2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yok cnm kiloyla alakalı olduğunu sanmıyorum bende 1.70 boy 70 kiloyum zayıf sayilmam ve 3. Gebeligim bunda 13. Haftada hissetmeye başladım, diğerleri bu kadar erken olmamıştı.

Benim de iştahım açıldı. Normalde kilo almamak için kendimi aç bıraktığım da olurdu. Şimdi acıkınca yiyorum. 4 kg almışım, çok moralim bozuluyor
Yaaa ne guzel isteyerek yemek bir nimetmis her hamileligimde bunu farkediyorum. benim istahim da yok hiç canımda birsey istemiyor, zorla mecbur olduğum için yiyorum mide bulantim cabasi hele tatli çikolata göresim bile yok tiksindim resmen tatlıdan. Hele çay aşkım çay 4 aydır bir bardak çay içmedim, doğumu iple çekiyorum doya doya çay kana kana su içecem

Kızlar benim ayrıntılı randevum 20. De özel muayenehanesinden aldim perinatologun kalp dobler de dahil dedi o farklı birsey mi oluyor ayrintilidan pek anlamadim

O durumu ilk üç ay ben de yaşadım, prilamsız ben bir hiçtim resmen. Çok kötü bir durum insan gerçekten yemek yemeyi özlüyor. Umarım en hafif şekliyle atlatırsınız

Merhaba nerde ne kadara yaptırdınız acaba

Hadi ya Bende dün yaptırdım, sanki giderek ağrısı artıyor gibi... Sol sırtıma da geçti ağrı

O durumu ilk üç ay ben de yaşadım, prilamsız ben bir hiçtim resmen. Çok kötü bir durum insan gerçekten yemek yemeyi özlüyor. Umarım en hafif şekliyle atlatırsınız
İnşallah canim benim bende prilamla ayaktayım ama bnm iki hamileligimde de doğuma kadar sürdü geçmez biliyorum, kızımda sezeryana girecektim ameliyathaneden çıktım çıkardım geldim

Benim de iştahım açıldı. Normalde kilo almamak için kendimi aç bıraktığım da olurdu. Şimdi acıkınca yiyorum. 4 kg almışım, çok moralim bozuluyor
Kglar veriliyo bi şekilde ama ben kendime ağır gelmeye başladım. Üzülme bir de 2023 nisan anneleri zayıflıyor diye grup açarız

Kizlar su gaz sancilarima nolur biri bisey desin ben artik napcagimi sasirdim ne yesem gaz yapiyor ve uykudan uyaniyorum agrisi yuzunden cikartamiyorumda karnimin ici aciyor artik napacagimi sasirdim hayat kalitem dustu resmen ya gebelikten knce hic boyle problemlerim yoktu 2 aydir bitirdi artik beni

İpek benim kızımın adı 5 senedir her “İpeğiiim” diye seslenişimde daha da çok seviyorum adını İpek adında tanıdığı olanlar hep çok uslu bebek ve çocuk olduklarını söylerlerdi gerçekten kızım gündüz uyumazdı ama hiç ağlayan sızlayan üzen bi bebek olmadı. Geceleri de uyanır emer hemen uyurdu insallah bebek konusundaki tüm şansımı kızımda tüketmemişimdir

Ya maşallah

Eltin halt etmiş yok küvöz bilmem ne herkes fazla almak zorunda değil yapı meselesi bu. Ben ikiz gebe olmama rağmen anca hamile kaldığım kiloma gelebildim, kızımda da 8,5 kilo alabilmiştim. Eşinle sen nasılsın üç aşağı beş yukarı sizin gibi olur bebiş de.
Selam iki gebe gel sarılalım nasıl şanslısın şimdiden lüzumsuz sesleri uzaklaştırmışsın etrafından. Sağlıkla kucağınıza alıp büyütün insallah. benim de ikiz tek yumurta erkek, sizinkilerin cinsiyeti ne?
Aah ah ben de 2. Ayımda şükrediyodum Allahtan suyla çaydan tiksinmedim diye. Şimdi çayın hiç tadı yok ama su içebiliyorum Allahtan. Doğumdan sonra bu yiyememelerin acısını fena çıkaracakmışım gibi geliyo nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…