- 27 Nisan 2022
- 845
- 2.183
- 63
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #15.381
evet zaten önceden 1 sene ödeme yapmanız gerekiyor teminatlı yani o sürede hamile kalırsan benim gibi ödemiyor hiçbirşeyi , 1 sene dolacak ondan sonra paketi yenileteceksin hemen. benim şuan da normal sağlık sigortam var hem doğum paketim ikisini de yenileticez bu ocak ayında ki o şekilde karşılıyor hem muayeneleri hem testleri hemde doğumu. birde doğumdan sonra bebeğe de 20 muayene hakkı veriyor. ocak 2022 de benim hem doğum paketi hemde 10 muayenelik paket fiyatı 3 bin tlydi . ama bunun içinde gebeliği kapsayan hiçbirşey yaptıramadım önden 1 sene boş para yatırmaca yani. asıl para bu ocakta çıkacak bakalım 20 bin demezler inşallahGebe kalmadan mı doğum paketi ile aldınız. Bu ocakta ikinci paketi alacaksınız yani? Ne kadar ödemiştiniz ocakta?
Pekmez ve üzüm kan yaparken şekeri de yükseltir ve bu bizim için özellikle 22. haftadan itibaren önemli. Aman diyeyim doktorunuzdan duymadan böyle tavsiyeleri tüketmeyiniz.Haklısın siyah üzüm alayım. Aslında en çok kan yapan şey dalak ama sakatat yasaket yemem lazım bol bol. Gel gör ki gebelikten bu yana sebze yemeği yemek istiyorum sürekli. Önerilerin için teşekkürler
Canim cok haklisin ben bide kadinlar kulübünde artık kötü tecrübe içeren başlıkları okumuyorum, rahat bi hamilelik geçirdim gercekten sakindim de ama bi arkadaşımız 20 haftalarda erken doğumla bebeğini kaybetmiş faydalı olması için yazmış tabi çokta önemli şeyler yazmış ama ben onu okudum ya aklıma takıldı, haftasonu kasik ağrım oldu cok hafif olmasına rağmen intenetten doğum sancısı anlaşılır mı diye arattım, sonra geçti zaten ağrımda ama en azından hamilelik döneminde olumsuz şeyleri okumama araştırmamaya karar verdim, çünkü gerçekten ekstra hassasiz, sağlıkla kucagimiza alalim yavrularimizi inşallahBu ileri aylarda bebeğini kaybetme hikayeleri beni çok korkutuyor. Risk bitti diye düşünüyordum 12. haftadan sonra ama hala o ihtimal var yani bir sürü duydum böyle seyler. Allah korusun. Kayıp yaşayan annelere de Allah sabır versin düşüncesi bile üzücü. Cumartesi randevum var. Ve o gün doğum günüm. İnşallah güzel şeyler duyarım. En büyük isteğimhepimiz de bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.
Benim yegenimin ismi asil ablam koyarken cok begenmistim guzel bi isimkızlarr bugün artık isme karar vermek için en yakınlarıma ve aileme 9 seçenek sundum yarın akşama kadar vakitleri var hepsi 2 isim seçecek ve içinden en çok oy alan 1 taneyi kesinleştireceğiz çoook heyecanlı ya ağlıyorum hepsizede söyliyim erkek anneleri için belki fikir olur. anlamları da çok güzel ayrıca.
KUZEY, ALPER, ASİL, KAYRA, BERKE, KUBİLAY, BARAN, KARAN, ÇINAR.
Yarın akşam kesinleşecek inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun hepimizin Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤❤
Siz motivasyon açısından tam bir şifasınız ne güzelde yazmışsınız Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahÖyle düşğnmeyin lütfen hep yaşadık. Ama şuna innaınki. Her. Karanlığın ardından mutlaka bir aydınlık oluyor. Hayat bizi aslında o güzel günlere hazırlıyor. Hep böyle düşünün. Birde hep olumlama yapın. Ya doğsaydı ve bir sürü hastalıkla mücadele etseydi. Küçücük bedeni bu acılara nasıl dayanırdı. Siz nasıl dayanırdınız... Daha güzel günler için bu günleri yaşamanız gerek belkide.. Hep güzel iyi şeyler dileyin. Hep olumlu cümleler kurun. Sağlıklı bir evladım olacak inşallah gibi...
Gebe kalmadan mı doğum paketi ile aldınız. Bu ocakta ikinci paketi alacaksınız yani? Ne kadar ödemiştiniz ocakta?
Cumartesi günü benimde doğum günüm iyiki doğmuşuzBu ileri aylarda bebeğini kaybetme hikayeleri beni çok korkutuyor. Risk bitti diye düşünüyordum 12. haftadan sonra ama hala o ihtimal var yani bir sürü duydum böyle seyler. Allah korusun. Kayıp yaşayan annelere de Allah sabır versin düşüncesi bile üzücü. Cumartesi randevum var. Ve o gün doğum günüm. İnşallah güzel şeyler duyarım. En büyük isteğimhepimiz de bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.
7 binin içine doğum dahil mi? Öyleyse bedava!Ben de bu konuda tecrübemi yazayım size. Gebe kalmadan mayıs ayında anadolu sigortadan yaptırmıştım tamamlayıcı sigorta. Doğumu kapsayan sağlık sigortasını seçtim tabii. Yeniletmenize gerek kalmıyormuş bu firmada. O yüzden tercih etmiştim çünkü hemen hamile kalmak istiyordum. Temmuzda hamile kaldım.
Doğum da nisanda. Yani 1 yıl dolmadan doğum yapmış olacağım. Yeniletmeme gerek yok. Medicanaya gidiyorum. 7 bine yaptırmıştım o dönem. Çok rahat ediyorum şimdi. Yoksa fiyatlar uçuk. Ama ikili test , dörtlü test ve en başta verdiğim toksoplazma testleri dış laboratuvara gönderildiği için onlarda ödeme yapmıştım ekstra. Onların harici diğer testler de bedava oluyor.
Allianzı bir yıl bekleme süresi var diye tercih etmemiştim. Onun fiyatı daha uygundu o dönem.
Çınar ismi hoşuma gittikızlarr bugün artık isme karar vermek için en yakınlarıma ve aileme 9 seçenek sundum yarın akşama kadar vakitleri var hepsi 2 isim seçecek ve içinden en çok oy alan 1 taneyi kesinleştireceğiz çoook heyecanlı ya ağlıyorum hepsizede söyliyim erkek anneleri için belki fikir olur. anlamları da çok güzel ayrıca.
KUZEY, ALPER, ASİL, KAYRA, BERKE, KUBİLAY, BARAN, KARAN, ÇINAR.
Yarın akşam kesinleşecek inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun hepimizin Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤❤
Haklısınız o yönü de var. Fakat bugün sağlık ocağındaki hemşire doğal gıda takviyesi de Alman lazım dedi. Olmazsa haftaya doktora gidicem, onu da sorayım. Aslında düzenli et tüketmek lazım, en iyi demir hayvansal gıdada maalesef.Pekmez ve üzüm kan yaparken şekeri de yükseltir ve bu bizim için özellikle 22. haftadan itibaren önemli. Aman diyeyim doktorunuzdan duymadan böyle tavsiyeleri tüketmeyiniz.
Evet işte ben de önden 2021 ağustosta 5 bin ödedim. Bekledikten sonra 20-25 bine yenileyeceklerini söylemişlerdi. Yenileme zamanı gelince rakam 56 bine çıktı. Neye göre yaptınız bu zammı diyoruz. Ayrıca bebeğin topuk kanı vs de dahil değilmiş. Öyle olunca sinirlendik biz de tekrarlamadık. Sorun fiyatlara yüzde 225 zam yapılması.evet zaten önceden 1 sene ödeme yapmanız gerekiyor teminatlı yani o sürede hamile kalırsan benim gibi ödemiyor hiçbirşeyi , 1 sene dolacak ondan sonra paketi yenileteceksin hemen. benim şuan da normal sağlık sigortam var hem doğum paketim ikisini de yenileticez bu ocak ayında ki o şekilde karşılıyor hem muayeneleri hem testleri hemde doğumu. birde doğumdan sonra bebeğe de 20 muayene hakkı veriyor. ocak 2022 de benim hem doğum paketi hemde 10 muayenelik paket fiyatı 3 bin tlydi . ama bunun içinde gebeliği kapsayan hiçbirşey yaptıramadım önden 1 sene boş para yatırmaca yani. asıl para bu ocakta çıkacak bakalım 20 bin demezler inşallah
Sâre kesinlikle çok güzel eğer kızım olsaydı ben Sâre ya da Masal koyacaktım :)Kızlar bende kız ismi olarak 4 isim belirledim sizden fikir almak isterim
Aysima, Hafsa, Sare, Belinay sizce hangisi daha hoş
Evet ben de genellikle o tarz içerik olduğunu anlayınca okumadan hızlıca geciyorum. Bazen okumuş bulunuyorum ve randevuya uzun süreler kala stres endişe dert sahibi oluyorum istemsiz. O insanları da anlıyorum belki bir teselli bulmak adına yazıyorlar ama kötü etkilenebiliyoruz.Canim cok haklisin ben bide kadinlar kulübünde artık kötü tecrübe içeren başlıkları okumuyorum, rahat bi hamilelik geçirdim gercekten sakindim de ama bi arkadaşımız 20 haftalarda erken doğumla bebeğini kaybetmiş faydalı olması için yazmış tabi çokta önemli şeyler yazmış ama ben onu okudum ya aklıma takıldı, haftasonu kasik ağrım oldu cok hafif olmasına rağmen intenetten doğum sancısı anlaşılır mı diye arattım, sonra geçti zaten ağrımda ama en azından hamilelik döneminde olumsuz şeyleri okumama araştırmamaya karar verdim, çünkü gerçekten ekstra hassasiz, sağlıkla kucagimiza alalim yavrularimizi inşallah
Oldum olası Sare ismine bayılıyorum kızım olsaydı en çok istediğim isimlerden biriydiKızlar bende kız ismi olarak 4 isim belirledim sizden fikir almak isterim
Nice güzel yillarimiz olsun o zaman ailelerimizeCumartesi günü benimde doğum günüm iyiki doğmuşuz
Yok sekerim dusuktu hatta doktor iyi gayet demisti ama korktum biSeker problemin yoksa hicbisey olmaz canım kan değerlerinde bakılmıştır şekerine de varsa o zaman tetikler ama tabi sen çok yememeye calis yapabilirsen sonra hepsi kilo olarak dönüyor bize bende tatlı değil ama tuzlu ekşi sürekli yemek istiyorum bende durdurmaya çalışıyorum ama başarılı olamıyorum sanırım keza 6 kilo almış durumdayım
Sare ismi güzel benceKızlar bende kız ismi olarak 4 isim belirledim sizden fikir almak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?