- 20 Mart 2011
- 13.977
- 32.597
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #15.441
Ben iki haftadır bu durumdayım canımDünden beri hapşırma ile burun akıntısı başladı. Haliyle uyurken geniz akıntısı da oluyor. Eşimden kaptım. Ateşim yok. Sizce ne yapmalıyım
Valla ben küçücük bir şehirdeyim 1500 TL vereceğizAllahim İstanbul ne kadar pahali
İstanbul’da her şey pahalı malesefAllahim İstanbul ne kadar pahali
Şimdilik boğazda enf yok gibi. Umarım olmaz da. Yarın aile hekimliğine gidicem idrar tahlili için. Gitmişken doktora görüneyim de enf var mı yok mu anlar. Çok teşekkürler tavsiyeler içinBen iki haftadır bu durumdayım canımAteş ölçerle sık sık kontrol et. Parol kullanabilirsin ateş çıkarsa. Boğazda enfeksiyon varsa antibiyotiksiz geçmiyor bildiğim kadarıyla, ateşi de enfeksiyon yapıyormuş zaten.
Benimki bildiğin gripmiş, ilaç vermedi gittiğim doktorlar. Burnun tıkanırsa izotonik su kullanabilirsin. Sağ olsun gittiğim kadın doğum doktorundaki hemşire önerdi o şekilde rahatladım ben.
Bolca istirahat et, ıhlamur iç (doktorum iki günde bir bardak demişti ama hastalık artınca günde bir bardak içtim)
Bir de ayaklarımın altına vicks sürdüm çorap giydim öyle uyudum, aman dikkat soluma sakın. Çok geçmiş olsun
Rica ederim canım çok geçmiş olsun tekrardan, umarım erken geçerŞimdilik boğazda enf yok gibi. Umarım olmaz da. Yarın aile hekimliğine gidicem idrar tahlili için. Gitmişken doktora görüneyim de enf var mı yok mu anlar. Çok teşekkürler tavsiyeler için
Benim tam 15 günde çıkmıştı. Hatta üzüldüm meraklandım falan. Çünkü bazı yerler daha hızlı veriyor. Plus paket yaptırmıştık biz, ondan mı geç çıktı bilmiyorum ama 15 günü göze alın, endişelenmeyin benim gibi. Boşuna kendimizi üzüyoruzOhh çok şükür cok sevindim sizin ve bebeğiniz adıına inşallah sağlıkla doğsun.Sizin fetal dna kaç günde çıktı bana 12 iş günü dediler.cumartesi verdim bekliyorum
Hiç endişelenme canımGünaydın kızlar, bi kaç gündür ugrayamadim umarım herkes iyidirkizim hastaydi salı gününden beri hastanedeyiz inşallah bugün cikicaz, ondan çok ben hasta oldum hastane odasında gelmişken de bu akıntı kaşıntı için sabah muayeneye gittim hap ve fitil verdi galiba daha almadım. Cinsiyeti yine daha küçük dedi söylemedi malesef kızımda girdi kardeşini gördü birsey kafama takıldı, sat a göre 13+4 haftalığız ama ultrason da bu muayene ye kadar hep 6 gün onde görünüyorduk, bugün 2 gün onde cikti ultrasonda ölçümden farkeder dimi gerilik falan yoktur yani. Doktor gelişimi gayet iyi dedi ama analık işte 3 hafta sonra çağırdı erken gittiğim icjn ikili tarama sonucumda çıkmamış daha. Bizde durumlar böyle
Ben de hafiften hissediyorum canim gaz hareketi degil cunku daha once hissetmedigim degisik bi his anlatamiyorum amaSelam kızlar. Epeydir giremedim neler yapıyorsunuz bebişler nasıl. Alışveriş yaptınız mı neler neler aldınız söyleyin bakalımbir de ben hafiften hissediyorum bebişimi içimde baloncuk patlaması tarzında. Sizler hissediyor musunuz
Aynen farkedilir bir şekilde dimiiBen de hafiften hissediyorum canim gaz hareketi degil cunku daha once hissetmedigim degisik bi his anlatamiyorum ama
6 günden 2 güne düşmesi bi endişelendirdi çok sağol kuzumHiç endişelenme canımben dr a sordum sat a göre değişiklik oluyor yani ileride olması iyi bir şey ya da geride olması kötü bir şey demek olmuyor dedi
Yok yok merak etme. İyi düşünüyoruz6 günden 2 güne düşmesi bi endişelendirdi çok sağol kuzum
BenimdeAynen farkedilir bir şekilde dimiişimdi de hep hissetmek istiyorum elim sürekli karnımda
Bak gunlerimiz de ayniymis demek bu zamanlarda basliyo hafiftenAynen farkedilir bir şekilde dimiişimdi de hep hissetmek istiyorum elim sürekli karnımda
Ben iki haftadır bariz hissediyorum bu gebeligimde erken hissettim diğer ikisi bi kadar erken olmamıştı, özellikle de tokken daha çok hissediyorum, ama son aylarda açken resmen tepiniyorlar aciktik diyeAynen farkedilir bir şekilde dimiişimdi de hep hissetmek istiyorum elim sürekli karnımda
BenimdeOzellikle yemekten sonra uzanip kendimi dinleyince daha guzel hissediyorum sanki
Sağlıkla giyinsin ins canım ins aldıklarını çok fazlada almaya gerek yok zaten hediyede çok geliyor sonra lazım oldukçada alınır bakalım bende ayrintilidan sonra ufak ufak baslicam
Yazılanları okurken dün tam da aklımdan geçti kötü hikayeleri bu kadar dillendirmeye gerek var mı diye. Neyse birşey yazmayayım dedim ama baktım ki konusu açılmış. Öyle ya da böyle hepimiz hayatlarımızda zorluklar yaşıyoruz. Daha öncesinden gebelik/doğum vs. ile ilgili kötü tecrübeleri olanları çok iyi anlamakla beraber (ki ben de bu gruba dahilim) sürekli önceki kötü deneyimlerden kalan korkuları dile getirenleri biraz bencil buluyorum. Ben korkuyorum, ben endişeliyim siz de korkun, siz de endişelenin demek gibi birşey bu benim gözümde. Hepimiz çok hassasız, bu foruma bir şeyler yazarken bir sürü insanı psikolojik anlamda etkileyebileceğimizin farkında olarak yazarsak ne de güzel olur. Neticede bu vebale hiçbirimiz girmek istemeyiz. Her gebelik yeni bir serüven. Olumsuz düşüncelerden sıyrılabilmeyi diliyorum hepimiz için.
Peki hangi ildesiniz hangi hastanelerde geçerli bu sigorta? Yani ben Acıbadem den vazgeçince başka sigortalarla da konuştum, en kötüsü limitli muayene olanlar bile 20k üstüydü.
Eveet. Demek kiBak gunlerimiz de ayniymis demek bu zamanlarda basliyo hafiften
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?