• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
2 haftadir bebegimi gormedim daha doktor kontrolune 1 haftam var benim evham perilerim yine basti beni sagliklimi iyimi bisey oldu benmi anlamiyorum diye geziyorum ortada karnimda sanki gecen haftaya gore biraz daha inmis durumda iyice strese girdim vallahi 1 haftayi daha nasil geciricem hic bilmiyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Bi hareketlensede ara ara hissetsem artik bunun streside cok farkli biseymis
Canim benim de sanki gecen hafta daha sis gibiydi bu ara biraz inmis gibi geliyodu ama bu sabah gittim kontrole cok sukur hersey yolunda hatta azcik onde bile cikti 305 gram olmus fıstıgım 🌸

ben özel muayenesine gidiyorum doktorun. işlemleri bahçelievler memorial da yapıyor.
Yazın memorial Ataşehir e doğum sormuştum. Yaklaşık 27-30 bindi. Sanırım şubeler arası fiyatlar da değişiyor. Bi de aynı hastane olsa bile her sigorta her şubede geçmiyor. Sigorta Düşünüyorsanız yaptırırken mutlaka hastane şubesi belirtmeniz lazım. Hatta hastanenin anlaşması olup hocanın anlaşması var mı diye de teyit etmek gerekirmiş.

Yazın memorial Ataşehir e doğum sormuştum. Yaklaşık 27-30 bindi. Sanırım şubeler arası fiyatlar da değişiyor. Bi de aynı hastane olsa bile her sigorta her şubede geçmiyor. Sigorta Düşünüyorsanız yaptırırken mutlaka hastane şubesi belirtmeniz lazım. Hatta hastanenin anlaşması olup hocanın anlaşması var mı diye de teyit etmek gerekirmiş.
Gebelikte memorialde gecicek bir sigorta yapılmıyor maalesef

Kızlar merhaba benimde doğumum 25 nisan olacak inşallah. 12. Haftada kız demişti doktor ama dün kontrole gittik erkek dedi biraz hayallerim yıkıldı değişir mi sizce başına böyle birşey gelene var mı Eki Görüntüle 3158572
12.haftada yorum yapmak doğru bir şey değil. Sonra böyle oluyor maalesef. Kız denip değişen çok oluyor erken zamanda tahmin yapılınca. Ama erkek diyince değişmesi zor.

Gebelikte memorialde gecicek bir sigorta yapılmıyor maalesef
Doğrudur, orayı çok bilmiyorum

Sabah ebebekte philips avent cam biberonun küçüğünü gördüm alayım dedim. 0+ ay içindi.
çok indirimdeydi. İşlerimi halledip alırım demiştim ama tükenmiş😢 üzüldüm.
Ama süt sağma makinesini aldım. Tv8de de reklamı oluyordu. Rengi açık yeşil gibi olan tekli makineyi aldım. Yüzde 30 indirim var tüm philips ürünlerinde. Memnun kalırım inşallah.
Kuzenim wee marka sağma makinesi kullanmış. O da çok memnun kalmış.Kızı 3 aylıkken çalışmaya başladı süt sağıyor. Ayrıca ilk günler sarılığı fazlaydı biraz ve hastanede kalması gerekiyordu. O zaman da sütünü sağıp vermişti. Bunları görünce almak istedim.

Stoklar çok olmayınca da hemen bitiyor herhalde indirimli ürünler.
Bu arada philips avent cam veya cam olmayan biberonlar için ne düşünüyorsunuz?
Ayrıca yine 0-6 ay emziklerini çok övüyorlar philipsin.

Primanın 1 numarası gayet iyiymiş dediler bana. Diğer markalarınki küçük oluyormuş. O yüzden 1 no aldım. Yoksa direkt 2yle başlayacaktım.
2 numaradan 300 küsur tane oldu. 1 numara da aynı şekilde. Tam hatırlayamadım. Tekli ve toplu olarak ayrı ayrı aldım çünkü. ilk 2-2.5 ay için kullanmak istedim. İlk zamanlar günde 10 tane bile kullanılıyormuş diyorlar. Hepsini amazon ve hepsiburada indirimlerinden kaptım. Kuponlarım da vardı.
Bir de gratisin geçen ayki indiriminden 3 no aktif bebek aldım. O zaman premium care kadar iyi olmadığını bilmiyordum ama benim fikrim premium care ile başlayıp sonra daha uygun fiyatlı bezlere geçmek. Yine de uygun bulduğumda almayı sürdüreceğim premium carei.
Başlamalısın alışverişe. önceki fiyatları bildiğimden indirimleri görünce hemen atladım ben. Dayanamıyorum resmen. Bir daha bulunmaz böyle herhalde 😢 keşke bu kadar enflasyon olmasaydı da biz de koştur koştur almak zorunda kalmasaydık ama başka çare yok
1 no dan kaç tane aldınız?

6E05CB48-B88E-4533-8974-F9BDB319567D.jpeg

8B0CF8AC-4B67-434F-A987-594115DD30C1.png

Trendyolda hamur markasının şu ürünlerini ne zamandır takibe almıştım. Favorilerime eklemiştim. İndirime girmişken 3ünü birden aldım.
Alt açma bakım çantası çok güzel özellikle. İncelemelisiniz. Erkek çocuklar için de çok güzel şeyler var.
Battaniye de çok tatlı duruyor. 💕💕 denizlide olan bir firmaymış bu.
Ayrıca Kupon verdiği için indirim oldu ekstra

Son düzenleme:
Sabah ebebekte philips avent cam biberonun küçüğünü gördüm alayım dedim. 0+ ay içindi.

Ama süt sağma makinesini aldım. Tv8de de reklamı oluyordu. Rengi açık yeşil gibi olan tekli makineyi aldım. Yüzde 30 indirim var tüm philips ürünlerinde. Memnun kalırım inşallah.
Kuzenim wee marka sağma makinesi kullanmış. O da çok memnun kalmış.Kızı 3 aylıkken çalışmaya başladı süt sağıyor. Ayrıca ilk günler sarılığı fazlaydı biraz ve hastanede kalması gerekiyordu. O zaman da sütünü sağıp vermişti. Bunları görünce almak istedim.

ah ben de şu an philipsn emziklerine bakıyordum attım sepete, kesinlkle almayı düşünüyorum ama e bebekte mi canım indirim philipsin, kesinlkle süt sagma makinesi elektrikli ve tekli olana ihtyacım var calıstgm için ben de bakayım

1 no dan kaç tane aldınız?

Galiba 290 - 300 falan sanırım net bilmiyorum. Farklı zamanlarda aldım. Ama geçen gün 210lusunu indirimde yakaladım aldım.
Ekstradan 1 paket daha var. Onda daha az var.
Ayrıca bezleri açıp inceledim.
Premium care 2 no yenidoğana büyük gelir. Başka markaların 2 numarası gibi küçük değil.
1 numara gerçekten ideal duruyor ilk etapta. Belki siz de biliyorsunuzdur gerçi. Bilmeyenler için yazayım. Ben de yeni öğrenmiş oldum kendi gözlerimle gördüm.

Ben biraz görmemiştik yapıp aventten 1 adet antikolik biberon, 1 adet büyük boy natural almıştım. Emzik de hem 0-6 ay hem de sonrası için 2 takım aldım. İkişerli oluyor emzikleri. Yenidoğan için biberon eksik. Çünkü aldıklarımın emzik numaraları 2den başlıyor. 0 numara emzik alayım dedim o da çok pahalı. bazı süt sağma makinelerinin biberonu da oluyor yenidoğan için. Öyle bir şey alırsam iki kez para vermeyeyim diye düşündüm.

Süt sağma makinesi için de uzun zamandır araştırıyorum. Avent’ten de çok şikayetçi olan var yorumlarda, memnun kalan da. Karar veremedim.

Back
X