• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Baya tecrübelisiniz bu konuda 🙏 Ben Anadolu yakasındayım Ümraniye’de. Ahmet göçmen şu an Ataşehir medicana’daymış, bana çok yakın fakat hastane hakkında şikayet çok, o yüzden doğum için çekiniyorum. Diğerleri karşıda kalıyor bana göre ama detaylı için gidebilirim. Siz neden Recep hoca ile devam etmediniz? Ali Ekiz’i inceledim baya övgü dolu yorumları var, perinatolog olarak çok uzun çalışma öyküsü olmamasına rağmen.
Recep bey surekli takip yapmiyor maalesef çok sayıda bebek kaybım var erken doğum düşük kurtaj o yüzden riskli gebelik doktorları ile iletişim halindeyim ahmet hoca hekim ve insanlık olarak bu hayatta görebilecegin en iyi doktor her türlü rezilliği ihmali görmüş biri olarak söylüyorum ama hastane hakkında bilgim uok ben doğum yaptığımda sisli deydi ali hocaya ilk 1.5 sene önceki gebeligimde gittim çok sevdim ama o bebeğimi kaybettim maalesef sakin bir yapısı var jen çok telaşlı evhamliyim empati duygusu yüksek birisi seviyorum güveniyorum da ahmet hoca bana cok uzak bu yaka da olsa asla düşünmem giderim ama hastane hakkında bilgim uok acikcasi

Recep bey surekli takip yapmiyor maalesef çok sayıda bebek kaybım var erken doğum düşük kurtaj o yüzden riskli gebelik doktorları ile iletişim halindeyim ahmet hoca hekim ve insanlık olarak bu hayatta görebilecegin en iyi doktor her türlü rezilliği ihmali görmüş biri olarak söylüyorum ama hastane hakkında bilgim uok ben doğum yaptığımda sisli deydi ali hocaya ilk 1.5 sene önceki gebeligimde gittim çok sevdim ama o bebeğimi kaybettim maalesef sakin bir yapısı var jen çok telaşlı evhamliyim empati duygusu yüksek birisi seviyorum güveniyorum da ahmet hoca bana cok uzak bu yaka da olsa asla düşünmem giderim ama hastane hakkında bilgim uok acikcasi
Kayıplarınız için üzgünüm 😞 umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏 En iyisi kendim gidip denemem lazım hastaneyi. Ama detaylı için Recep hocaya randevu bulursam gitmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için🙏

Kızlar malum detaylı ultrason tarihleri yaklaşıyor. Bazılarımız 12. Haftada da yaptırdı, benim doktorum yaptırmam konusunda herhangi bir şey söylemediği için yaptırmamıştım. 21. Haftayı bekliyorum. Gitmişken de perinatolog olsun istiyorum. Üç dört isim okudum burdan, araştırdım da biraz. 1. Prof. Dr. Recep Has
2. Prof Dr. Ahmet Gül
3. Prof. Dr. Ahmet Göçmen (perinatolog değil)
4. Doç. Dr. Ali Ekiz

Sizler planladınız mı detaylınızı? Kime gideceksiniz? Yazdığım isimler arasında ya da dışında öneriniz var mı?
Ben 21. Haftaya randevumu aldım canım turkiye hastanesinde Perinatolog Mehmet Aygün e yaptiricam kendi doktorumda o hastanede Aslı hanım a gidiyorum evime de çok yakın o yüzden ekstra araştırmalara girmedim

Kizlar selaam bugun 15. Haftaya girdim ve inanilmaz sekilde biranda karnim sisti bir gecede 🙈 nasil oldu vallahi anlamadim suan baya baya karnim cikti corabimi giyerken eskisi gibi rahat hareket edemedigimi anladim sizlerin ne durumda acaba esim inatla gazin var bence diyor bu ayda bu kadar gobek banada garip geldi 😂
Benim baya baya şişti canım herkes anlıyor artık kendimi 4 aylık değilde 6 aylık hamile hissediyorum :D

Ben 21. Haftaya randevumu aldım canım turkiye hastanesinde Perinatolog Mehmet Aygün e yaptiricam kendi doktorumda o hastanede Aslı hanım a gidiyorum evime de çok yakın o yüzden ekstra araştırmalara girmedim
Sevindim sizin için🙏😇 Benim şu an gittiğim hastane küçük, perinatoloğu falan yok. Olsa sizin gibi yapardım muhtemelen. Zaten dışarıdan yaptırmışken iyi birine yaptırayım diye düşündüm.

ayh valla öyle zor dayandmki aslında dayanmamjn sebebi herkes erkek dedi amaaa herkes bende okdr inanmısımki erkek olcagna 😂😂😂 uzaylı görsem daha az şaşırırdm patlayınca okdr şaşırdım ahah 😂😂😂
Hayirli ugurlu olsun canim sen de benim gibi etraf erkek dedikce erkege sartlanmissin😄

Hayirli ugurlu olsun canim sen de benim gibi etraf erkek dedikce erkege sartlanmissin😄
hemde naaaasıllll cok zorlkla geldi hep dua ettm önce hayırlısı sonuçta ilk bebek oğlmsa yok kızımda ama kızları hep aşırı düşkündm küçüklğnden beri öyle çok istiyordum , kız kardesm felansa yok , ama okdr cok erkek dedilerki kendmi artk ikna etmiştm ahaha 😂

Kayıplarınız için üzgünüm 😞 umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏 En iyisi kendim gidip denemem lazım hastaneyi. Ama detaylı için Recep hocaya randevu bulursam gitmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için🙏
Recep bey alanında en iyilerden 😊 yani ahmet hocanın tecrübesi hastaneyi örter oyle söyleyeyim size 😊

ayh valla öyle zor dayandmki aslında dayanmamjn sebebi herkes erkek dedi amaaa herkes bende okdr inanmısımki erkek olcagna 😂😂😂 uzaylı görsem daha az şaşırırdm patlayınca okdr şaşırdım ahah 😂😂😂
Hayırla sağlıkla gelsin canım kız erkek farketmez 🥰

hemde naaaasıllll cok zorlkla geldi hep dua ettm önce hayırlısı sonuçta ilk bebek oğlmsa yok kızımda ama kızları hep aşırı düşkündm küçüklğnden beri öyle çok istiyordum , kız kardesm felansa yok , ama okdr cok erkek dedilerki kendmi artk ikna etmiştm ahaha 😂
Yaa hahaha bende ayni sekilde kiz bebek hep hayalimdi ama hep erkek dendigi icin sartlanmistim 😄 simdi gayet memnunum halimden hos erkek olsa da memnun olcaktim hic farketmiyoo

Back
X