2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben de hastanede hiç çekim yaptırmadım açıkçası kendimi doğum anında asla izlemek de istemezmişim düşünüldüğü kadar romantik değil bence. Sadece evde yaptırmıştım sonra. Karaciğer enzimleri normalde bile altüst eder insanı hele ki hamileyken Çok geçmiş olsun bir an önce toparlarsın insallah

3 yasındaki kızıma prima molfiks sleepy denefim
sleepy primadan da iyi bence onu deneyince bırakamadım bi daha, primadan da uygun her zaman, primaya hiç gerke yok sleepy harika bi bez

Amin canım Allah razı olsun

3 yasındaki kızıma prima molfiks sleepy denefim
sleepy primadan da iyi bence onu deneyince bırakamadım bi daha, primadan da uygun her zaman, primaya hiç gerke yok sleepy harika bi bez
Teşekkür ederim yanıtınız için ben de sleepy alacağım hangisini alıyorsunuz birkaç farklı var sanırım
İyi akşamlar herkese, nasılsınız güzel anneler.Umarim herşey yolundadir.Giremiyorum ne zamandır
Merhaba ben iyiyim heyecanla oğlumu bekliyorum :) siz nasılsınız

Geçmiş olsun öncelikle, umarım iyileşirsiniz en kısa zamanda malesef ki devlet hastaneleri genelde bu halde, istisnalar da var tabii. Ben de Ümraniye eğitim araştırmaya ikili test için randevu almak maksatlı muayeneye gitmiştim. Kendimi çok kötü hissettim gördüğüm muameleden. Asistan karnımda ultrason gezdirirken hoca ile kendi aralarında sen nerde okudun, ablan nerden mezundu gibi muhabbet ettiler. İçerde olduğum süre zarfında Kendi aralarında şakalaşmalar vs. Bak ben bu imza karşılığında yüzde bilmem kaç döner alıyorum ehi ehi gibi muhabbetler. Hastanın mahremiyeti vs hiç önemli değil diye düşündüm. parası olmayıp devlete gitmek zorunda kalan gebelere üzüldüm. Ki SGK primi ödediğimiz için o hizmetten yararlanmak en doğal hakkımız. Kimse babasının hayrına hizmet vermiyor. Gel gör ki parasını ödediğimiz hizmeti alamıyoruz.

Çok geçmiş olsun. En azından artık sebebini biliyorsunuz. Neden yükselmiş peki, ilaç vs verdiler mi?

İndirimlerden ben de baya bir şey aldım; prima premium care bebek bezi aldım 2 paket 1 numara - 2 paket 2 numara aldım. Lansinoh elektrikli pompa aldım, bir de bir tane de büyük boy biberon aldım. Sleepy'den ıslak mendil aldım. Sudocremlerde baya indirim vardı ondan da aldım. Valla herşeye taksit yaptırıyorum inşallah rahat rahat öderim.

Çok geçmiş olsun. En azından artık sebebini biliyorsunuz. Neden yükselmiş peki, ilaç vs verdiler mi?
Kullandığım iğneden dolayı yükselmiş canım. Yarın ultrason ile de bakılacak safra kesesinde taş vs var mı diye. Ona göre bir yol izlenecek. İlla özele para baymam lazım adam gibi ilgilenilmesi için ama sağlık olsun yeter ki

Umarım mühim bir şey çıkmaz İnsan var olunca veriyor da olmayan ne yapsın? Yazık gerçekten

Kızlar kalçaya doğru yayılan bir ağrınız vae mı gerçekten bazen adım attırmıyor ya özellikle sağ tarafta

Kızlar kalçaya doğru yayılan bir ağrınız vae mı gerçekten bazen adım attırmıyor ya özellikle sağ tarafta
Benim yok canım ama hepimiz ufak tefek farklı ağrılar yaşıyoruz. Daha bu haftada ayaklarımın bugün balon gibi olduğunu gördüm

Korkulcak bişey yoktur umarım bide hareketlerini hissedemeyince huzursuz oluyor insan
Büyüyorlar öyle düşün, kontrole gidince danış mutlaka. Bana doktorum bu tarz ağrıların olabileceğini söylemişti ama bende olmadı mesela. İnşAllah bir şeyciği yoktur annesi, stres yapmamaya çalış. Hareketleri hissedince de ayrı bir telaş. Bugün biraz az hareket etti acaba ne oldu diye düşünüp durdum mesela

Ben yaptırmayacağım 20.haftadan sonra yapılıyor yanlış hatirlamiyorsam
Tetanoz olursanız eğer ki Allah korusun hem sizin hem bebeğiniz icin buyuk risk demek. Yazmak istemedim buraya. Tetanoz basit ve önleyici ama yaptirilmaz ise maalesef sonuçları vahim. Yine de sizin karariniz tabi. Ben de çoğu aşıya onyargiliyim ama fayda zarar dengesi kurduğumuzda kötünün iyisini secmek diye birsey var. Tabi bu da benim fikrim

Bende adet sancısı gibi sanci var. Bazen çok artıyor. Daha dün doktor kontrolum vardı. Hersey yolunda dedi. Rahim genişlemesi sanırım ama bazen baya sanci yaşıyorum. İlk gebeligimde bu kadar sanci var mıydı hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…