2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yok canim ama park besik dusunuyorum aslinda bu kasim indirimlerinde alabilirsek iyi olur gibi en azindan buyuk seyleri bebek arabasi besik gibi
Ben de onu düşünüyorum ama eşim yazık minnacık çocuğu kocaman yatağa mı koyacağız diyor ama herkes de onu öneriyor bilemiyorum henüz. Peki detaylıya ne zaman gideceksin canım

Ben de onu düşünüyorum ama eşim yazık minnacık çocuğu kocaman yatağa mı koyacağız diyor ama herkes de onu öneriyor bilemiyorum henüz. Peki detaylıya ne zaman gideceksin canım
Evet buyuk ama ufak bisey alip bi sure sonra tekrar almak da gereksiz bu zamanda, es dosttan emanet alabilirsin eger mumkunse yoksa babynest mi diyolar o tarz bi yatak alirsin icine onda uyur bi sure. Ben bilmiyorum ki henuz beni doktorum mu yonlendiricek yoksa kendisi mi bakicak detayli acaba carsamba randevum var doktoruma sorayim bakalim henuz bisey demedi bana

Kizlar bi de bunu aldim ben biraz korkuyorum tirnak kesmeye fiyati iyi geldi bana insallah isime yarar

Eklentiler

• Screenshot_20221103-100631.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 43
Bi de hepsiburada da mesela bi urun aldiniz indirimli sonra bazen gondermiyolar ya tedarik edilemedi falan diye musteri hizmetlerini arayin kupon tanimlanacagi yaziyor ama tanimlanmadi deyin onlar talep aciyolar 2 gunde sonuclaniyo alt limitsiz kupon veriyolar. Gecen bi muslin aldim e bebekten ama gelmedi 140 lira kupon verdiler tekrar yeni fiyatindan alabilmem icin ama ben baska bisey aldim

Siz hangi labaratuara yani firmaya yaptırdınız.ben genlab diye bir yer buldum.doktorum yanlış anlaşılmamak için hiç bir kurum önermedi.tercihi bize bıraktı.benimkide kapsamlı.ama tedirgin bekliyorum.inşallah sizinki gibi güzel çıkar.

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzuna
Ben de hissediyorum bugün sabah namazdan sonra yarım saat o baloncukları dinledim hatta diyorum ki bir şey de yemedim ne oldu sana bu enerji nedir MaşAllah kuzularımıza

yokk artık allianz da mı oldu bu ??

Günaydın hepinizeee :)

Yaa ben hala alışveriş yapamıyorum, yalnızca bakıp iç geçiriyorum , %10 luk yanılma payı beni alışverişten alıkoyuyor resmen :)
Alanlar sağlıkla kullansınlar inşallah
Bu hangi sigorta acaba ya ? Yani şöyle bir fiyata varsa geç olmadan yapardım harika olurdu çok iyiymiş :) Yoksa yeniletiyorsunuz diye çıkan özel bir fiyat falan mı acaba

yok benim doğumu karşılayacak. bu ocakta yenileteceğiz ocaktan itibaren nisanda doğum dahil ücretsiz olacak. eğer bu 1 sene içinde hamile kalırsanız kendiniz ücret ödeyeceksiniz 1 sene dolduktan sonra yeniletmeniz karşılığında herşey ücretsiz dediler yaptırırken biz öyle anlaştık. karşılayacak benimkini yani ama ne kadar fiyat çıkacak bilmiyorum ocakta öğrenicem

Allianz canim bu benim 3. Policem 12 ay bekleme suresi vardi hamile kalmak icin hepsine uydum ben bekledim 2. Policeyi yaptim bu ay 2. Policemde bitiyor 3. Yu yaptiriyorum bende cok yuksek fiyat cikar diye dusunmustum hamileyim diye ama 8900 cikti valla bu hafta yeniletcem hemen sanirim eskiden beri sigortali olmaminda faydasi vardir bu fiyatta. Muayenelerde sadece 15 tl katki oduyorum dogum tamamen ucretsiz ikili tarama yaptirdim onuda odedi ek ucret cikmadi bakalim diger taramalarda odeyecekmi bilmiyorum

Bence cok cikmaz sanada canim benimde hamile oldugum biliniyor suan sistemde ama 8900 cikti daha yuksek bekliyordum hadi ocaga kadar zamlansa 10 bin falan olur yine ozel hastane dogumlarindan daha ucuza gelir her turlu karda oluyoruz

Bence cok cikmaz sanada canim benimde hamile oldugum biliniyor suan sistemde ama 8900 cikti daha yuksek bekliyordum hadi ocaga kadar zamlansa 10 bin falan olur yine ozel hastane dogumlarindan daha ucuza gelir her turlu karda oluyoruz
canım razıyım 15 bine kadar gerçekten

Ne güzel şanslısınız. Acıbadem bizi resmen bağladı, sonra elimiz boş kaldık. Neyse bu şekilde de istediğim hastaneye gidebiliyorum. Doğum için de karar verdikten sonra doğum paketi alıcam

kızlar günaydın. bugün çok keyifsizim canım çok sıkkın dün iş yerinde birşey canımı sıktı birilerine sinirlendim ben sinirlenince de hırsımı alana kadar rahatlayamıyorum ve hep kafamda kuruyorum dün akşam 6 dan beri ağlıyorum durup durup istemsizce. gece 1 de yatakta uyuyamıyorum diye bi bağırdım artık eşim uyandı sakinleştirmeye çalıştı beni ama sinirimden kendimi sıka sıka o kadar ağladım ki engel olamadım kendime karnıma kasıklarıma ince ağrılar girdi hep çok üzüldüm bebeğime de bunu yaşattığım için. gece kalktım tüm duaları okudum la havle çektim sakinleşmeye çalıştım ancak öyle uyumuşum. uyandığımdan beri ağlamıyorum ama hep içim dolu dolu öf çekiyorum, nabzım yüksek hala sinirliyim ve yüzüm hiç gülmedii. ki normalde aşırı neşeli gülen bi insanım ama böyle üzülüp sinirlenince de takıyorum hemen dönemiyorum eskiye. hormonlarım yüzünden de bu kadar büyümüş olabilir bu durum bilemiyorum ama umarım çabuk geçer içimdeki baskı sıkıntı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…