2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ben kar zarar gözetilerek kalpten bir operasyon geçirdim ve taburcu oldum. Ağrım var ama başarılı geçti hamdolsun, ilaç kullanamıyorum ne yazık ki. Dualarınızda beni unutmayın
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bundan sonra sağlıkla geçirirsiniz umarım iyi olmanıza sevindim

Anladım teşekkür ederim

Kızlar ben kar zarar gözetilerek kalpten bir operasyon geçirdim ve taburcu oldum. Ağrım var ama başarılı geçti hamdolsun, ilaç kullanamıyorum ne yazık ki. Dualarınızda beni unutmayın
Cok çok geçmiş olsun. İnşallah bundan sonrası sağlıkla ilerleyecek ikiniz için de

Kızlar herkese iyi akşamlar, ben bugün gün içinde sayısı 10 kadar karnımda ani sertkeşmeler oldu hatta az önce iki kere daha oldu , alt karnım komple settleşiyor, nedir bu paniklemelmym? İlk hamilelgmde böyle bişey yaşamamıstm yada unuttum, ne yapsam

Kızlar iyi akşamlar kan ilacı ve vitamini belli aralıklarla mı içiyosunuz aynı anda mı içiyosunuz?
Eğer vaktim yoksa arka arkaya içmem gerekiyorsa 10 15 dk aradan sonra içiyorum. Ama normalde kahvaltı yaptıktan sonra vitamin alıyorum. kahvaltıdan yaklaşık 2 saat geçtikten sonra demir ilacını alıyorum. Doktorum demir ilacının öncesi ve sonrasında süt ve süt ürünleriyle 2 saat ara vermen gerekiyor demişti

Ben tam 20 haftaligim küçük kipirtilar hissediyorum nadiren. Hapymom uygulaması da hala hissetmediyseniz 23 24 haftalara kadar vaktiniz var diyor. Aslında en doğrusu doktordan bilgi almak işte. Tekme dedikleri bence son aylara doğru olur. Bilmiyorum bu haftalarda olup tekme hisseden var midir

Şükürler olsun hastane ortamından kurtuldunuz. Şifa olsun inşallah yapılan herşey. Bundan sonra herşey çok güzel olacak

Ahmet hoca asla öyle bir tepki vermez rahat ol

Bnmde aynı cnm ve şuan patlayacak gibiyim acaba günün yorgunluğundan mi diye düşünüyorum
Benim 10 gündür kabızlık ve gaz sancım vardı ona mı bağlı diye düşündüm ama 2 gündür daha iyiyim yine de şişiyor. Yorgunluktan da olabilir dediğin gibi

Ben üst üste her gece hissettim sonra günlerce hissetmedim. O yüzden paniklemiştim. Şimdi yine birkaç gündür hissediyorum. Ama yine hissetmezsem sorun mu değil mi onu anlamaya çalışıyorum. Doktoruma soracağım.
Tekme için bence de çok erken zaten. Onları büyüdüğünde hissederiz.

Canim cok panik yapma ama yinede bi acile gozuk bence hem kanama hem kasilma biraz akil karistirici gibi duruyor en azindan icin rahat eder

Benim alt karnım 1 haftadır hep sert ama sadece yatıp o bölgeyi elimle kontrol edersem farkediyorum. Hafif de bir gerginlik var içten ama ağrı ya da kasılma hissi değil. Normal olduğunu düşünmüştüm tam bebeğin olduğu yer çünkü. Büyüyor içerde onu hissediyorum diye düşünüyorum.

Bilgilendirme için teşekkürler. Sağlıkla doğsun büyüsün Ne kadar sürdü bir de randevuyu mhrs sisteminden mi aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…