2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hangi markalardan yaptınız alışverişlerinizi?

İnşallah kavuşacaksın feraha ben inanıyorum sende inan tevekkül et cunku bende benzer seyleri o kadar yasadimki o yuzden su an neler dusundugunu cok iyi anliyorum sınavdayız Rabbim sonra en güzel şekilde mukafatlandiriyor en kısa zamanda güldürsün Rabbim yüzünü inan en içten dualarım seninle canim

Ayy hadi hayırlısı canım içine en çok sinen olsun inşallah bizim ismimizde kesinleşti CEMRE

Sağlıkla giyinsin ins canım ins aldıklarını çok fazlada almaya gerek yok zaten hediyede çok geliyor sonra lazım oldukçada alınır bakalım bende ayrintilidan sonra ufak ufak baslicam

Yok sekerim dusuktu hatta doktor iyi gayet demisti ama korktum bi gunduz tatli aksam eksi istiyo benim de canim 2 kilo aldim simdilik yuruyus yapiyorum bol bol cok almamak icin etkili oluyor bence
Ya bende hiç oturmuyorum aslında 2 çocuk var sabah 7.3 san akşama kadar ayaktayım ama yeterli gelmiyor demekki

Yazılanları okurken dün tam da aklımdan geçti kötü hikayeleri bu kadar dillendirmeye gerek var mı diye. Neyse birşey yazmayayım dedim ama baktım ki konusu açılmış. Öyle ya da böyle hepimiz hayatlarımızda zorluklar yaşıyoruz. Daha öncesinden gebelik/doğum vs. ile ilgili kötü tecrübeleri olanları çok iyi anlamakla beraber (ki ben de bu gruba dahilim) sürekli önceki kötü deneyimlerden kalan korkuları dile getirenleri biraz bencil buluyorum. Ben korkuyorum, ben endişeliyim siz de korkun, siz de endişelenin demek gibi birşey bu benim gözümde. Hepimiz çok hassasız, bu foruma bir şeyler yazarken bir sürü insanı psikolojik anlamda etkileyebileceğimizin farkında olarak yazarsak ne de güzel olur. Neticede bu vebale hiçbirimiz girmek istemeyiz. Her gebelik yeni bir serüven. Olumsuz düşüncelerden sıyrılabilmeyi diliyorum hepimiz için.

Evet doğumu kapsayan sigortaya doğum da dahil oluyor. Şu anda bu fiyatta değildir tabii ki. Ama mayısta öyleydi. Nisanda daha da ucuzdu hatta. Daha da artmasın diye mayısta hemen aldım.
Peki hangi ildesiniz hangi hastanelerde geçerli bu sigorta? Yani ben Acıbadem den vazgeçince başka sigortalarla da konuştum, en kötüsü limitli muayene olanlar bile 20k üstüydü.

Kızlar 3-4 gündür çok hastayım kemiklerime kadar ağrıyordu o geçti çok şükür. Ama sesim okadar kısıkki hiç cıkmıyor neredeyse. Boğazım cok ağrıyor. Doktor largopen verdi antibiyotik olarak. Hamilelikte kullanan oldumu? Kullanmak gelmiyor acıkcası içimden. Hastanıp doğal yollar deneyen olduysa tavsye alırım

Su içince midem bulanıyo suyla aranız nasıl
Benim de bulanıyo sabah ve gece prilam içmeme rağmen ama su içmeyince de afedersiniz cok kabızlık oluyor o daha fena yudum yudum içmeye çalışıyorum.ki ben bi dikişte küçük bi suyu bitirirdim önceden öyle cok severim su içmeyi. Belki limon falan sıksanız bi iki damla daha güzel gelir tadı.

Kızlar selam. Kasım indirimlerinde bebek bezi, alt silme pamuğu gibi çok kullanilacak ve pahalı şeyleri indirimde denk getirebilirsiniz. Evet daha çok var nisan ayına ama ocak ayı sonrası fiyatlar değişmeden Kasım ayında bence alinabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…