2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
oğlumda ilk biberon Dr. Browns almıştım. gaz oluşumunu engellemek için bir aparat oluyor içinde. aventin küçük boy cam ve onu kullandım. sonra büyük boya geçerken lansinoh almıstım ondan da memnun kaldım. zaten en iyileri bu 3 marka bence

Dr browns hiç duymamıştım. Onu da inceleyeyim o zaman. 🙏🏻🙏🏻

Yaa peki bana da kıza benziyor dedi 12. Haftada ben de erkek olmasını istiyorum yanlış anlamayın rüyamda fln erkek görünce kendimi ona göre hazırlamıştım inşallah bende bunu yaşarım 🥲
Herkesin gönlündeki olsun ama sanki pipisi var ama umarım kordondur ikimizinde gönlündeki olsun amin
Dünden beri o kadar çok baktım ki kız ayrıntılı da kız denmemişse güvenmemek lazım 6. Ayında bile erkek olduğunu öğrenen var🤦🏻‍♀️ İnşallah seninki erkek benimki kızdır amin 🐣 (tabiki öncelik sağlık hemen ne meraklısınız diyenler olur) kaçıncı haftandasın peki

12.haftada yorum yapmak doğru bir şey değil. Sonra böyle oluyor maalesef. Kız denip değişen çok oluyor erken zamanda tahmin yapılınca. Ama erkek diyince değişmesi zor.
Maalesef bir beklenti oluştu buradan 16. Hafta gelmeden cinsiyet öğrenenlerin aynı şeyi yaşamamasını isterim doktorların çok umrunda değil ama bizim hayatımızın en önemli anları oyuncak oluyor

Maalesef bir beklenti oluştu buradan 16. Hafta gelmeden cinsiyet öğrenenlerin aynı şeyi yaşamamasını isterim doktorların çok umrunda değil ama bizim hayatımızın en önemli anları oyuncak oluyor

Evet insan öyle bi alışıyor ki. Ben de sizin tam tersiniz hep erkek hissetmiştim. Hatta erkek çok istiyordum. Ama 16+0da doktorum kesinlikle kız dedi. Ondan önce yorum yapmamıştı hiç.
Ben de sormamıştım yanıltmasın diye.
Önce çok şaşırdım kız olmasına. Alışamadım. Sonra çok sevindim. Benimsedim alıştım. İyi ki kız diyorum. Erkek olmadığı için mutlu oluyorum şimdi de😄
Halbuki önceden tam tersiydi. Size de kesin yorum yapıldığında artık onu benimsersiniz bence. Erkekse erkeğe alışacaksınız bundan sonra. En güzeli dediğiniz gibi detaylı ultrason dönemi. Esas orda net yorum alacağız. O zaman kafa karışıklığı geçiyor. Yavrunuzu çok seviyorsunuz ne olursa olsun. Ama inşallah gönlünüzdeki neyse o olur.

Selamlar kızlar burada okuyunca ebebek girdim ve avent 125 ml biberon ve yeni doğan emzik aldım 2li, ayrıca wee pompa aldım elektrikli, önerenlere teşekkür ederim 😊 ben konusunda ne düşünüyorsunuz sleepy çok öneriliyor? Kaç tane yeni doğan almak lazım? Bir de bebek arabası ve oto koltuğu alan oldu mu??

Şimdi indirimden yakalayıp 120 ml cam biberonu aldım çok şükür. Trendyolda birkaç dklık indirimdi. Son 3 üründü hemen de bitti zaten.
Ben aldım bi baktım tükenmiş.
Ara ara kontrol etmek lazım.
2li 0-6 ay emziği de indirimiyle hallettim.
🥰
İkisi de philips.

Selamlar kızlar burada okuyunca ebebek girdim ve avent 125 ml biberon ve yeni doğan emzik aldım 2li, ayrıca wee pompa aldım elektrikli, önerenlere teşekkür ederim 😊 ben konusunda ne düşünüyorsunuz sleepy çok öneriliyor? Kaç tane yeni doğan almak lazım? Bir de bebek arabası ve oto koltuğu alan oldu mu??
Şimdiden bez stoğu yapmayın lütfen içeriği temiz bile alsanız bebeğe uymayabilir

Dünden beri o kadar çok baktım ki kız ayrıntılı da kız denmemişse güvenmemek lazım 6. Ayında bile erkek olduğunu öğrenen var🤦🏻‍♀️ İnşallah seninki erkek benimki kızdır amin 🐣 (tabiki öncelik sağlık hemen ne meraklısınız diyenler olur) kaçıncı haftandasın peki
Aminnnn👼 şuan 17+5 yarın randevum vardı ama iptal edilmiş yeni randevu bulmakta çok zor sen kaç haftalıksn canım

deneyimlerime göre hiçbir emziği kabul etmeyen bebeklerin bile tuttuğu bir emzik oldu oda aventin ultra soft olanı . benim çocuğum emzik tutmuyor diyen kime önerdiysem bunu tuttu :KK68: benim oğlumda 4. ayda bununla alışmıştı. bir tane yedeğinizde olsun derim

Şimdiden bez stoğu yapmayın lütfen içeriği temiz bile alsanız bebeğe uymayabilir
Bebek kg açısından mı?? Ben o yüzden stok için cesaret edemiyorum, ama kızımı 10 yıl önce prima ultra ile büyütmüşüm, şimdi sleepy nin 2 katından fazla, bilemedim ne yapayım siz ne kullanacaksınız?

Bebek kg açısından mı?? Ben o yüzden stok için cesaret edemiyorum, ama kızımı 10 yıl önce prima ultra ile büyütmüşüm, şimdi sleepy nin 2 katından fazla, bilemedim ne yapayım siz ne kullanacaksınız?
Kilo değil mesela prima alırsın bebeğe pişik yapar ya da sleepy alırsın yine pişik yapar bunu bilemezsn bezler elinde kalır o yüzden dedim bi de tabi kilo faktörü var

Ya kızlar benim durdurulamaz alışveriş çılgınlığım devam ediyor 😅 her seferinde söz veriyorum kendime bu son diye ama dayanamayıp yine alıyorum ama şunlara baksanız ya insan görüp de nasıl dayansın, cep bile yapmışlar ya sen cebi ne yapacaksın acabaaaa 😍

Eklentiler

• AD43B140-5C1D-443A-81E2-DCC0A1CB18D2.webp
    AD43B140-5C1D-443A-81E2-DCC0A1CB18D2.webp
    128,1 KB · Görüntüleme: 65
  • 7295FD41-127E-45B3-81CE-1A79C88B4763.webp
    7295FD41-127E-45B3-81CE-1A79C88B4763.webp
    104,4 KB · Görüntüleme: 64
  • 3E9DB3E9-DAA3-444B-A505-C6448ED22338.webp
    3E9DB3E9-DAA3-444B-A505-C6448ED22338.webp
    123,6 KB · Görüntüleme: 62
Ya kızlar benim durdurulamaz alışveriş çılgınlığım devam ediyor 😅 her seferinde söz veriyorum kendime bu son diye ama dayanamayıp yine alıyorum ama şunlara baksanız ya insan görüp de nasıl dayansın, cep bile yapmışlar ya sen cebi ne yapacaksın acabaaaa 😍
Yaaa maşAllah 🥰🧿 insan baktıkça pamuk gibi oluyor

Özellikle erkek çocuklar için böyle şeyler çok güzel. 😍
Ben kıyafet almaktan çok soğudum ve bıraktım bi anda. Üst üste alınca sıkıldım. Bir de hemen büyüyorlar giyemiyorlar diye diye beni etkilediler.
Diğer ihtiyaçlara geçtim. 😁
Sadece nakışlı yenidoğan kıyafeti kaldı. Bir de çorap almadım henüz. O da önemli bir detay😇

Kızlar acil bişey sorcam yoksa kafayı yicem
Ben ağrım olmustu idrar enfeksiyonu vs çıkmıştı doktora gitmiştim serum vurmuşlardı hamileliğimin başından beri doktora ne zaman gitsem e nabıza düşük tehdidi olarak giriyorlar acaba öyle bişey var da doktor mu bana demiyor

Karın ağrısı şikayeti için gittim ozaman da öyle yazmıslar normal rutin muayenelere de düşük tehdidi yüksek riskli gebelik yazmıslar hep

Bende dün kontrole gittiğimde 16 haftalıktım demekki gittiğinde cinsiyet netleşir senin hayırlısı artık kesin olmadan öğrenmeyi kimseye tavsiye etmiyorum 🥲
Aynen canım 12 haftalıkken sormamak lazım
Sende 12 haftalığın fotoğrafi var mı özelden atsan karsilastirmak için

Back
X