- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #15.341
cok tesekkür ederim canım not olacagım ismını yardımın ıcın saol umarım sende bıranönce ıyı olursun bende hamılelliğimde nefes darlığı yaşadım panık atakmı anlamadım bebeğimin ense kalınlıgı cok yuksek cıkınxca cok kafaya taktım bıde bebegım karnımda ölunce uzuntu yasadım sebebı bellı degil patalojı sonucunu beklıyorum ama bır sonrakı gebelıgım ıcın endışelıyım acıkcası ve kan oıhtılaşması testıde yaptrmak sıtıyorum nefes darlıgımda vardı ya korktum açıkcası onfdanmı acaba dieAhmet hocaya normal muayene için aldım. Detaylı ücreti daha farklı oluyor. Geçen hafta sağ tarafımda tespit edemedikleri bir ağrı oldu, 2 gece hastanede yattım. O yüzden işinin ehli birine daha görünmek istedim. Çünkü hafif şekilde ağrı devam ediyor. Hoca hakkındaki yorumlar çok iyi, sen de bakabilirsin. Kendisi Prof. Gebe takibi de yapıyormuş ama asış yaptığı ameliyatlar vs çok başarılıymış. Tabii kendim tecrübe etmedim henüz hocayı ama olumsuz bir yorum da okumadım hiç.
Eğer yakınsan hastaneye bir dene derim.
Nefes darlığından olmamış olabilir. Bebeklerde genetik bir problem varsa bu şekilde kalbi durabiliyor. Kendine çok yüklenme. Tabii en doğru sonucu patoloji sonucu söyleyecektir. Benim de ablamın, kuzenimin, kuzenimin eşinin, eşimin yengesinin bu şekilde bebeğinin kalbi durmuştu. Kısa zaman sonra tekrar gene kaldılar ve sağlıklı doğumlar yaptılar. Sen yine de testlerini yaptır, pıhtılaşma vs bakılsın hepsine. Eminim sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına. Güzel düşün lütfencok tesekkür ederim canım not olacagım ismını yardımın ıcın saol umarım sende bıranönce ıyı olursun bende hamılelliğimde nefes darlığı yaşadım panık atakmı anlamadım bebeğimin ense kalınlıgı cok yuksek cıkınxca cok kafaya taktım bıde bebegım karnımda ölunce uzuntu yasadım sebebı bellı degil patalojı sonucunu beklıyorum ama bır sonrakı gebelıgım ıcın endışelıyım acıkcası ve kan oıhtılaşması testıde yaptrmak sıtıyorum nefes darlıgımda vardı ya korktum açıkcası onfdanmı acaba die
Aminn Aminn canım inşAllah hepimize nasip olsuncanım içini ferah tut inşallah nasip olacak bu sefer
Benim de nefes darlığım var, üstelik kalp hastasıyım. Defalarca farklı farklı kardiyolog ve kalp damar cerrahına göründüm, farklı kadın doğum doktorlarına sordum anneyi zorlar bebeğe bir zararı yok dediler. Herkesten daha zor geçiyor daha yorgun oluyorum hepsi bu. Lütfen içini ferah tut bu konudacok tesekkür ederim canım not olacagım ismını yardımın ıcın saol umarım sende bıranönce ıyı olursun bende hamılelliğimde nefes darlığı yaşadım panık atakmı anlamadım bebeğimin ense kalınlıgı cok yuksek cıkınxca cok kafaya taktım bıde bebegım karnımda ölunce uzuntu yasadım sebebı bellı degil patalojı sonucunu beklıyorum ama bır sonrakı gebelıgım ıcın endışelıyım acıkcası ve kan oıhtılaşması testıde yaptrmak sıtıyorum nefes darlıgımda vardı ya korktum açıkcası onfdanmı acaba die
cok tesekkür ederim güzel dileklerin için umarım bende en guzel zamanda bu duyguyu yeniden tadarım. nefes darrlığından oldugunu düşünmüyorumda pıhtılaşma nefes darlığı yapıyormuş hamilelikte pıhtılaşma olabılır dıe düşündüm gerekli testlerimi yaptırıp doktor muaynemi olup öyle hamıle kalacagım allahın izniyleNefes darlığından olmamış olabilir. Bebeklerde genetik bir problem varsa bu şekilde kalbi durabiliyor. Kendine çok yüklenme. Tabii en doğru sonucu patoloji sonucu söyleyecektir. Benim de ablamın, kuzenimin, kuzenimin eşinin, eşimin yengesinin bu şekilde bebeğinin kalbi durmuştu. Kısa zaman sonra tekrar gene kaldılar ve sağlıklı doğumlar yaptılar. Sen yine de testlerini yaptır, pıhtılaşma vs bakılsın hepsine. Eminim sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına. Güzel düşün lütfen
yaa gercektenmi cok üzüldüm umarım sağlıkla bebegınızı kucagınıza alırsınız benım eskiden yoktu nefes darlıgım bebeğime stres yaptım sanırım boğazımdan nefesım anlık gider gibi oluyor bazen içim sıkılıyor öyle olunca hamılılkte ılk 3 ay yogun sırt agrısıda yaşadımcok zor gecıyor ama bebeğinde olmayınca üzülüyosun suan luhusayım 4 aylıktı kalbı durduBenim de nefes darlığım var, üstelik kalp hastasıyım. Defalarca farklı farklı kardiyolog ve kalp damar cerrahına göründüm, farklı kadın doğum doktorlarına sordum anneyi zorlar bebeğe bir zararı yok dediler. Herkesten daha zor geçiyor daha yorgun oluyorum hepsi bu. Lütfen içini ferah tut bu konuda
Kuzum ben altı aylık ölü doğum yaptım. 9.ayında kaybeden var, doğum yapıp kaybeden var, büyütüp askere gönderip kaybeden var. Assla acını küçümsemiyorum lütfen beni yanlış anlama. Demek istediğim eğer bir şeyi yaşayacaksak o yazılmışsa önüne geçemiyoruz. Kim ister ki evladını kaybetmek? Seni çok iyi anlıyorum bu süre zor geçecek ama muhakkak geçecek. Ne kadar çabuk toparlanırsan yeni yollara o kadar çabuk çıkabilirsin. Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı, salih saliha evlatlarla doldursun kucağınıyaa gercektenmi cok üzüldüm umarım sağlıkla bebegınızı kucagınıza alırsınız benım eskiden yoktu nefes darlıgım bebeğime stres yaptım sanırım boğazımdan nefesım anlık gider gibi oluyor bazen içim sıkılıyor öyle olunca hamılılkte ılk 3 ay yogun sırt agrısıda yaşadımcok zor gecıyor ama bebeğinde olmayınca üzülüyosun suan luhusayım 4 aylıktı kalbı durdu
Gecmis olsun sanada canim zor tabi benimde kendimi yormamam gerekiyor cok fazla o yuzden normal dogum yapma ihtimalim yok bileİyi bari canım gelmiş geçmiş olsun, benim kalp deliği var başka ekstra şeyler de var. Ameliyatsız düzelme ihtimali de yok maalesef
Biz sağlıcakla kavuşalım da normal veya sezaryen fark etmezGecmis olsun sanada canim zor tabi benimde kendimi yormamam gerekiyor cok fazla o yuzden normal dogum yapma ihtimalim yok bile
Allianz benimkisi 3 yildir vardi sigortam benim zaten dogum icin ilk 12 ay beklemeniz gerekiyor benim policemde ama baska sigorta firmalarinda beklemesiz policelerde varmis oyle duydum isterseniz arastirin onuHangi sigortayı yaptırdınız? Alianz? Acıbadem? Gibi. Ben de medicana düşünüyorum ama sigorta için geç kaldım sanırım.
Bendede hafif bi kasık agrisi var rahim buyuyor ondan diye dusunuyorum umarim oyledirBenim gibi hala bebeğinin cinsiyetini öğrenememiş olanlar kimlerbu hafta karın ağrısı yaşıyorum. Geçmesi için neler yapıyorsunuz?
Aynen oyle son haftalarda biraz beni zorlayacagini soyledi kalp doktorum ama insallah rahat atlatiriz son zamanlarin yaza gelmemesi cok iyi oldu benim icin ozellike sicaklarda daha kotu oluyorum cunku benBiz sağlıcakla kavuşalım da normal veya sezaryen fark etmez
Canım ben de aynı şeyi düşünüp duruyordumAynen oyle son haftalarda biraz beni zorlayacagini soyledi kalp doktorum ama insallah rahat atlatiriz son zamanlarin yaza gelmemesi cok iyi oldu benim icin ozellike sicaklarda daha kotu oluyorum cunku ben
canım ahmet hoca nerdeydi soyadı neydı not alayım ben onuAhmet hocaya normal muayene için aldım. Detaylı ücreti daha farklı oluyor. Geçen hafta sağ tarafımda tespit edemedikleri bir ağrı oldu, 2 gece hastanede yattım. O yüzden işinin ehli birine daha görünmek istedim. Çünkü hafif şekilde ağrı devam ediyor. Hoca hakkındaki yorumlar çok iyi, sen de bakabilirsin. Kendisi Prof. Gebe takibi de yapıyormuş ama asış yaptığı ameliyatlar vs çok başarılıymış. Tabii kendim tecrübe etmedim henüz hocayı ama olumsuz bir yorum da okumadım hiç.
Eğer yakınsan hastaneye bir dene derim.
cok tesekkür ederim canım yok yanlış anlamıyorum haklısında hep şükrretmeye çalısıyorum cok şükür ınancım var ama ınsan üzülüyor elde değil hayaller kuruyor annelık acısı içine düşüyor sadece benim canım yanıyor gıbı hissediyorum onu sadece ben cok düşünbebılırdım gibi... sadece sebebını öğrenmek sitiyorum bır sonrakı gebeliğm içinKuzum ben altı aylık ölü doğum yaptım. 9.ayında kaybeden var, doğum yapıp kaybeden var, büyütüp askere gönderip kaybeden var. Assla acını küçümsemiyorum lütfen beni yanlış anlama. Demek istediğim eğer bir şeyi yaşayacaksak o yazılmışsa önüne geçemiyoruz. Kim ister ki evladını kaybetmek? Seni çok iyi anlıyorum bu süre zor geçecek ama muhakkak geçecek. Ne kadar çabuk toparlanırsan yeni yollara o kadar çabuk çıkabilirsin. Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı, salih saliha evlatlarla doldursun kucağını
Genetik testleri mutlaka yaptır canım, gerekirse psikolojik destek al. Ben çok zorlandım ve psikoloğa gittim. Rabbim dayanma gücü versincok tesekkür ederim canım yok yanlış anlamıyorum haklısında hep şükrretmeye çalısıyorum cok şükür ınancım var ama ınsan üzülüyor elde değil hayaller kuruyor annelık acısı içine düşüyor sadece benim canım yanıyor gıbı hissediyorum onu sadece ben cok düşünbebılırdım gibi... sadece sebebını öğrenmek sitiyorum bır sonrakı gebeliğm için
psikiyatrise gittim canım bi süre ilaç kullanıcam nefes darlıgı yaptı stres anksi,yete yaptın öncesi de var nısanlılığım eşimin ailesi zorlu süreçlerden geçtim en azından işime döndüm sosyal hayatıma döneyım yenıden toparlanayım ılacımı bırakıp yenıden gebelık dusunecegımGenetik testleri mutlaka yaptır canım, gerekirse psikolojik destek al. Ben çok zorlandım ve psikoloğa gittim. Rabbim dayanma gücü versin
insanın hayatta aşamayagı seyler oluyor ruhuda hastalanabılıyor malesef cok tesekkür ederim yaptıracagım testlerımıGenetik testleri mutlaka yaptır canım, gerekirse psikolojik destek al. Ben çok zorlandım ve psikoloğa gittim. Rabbim dayanma gücü versin
Bayilcaksn kişiliğine bi insan doktorunu özler mi ben özlüyorum
Hiç Bi şekilde kendini suçlama canim bende evlilik aşamasında çok sorunlar yaşadım ağlamadığım gün değil saat yoktu neredeyse sonrasında evlendim ilk bebegim düşük oldu ama sonra 2 tane sağlıklı oğlum oldu şimdi 3. Ye hamileyim sende inşallah en kısa zamanda bunları atlatıp sağlıklı evlatlar alirsin kucağına tüm dualarımız seninle Rabbim acını alsın en kısa zamanda mutlu haberlerle karşılaştırsın seni insallahpsikiyatrise gittim canım bi süre ilaç kullanıcam nefes darlıgı yaptı stres anksi,yete yaptın öncesi de var nısanlılığım eşimin ailesi zorlu süreçlerden geçtim en azından işime döndüm sosyal hayatıma döneyım yenıden toparlanayım ılacımı bırakıp yenıden gebelık dusunecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?