2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ben geldim bebiş çok iyi çok şükür çokta hareketli çok şükür bende bugun yaşımdan dolayı fetal dna yaptırdım inşallah iyi çıkar tertemiz çıkar dua edin canlarımmmm
Yaa maşallah :)
Test sonucu da güzel gelecektir inşallah , içini ferah tut. Sağlıkla gelsin minik :)

Merhaba herkese. Bugün doktora gittim, burdan bir arkadaşın tavsiye ettiği prof a. ( B Birdurumvar ) 2 hafta önce yaşadığım inanılmaz ağrının sebebi olarak sağ yumurtalığımın döndüğünü söyledi. O ağrıların sebebi oymuş. Hala da bastırınca vs ağrım oluyor. Artık o kadar büyük ağrı yapmaz dediği için rahatladım biraz. Bebeği de gördük, durumu iyi. O gece ona gitseydim muhtemelen laporoskopi ile girip bakabilirdik dedi. Kan değerimin bu kadar düşük çıkmasına da şaşırdı. Bebekten önce ya da sonra kanaman yoksa o kadar hızlı düşmez dedi. O yüzden bir daha kan sayımı istedi, yaptırdım sonuç bekliyorum.

O gece ve sonrasında kaç tane kadın doğum uzmanına göründüm ve bakıldı, hiçbiri de bu durumu tespit edemedi. Umarım bundan sonra sıkıntı oluşturmaz bana. Sağlıkla bir doğum yapabilseydik

Geçmiş olsun canım, sorunun ne olduğu ortaya çıkınca insan rahatlıyor. Gerçekten doktor faktörü çok çok önemli. Bebeğini de gördün için rahatladı

Kızlar ben geldim bebiş çok iyi çok şükür çokta hareketli çok şükür bende bugun yaşımdan dolayı fetal dna yaptırdım inşallah iyi çıkar tertemiz çıkar dua edin canlarımmmm
İyi çıkacaktır, ben de endişe ettim ama yersiz çıktı endişelerim çok şükür sizinki de tertemiz gelsin

Merhaba, acaba ikeanın bu ahşap beşiği sol parmaklık bölümünü monte etmeyip, beşiği yatağa sabitleyerek anne yanı beşiğe dönüştürülebilir mi? İnternette bazı örneklerini görmüştüm görece daha uzun kullanım sağlayacağı için böyle yapılabilir mi diye düşünüyordum. Siz daha önce kullandığınız için belki daha iyi kestirebilirsiniz.

evet canım doğum fiyatları yeni zamlanmış. ben de dün kontrole gittiğimde sordum 17 bin olan doğum fiyatı aynı hastane de 25 bin tl olmuş. biz doğum yapana kadar en az %50 daha artar diye düşünüyorum.
Bugün ben de ilk kez gittiğim hastanede doğum fiyatı sordum, hocadan kaynaklı. Yoksa hastane otel gibi ama personel berbat. Sezaryen 20.500 dedi şu an, epidural olursa 1750 de öyle eklenirmiş. Ama bu fiyatlar şimdi geçerli, denge fiyat veremeyiz, sabitleme de yapamayız dedi. Sigorta yapmanız daha mantıklı olur dedi. Biz de sigorta araştırıcaz.

Ahmet hocaya mı gittin canım? Cok geçmiş olsun ins bu daha böyle bir durum olmaz

Gözün aydın canım benim inşallah sonuçlar da tertemiz gelecek ben de şimdi yoldayım kontrole gidiyorum heyecan dorukta

gebeliğin bu aylarından sonra sigorta yapılıyomu?

Yapan var, demir sağlık diye bir şirket. Onun dışında yok sanıyorum. Yani bir tane daha varmış da (sampo olmalı) o sadece medicana da geçerli demişlerdi. Demir sağlıkta seçtiğiniz pakete göre sıralanıyor geçerli hastaneler. Yani bir kıyaslama yaptım. Ağustosta sorduğumda yapsaydım iyi bir fark olacaktı. Şuan ki fiyatı farklı, gittiğim hastanenin sigortasız fiyatıyla başa baş gidiyor gibi-bir tık fazla ortalama hesaba göre- ama yılbaşı sonrası bu dengede bozulacak muhtemelen :)

Bir karar verene kadar iyice geç kalmam inşallah

Ahmet hocaya mı gittin canım? Cok geçmiş olsun ins bu daha böyle bir durum olmaz
Evet Ahmet Hocaya gittim. Tavsiyen için ayrıca teşekkür ederim sana Ahmet hocadan devam etmeye karar verdim. O kadar uzmanın bakıp göremediğini gördü, en azından neden sorusuna cevap buldum, bunun için bile minnettarım

Dedim cnm ahmet hoca bir numara Avrupa yakasında olmasam başka kimseye asla gitmezdim

Evet evet yapılıyor. Hatta muayene hakkı da verebiliyorlar pakete göre. Bugün konuştuk biz sompo ile. Gittiğimiz hastanenin onlarla ve daha bir kaç sigorta şirketiyle anlaşması vardı. Teminat tablosunu attılar, inceleyip karar vericez. Doğum ve 9 muayene hakkı 30 bin fiyat verdiler. İçinde yatarak tedavi yenidoğan kuvöz vs 10 bin limitli şekilde dahil. 1 defa diş muayenesi var falan. Bunu alırsam en azından nisandaki doğum fiyatını netleştirmiş olurum. Ha keşke daha önce yapsaydım da muayenelere elden bir sürü para ödemek yerine 9 haktan düşerdi. Sağlık olsun diyorum. İlk gebeliğim zaten. Tecrübesizlik hem de Acıbadem’e takılıp kalmam yüzünden bu şekilde geciktim. Gittiğiniz hastanenin hasta yatış bölümüyle görüşün, hangi sigortalarla anlaşmaları var, sonra sigortadan fiyat alırsınız.

Kizlar trendyolda gercekten indirimler var, ben 10 lu hastane çıkışı bakıyorum da 0-3 ay mı olmalı yenidogan mi sizce, genelde 0-3 ay , bide 1000 tl yede takım var 170 tl yede insan kararsız kaliyor

Medicana da zaten dogum 16 bin cnm 30 bin cok drgil mi

Merhaba cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz acaba doktor net bişi demedi 3 hafta sonra dedi

Eklentiler

• IMG_20221108_142425.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…