2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ya neye göre veriyolar her hamile mutlaka kullanıyor mu benim doktorum 18.haftadayız sadece d vitamini verdi
Ben de 15. Haftadayım sata göre. Geçen hafta acillik bir durumum olmuştu, kan tahlilleri yapıldı. Orda kanımın çok düşük olduğu çıktı. Normalde doktorum daha geç verecekti sanırım. Ki ilk gebelik tahlillerini yaptığımda kanım gayet normaldi. 2 ayda epey düşmüş. Gebeliğinizi takip eden sağlık ocağı yapıyor bu tahlilleri. Bugün gittim ben tetanoz aşısı için de gün verdi hemşire. Aşı için gittiğimde kan tahlili de yapıcaklar.

Ben gebelikten önce mide mikrobu için largopen kullandım. Dilimden boğazımdan özğr dileyerek söylüyorum dışkıma kadar siyaha boyadı. Hatta korktum mide kanaması geçiriyorum diye. Yan etki olunca bıraktım ilacı. Bu çok yaygın bir yan etki değil ama karşılaşırsanız korkmayın, aklınızda bulunsun. Güvenilir bir ilaç.

Ya neye göre veriyolar her hamile mutlaka kullanıyor mu benim doktorum 18.haftadayız sadece d vitamini verdi
Bana yaklaşık bir ay önce omegalı bir multivitamin de başlattı. Doğuma kadar kullanıcam. Kan ilacını da doğumdan sonra da kullan dediler. Hatta benim kanda bir değerim daha düşük, ikisinin birlikte düşük olması halsizlik yaparmış. Siz bi kan tahlili yaptırın, doktor mecburen yazar eksik varsa.

Saol canım güzel dileklerin için içimi o kadar ferahlattınki anlatamam alllahımda senin içini ferahlatsın ne dileğin varsa kabul olsun inş cok tesekkür ederim alllah razı olsun senden

Cok fazla gercekten benimde policem bu hafta bitiyor yenisini yaptircam dun fiyat aldim 8900 tl dediler cok cok uyguna geldi bana zaten medicana ya gidiyorum sadece dogum paketi alsam medicanadan 15-16 bin falanmis benimki hem yari parasina geldi hemde 1 sene baska hastaliklarim icinde kullanabilecegim

Bekleme suresi 12 ayi beklemediginiz icin dogumu karsilamiyor o zaman sizin kotu olmus canim. Dedigim gibi ben 2020 de yaptirdim dogum policeli bu hafta 3. Policemi yaptiriyorum gecen sene falan 3 bin odemistim bu sene 8900 cikti muayanede sadece 15 tl katki payi oduyorum o kadar. 8900 cikmasinin sebebide gecen sene dis gebelik gecirdim hastanede yattim kurtaj histeroskobi falan oldum o yuzden yuksek cikti bjraz sonuna kadar kullandim yani policemi

Her kontrole gittigimde kalp atisini duyana kadar nefesim kesiliyor doktorun dediklerini falan duymuyodum bile ama kalp atisini duyduktan sonra oh be diyorum kendime geliyorum birden dunyam aydinlaniyor bendede cok fazla var kaybetme korkusu belkide daha once bi kayip yasadigimdandir bilmiyorum ama hemen hareketlerini hissetmek istiyorum bu nedenle

Kizlar doktorum bana takviye olarak sadece ocean mummy verdi birde d vitamini ve magnezyumu daha onceden vermisti zaten ocean kullananlar ekstra bisey aliyormusunuz iceriginde hersey var zaten demir b12 vb harici kan ilaci kullanan varmi

Su içince midem bulanıyo suyla aranız nasıl
Ben de senin gibiydim ama kendimi zorladım şuan geçti hamdolsun. Bizim için de bebek için de önemli. Su içince ardından bir şeyler yiyordum anca öyle çözüm bulabildim. Yeşil elma beni çok rahatlatıyordu canım tez vakitte geçer inşAllah

Dünden beri hapşırma ile burun akıntısı başladı. Haliyle uyurken geniz akıntısı da oluyor. Eşimden kaptım. Ateşim yok. Sizce ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…