven takip uyguluyorum lavabolara mecburen ama burnumu bogazimi yakmaya basladi klorsuz kullanmama ragmen hayatimdan cikaricam artik
Canim naturalive , moms Green, the elitte home sayfalarına bakabilirsin, alternatif şeyler bulursun mutlaka , ben bu 3 markasına ürününü kullandim memnun kaldim

Kızlar doktor bana oksapar iğne verdi tetkik yapmadan şuan corasprin vermek istemiyorum dedim başka doktora gittim tetkik yaptı. Protein c 147 protein s 56 sulandırıcıya gerek yok dedi bu konu hakkında bilgisi olan varmı ne yapmalıyım kafam çok karisik

kıııızlaaaaar haneye bir kız ekleyn ❤️

Eklentiler

• 16BEE8C8-2C94-4813-B9C2-CFF5F0ECD081.webp
    16BEE8C8-2C94-4813-B9C2-CFF5F0ECD081.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar doktor bana oksapar iğne verdi tetkik yapmadan şuan corasprin vermek istemiyorum dedim başka doktora gittim tetkik yaptı. Protein c 147 protein s 56 sulandırıcıya gerek yok dedi bu konu hakkında bilgisi olan varmı ne yapmalıyım kafam çok karisik
Ben hem coraspin hem oksapar kullanıyorum. Genetik test sonuçlarımda pıhtılaşmaya yatkınlık görüldü. Sizin söylediğiniz testler hakkında bir bilgim yok maalesef ama alabilirseniz hematolojiye randevu alın, test yapılsın içiniz rahat eder..

Kizlar camasir suyu yerine ne alternatif kullanabilirim :KK43: eldiven takip uyguluyorum lavabolara mecburen ama burnumu bogazimi yakmaya basladi klorsuz kullanmama ragmen hayatimdan cikaricam artik
Çamaşır suyunun köpük formunu kullanıyorum ben bir deneyin isterseniz

Kızlar malum detaylı ultrason tarihleri yaklaşıyor. Bazılarımız 12. Haftada da yaptırdı, benim doktorum yaptırmam konusunda herhangi bir şey söylemediği için yaptırmamıştım. 21. Haftayı bekliyorum. Gitmişken de perinatolog olsun istiyorum. Üç dört isim okudum burdan, araştırdım da biraz. 1. Prof. Dr. Recep Has
2. Prof Dr. Ahmet Gül
3. Prof. Dr. Ahmet Göçmen (perinatolog değil)
4. Doç. Dr. Ali Ekiz

Sizler planladınız mı detaylınızı? Kime gideceksiniz? Yazdığım isimler arasında ya da dışında öneriniz var mı?

Kizlar selaam bugun 15. Haftaya girdim ve inanilmaz sekilde biranda karnim sisti bir gecede 🙈 nasil oldu vallahi anlamadim suan baya baya karnim cikti corabimi giyerken eskisi gibi rahat hareket edemedigimi anladim sizlerin ne durumda acaba esim inatla gazin var bence diyor bu ayda bu kadar gobek banada garip geldi 😂

Kizlar selaam bugun 15. Haftaya girdim ve inanilmaz sekilde biranda karnim sisti bir gecede 🙈 nasil oldu vallahi anlamadim suan baya baya karnim cikti corabimi giyerken eskisi gibi rahat hareket edemedigimi anladim sizlerin ne durumda acaba esim inatla gazin var bence diyor bu ayda bu kadar gobek banada garip geldi 😂

Benimde sanki bir günde şişti. İki gün önce giydiğim pantolonlar bugün olmadı :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Kızlar diş eti şişmesi yaşayan var mı ? Çözüm olarak naptınız ?
Yaşamadım ama diş bakımı gebelikte daha önemli deniyor. Fırçalama yanında doğru şekilde diş ipi kullanımı da gerekiyor. Ben arada kullanabiliyorum ancak diş ipini, çünkü uyku bastırıyor ancak fırçalayabiliyorum.
Gebelikten dolayı diş etleri daha hassas ama siz yine de bir diş hekimine görünün. Geçmiş olsun 💐

Kızlar malum detaylı ultrason tarihleri yaklaşıyor. Bazılarımız 12. Haftada da yaptırdı, benim doktorum yaptırmam konusunda herhangi bir şey söylemediği için yaptırmamıştım. 21. Haftayı bekliyorum. Gitmişken de perinatolog olsun istiyorum. Üç dört isim okudum burdan, araştırdım da biraz. 1. Prof. Dr. Recep Has
2. Prof Dr. Ahmet Gül
3. Prof. Dr. Ahmet Göçmen (perinatolog değil)
4. Doç. Dr. Ali Ekiz

Sizler planladınız mı detaylınızı? Kime gideceksiniz? Yazdığım isimler arasında ya da dışında öneriniz var mı?
4unude tanıyorum oglumu ahmet göçmen hocada dogum yaptim ben ama detaylı yaptırmak için o dönem Ahmet güle gittim geri kalan tüm kontrollerimive doğumu Ahmet göçmen hocada yaptırdım recep hasa erken doğum ile bebeğimi kaybedince gitmistim ali ekiz hocaya da şimdiki gebeligim de 12.haftada gittim Allah nasip ederse detaylı da Ali ekiz de yaptiricam

Hahahha ya ben de haber bekliyordum meraklı meraklı 😅 öğrenene kadar nasıl dayandın yaa 🙈 sağlıcakla gelsin prenses 🥰
ayh valla öyle zor dayandmki aslında dayanmamjn sebebi herkes erkek dedi amaaa herkes bende okdr inanmısımki erkek olcagna 😂😂😂 uzaylı görsem daha az şaşırırdm patlayınca okdr şaşırdım ahah 😂😂😂

4unude tanıyorum oglumu ahmet göçmen hocada dogum yaptim ben ama detaylı yaptırmak için o dönem Ahmet güle gittim geri kalan tüm kontrollerimive doğumu Ahmet göçmen hocada yaptırdım recep hasa erken doğum ile bebeğimi kaybedince gitmistim ali ekiz hocaya da şimdiki gebeligim de 12.haftada gittim Allah nasip ederse detaylı da Ali ekiz de yaptiricam
Baya tecrübelisiniz bu konuda 🙏 Ben Anadolu yakasındayım Ümraniye’de. Ahmet göçmen şu an Ataşehir medicana’daymış, bana çok yakın fakat hastane hakkında şikayet çok, o yüzden doğum için çekiniyorum. Diğerleri karşıda kalıyor bana göre ama detaylı için gidebilirim. Siz neden Recep hoca ile devam etmediniz? Ali Ekiz’i inceledim baya övgü dolu yorumları var, perinatolog olarak çok uzun çalışma öyküsü olmamasına rağmen.

Back
X