2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Medicana Ataşehir’de sompo, Anadolu ve Demir hayat ile anlaşması varmış. Şimdiden doğum ücreti 20 bin, yaptırmak daha mantıklı olacak. Keşke ağustosta yaptırsaydım diye düşünüyorum ben de sizin gibi.

Yaa evet ,karar verme süreci uzadıkça pişmanlık artacak gibi de duruyor . Gittiğiniz hastanede doğum 20 ise kesinlikle yaptırmak çok çok akıllıca olur zaten . Haydi inşallah en güzel şekilde çözeriz bu işleri :)

Umarım inşallah en doğru seçeneği buluruz

Canım benimkinin öylw bi kullanımı mümkün değildi, yani bit arafı çıkmıyordu, her prcası bağlantılı oldugu için ayıramoyorduk
Black87 naptın canım seni merak ettim
yazma fırsatm olmadı hastaneden sonra, çok şükür sağlıklı bi oğlum daha geliyormuş kesin dedi umarım değişmez detaylı içinde bi ay sonrasına gün verdiler, çok şükür herşey yolunda, alerjim için allerset verdi, faranjit için macrol antibiyotik verdi birde balgam sökücü verdi, 2hafta sonra başlamam içinde kan hapı verdi, özelkle tembhledm kabızlk yapmayan mide bulandırmayan olsun diye o da maltofer verdi, durum bu bende çok şükür

Bende sok oldum vallahi diyordum son dakika ahmet hocaya gecerim dogum için ama baya şaşırdım yani
İnsanı şimdiden para ödemeye mecbur bırakıyorlar. Konuştuğumuz yetkili ben size senenin fiyatını veremem dedi, kağıda yaz diyorlarmış verdiğin fiyatı. Ben yazmam siz yazın diyorum dedi. Çünkü o kağıtla gelip bana bu fiyatı vermiştiniz diyorlarmış insanlar. Hatta eşim bizce uygun şimdi ödeyelim falan dedi, yok ücreti şimdiden almıyoruz dediler :)

Hayırlı olsun, sağlıkla alın kucağınıza

Canımmmm Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlı doğumlarımız olsun hepimizin ne kadar stressiz olursak o kadar iyi

Hic yaparlarnmi kız Allah insaflilar ile karsilastirsin

Yaaa çok sevindim ogrenebilmeneee , sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar sağ dizim baya ağırıyor özellikle sandalye de fln uzun süre oturunca dizi bükünce fln
Sizce ortopediye gitmeme gerek var mı yoksa normal mi

Canımmmm nasılsın naptın merak ettim iyisiniz değilmi bebiş de sende hayırlı haberler olsun inşallah amin
İyiyiz canım çok şükür hiçbir sıkıntı yok :) 20 cm, 260 gram olmuş bebiş kıpır kıpırdı yakışıklı fotoğrafını alamadık

Evet kullanıyorum inanılmaz bir akıntım var. Günlük ped kullandığım halde çamaşıra geçiyor öyle bir akıntı
Merhaba bu ağızdan alınan 200 mg yumuşak kapsül var bana dr yazmış e nabizda vajinal yazıyor bu vajinaldami kullaniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…