2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben hep acı yiyorum normalde hayatinda aciya dayanıklılığı olmayan ve sevmeyen biriyim ama nolduysa canım çekiyor bu biber turşuları falan acı şalgam aci biber bunlar sayesinde rahat tuvalete ciktigimi farkettim gazim da rahat çıkıyoruz. Yani abartili bi aci yemiyorum ama hafif aci yemek beni rahatlatti. Belki işe yarar diye soylemek istedim

Aaaa ben de biyoloğum ben de mezun olurken laboratuvar bana göre değilmiş diyerek bir medikal firmaya girdim. Sonra da mba falan yaptım. En son herkesin bildiği bir alman firmasında satış bölümünde bayi yöneticisi olarak çalışıyordum ama yönetim/organizasyon falan değişince ben daha fazla burda çalışmak istemiyorum dedim ve anlaşarak işten ayrıldım. Ayrıldıktan 10 gün sonra da ta daaaaa hamile olduğumu öğrendim demek ki her şey strestenmiş dedim hatta. Öncesinde 2 kaybım var. İşi bırakma konuşmasını haziranda yaptık, temmuz sonu ayrılıyorum diye anlaştık, ben temmuz ayında hamile kalabildim. Bu sebepten şu anda iş falan duymak bile istemiyorum.

Ama çevremdeki bir çok kişiden çalışmanın, bir anlamda evden uzaklaşmanın annenin psikolojisine çok iyi geldiğini duymuştum. Bakalım o günler bizlere neler gösterecek hepimiz sağ salim kavuşalım da miniklerimize

Ben de ben de çöp bile almadım hala almayı geçtim bir çok konuda fikrim bile yok

Özellikle bez alanlara çok şaşırıyorum. Çünkü bebeklerin bazı markalara alerjisi vs olabiliyormuş. Ben sanırım K Kisgunesim22 gibi doğuma yakın 1 paket alıp kalanı doğumdan sonraya bırakacağım. Alerji yapıp da elimde patlamasını veya çabuk büyümesini falan göze alamıyorum çünkü

Zararı olan derken ultrason zaten ses dalgasıyla çalışıyor aslında. Sanıyorum 3 boyutlu olan daha yüksek frekansta ses veriyor ki normal siyah beyaz ultrasonda tepki vermezken 3 boyutlu olanda tepki veriyorlar. Bildiğimden değil de tahmin yürüyerek böyle bir sonuca vardım.

Zaten o görüntü çok çirkin ve korkunçlu. Son haftalara gelene kadar görmek istemediğimi söyledim doktoruma. Yoksa her gittiğimde açayım mı diyip bi 30 sn falan gösteriyor bize. Siz de istemediğinizi söylerseniz açmayacaktır zaten. Minikleri bulundukları yerde rahatsız etmeyelim

Maslaalahh sizde sağlıkla kucağınıza alın inslalah benim bir kız bir erkek çift yumurta ikizi,

Laktozsuz şekerli gibi geliyor tadı. Bir de hem organik günlük süt alıyorum, laktozsuz organik günlük aramam gerekir öyle bir seçenek de yok sanırım.
Ayy laktozsuz bana da şekerli geliyor hiç hoşuma gitmiyor. Ben sadece migros ve macrolarda satılan günlük organik cam şişedeki kırmızı etiketli sütü içiyorum. Hem de bayılarak ama aşırı pahalı yaaaa ☹
Belki çocukluktan beri kahvaltıda şişe süt içtiğim için vücut alışmıştır, çok gaz yapmıyor bende sanırım

Kardeşim de benim gibiydi doğuma kadar. Annem hep söyler herkesin çocuğu çaya döndü, sizin süt paralarınız yüzünden zengin olamadık diye

Merhaba canim bende 12haftalik hamileym ve kistik higroma ve tüm vücut ödemli bir takim testler verdik sonucu bekliyoruz fakat kendiliğinden kalbi durur zaten dendi sonuç gelince hamilelik sonlandirilacak fakat beklemek beni deli ediyo

Kizlar madem kefirden konu acildi istanbulda kefir mayasi bulabilecegim bir yer var mi biliyor musunuz? Yada altinkilic vb markalarin paketlileri icilmeli mi?
Elimde kefirimle yazıyorum bu satırları
Kefir mayası canlılığı çok zor korunabilen bir şey. Ben migros larda satılan kefirzadem i alıyorum. Eker, pınar falan hiçbiri bunun gibi gelmiyor bana. Onlar daha kokusuz tabi, bu birazcık ekşimsi. Ama bende de eşimde de tuvalete çıkma konusunda çok işe yaradığı kesin

Ben 22. Haftanın içindeyim. 18 den beri ben de eşim de hissediyoruz. Geçen gün de anneme denk geldi, o da çok net hissetti Bazen o kadar güçlü vuruyor ki eşim bile aaaaaa diye tepki veriyor

Bugün de evde elimi titretmeden karnımın videosunu çektim, eşime annemlere gönderdim. Çok net bir şekilde kasıkta tekmesi görünüyor. Ama bu hareket halinde değilken, sadece ona odaklanmış video çektiğin ana denk gelirse yakalayabileceğin bişi. Dışarıdan gözlemleme diye buna denmiyor sanırım. 8. Ayda arkadaşım karşımda otururken karnının yukarı çıkıp aşağı indiğini görüyordum. Sanırım ondan bahsediyorsunuz

Maşallah afiyet olsun sizin kalsiyumlar baya iyidir o zaman benim de eşim takılıyor bana, içkisi sigarası yok diye aldık organiği çıktı diyo bende aşırı gaz yaptığını fark ettim sütün. Dün içmedim gece tuvalet ihtiyacım daha az oldu. İki günde bir içsem belki dengeleyebilir

Aynen cnm bende bez stoklamayi düşünmüyorum bittikçe alırız. Ewet zamlaniyor ama hep zamlaniyor zamlanacak malesef yetisemeyiz

Be
Ben ilk defa 3 boyutlu olarak perşembe günü gördüm. Hatta Dr fotosunu çekti. Elleri kulaklarında, yüzü görünüyor. İlk fotosu diye aileme arkadaşlarıma gönderdim. O halini gördükten sonra içimde gerçek bir bebek olduğuna daha fazla inandım diyebilirim. Açıp açıp fotosuna bakıyorum. Siyah beyaz fotolara hiç böyle bakmamıştım

Kızlar belki çok erken ama aklımda deli sorularla geldim bu yıl ramazan bayramı 20-24 Nisan arası. 20 si arife günü. Malum bayram tatili de var diye bazı doktorlar haftayı kapatıp tatile çıkabilir. Sezaryen olacaklarınkini muhtemelen buna göre planlayacaklardır. Ablam geçen ay sezaryen doğum yaptı. Doktoru 39. Haftaya bırakmayalım, gecenin bir yarısı sen de ben de gelmek istemeyiz demiş, ona göre erken yaptı operasyonu. Umarım normal doğum yapacak olanların da doktoru yokken denk gelmez önce bir oraya kadar sağlıkla gelebilelim tabii, o önemli

Süt yerine evde yapılmış yoğurt da denenebilir aslında. Bazısı sütten tiksiniyor mesela; onlara da yoğurt verildiğini duymuştum. Doktorunuzla konuşun, mutlaka yönlendirecektir afiyet olsun

Kaç gündür giremedim foruma; neyse bütün sayfaları okudum, cevapladım geldim nihayet. Hastalar iyileşmiş çok sevindim hepimiz bundan sonra sağlıkla sürdürelim hamileliğimizi inşallah

7-10 aralıkta anne bebek çocuk fuarı varmış cnr da. Gitmeyi düşünen var mı? Benim ilk gebeliğim ve hiçbir konuda fikri olmayan biri olarak gidip dolaşmayı planlıyorum. Araba ve oda odaklı gezeceğim. Almak değil de fikir edinmek için. Her şeyde o kadar çok seçenek ve fikir var ki kimi dinlesem o mantıklı geliyor ve kafam karışıyor. Gidip dokunarak görerek bir fikrim olur gibi hissettim. Özellikle araba konusunda annemler çok baskı yapıyor hadi alalım diye. Şimdiye kadar sadece opera ya gidip yerinde baktım. Orada da marka olarak cybex ve bugaboo var. Annemle baktığımız model de cybex melio. Bir de bir arkadaşım inglesina aldı onu öneriyor. Sanırım e bebek veya welcome baby gibi mağazaları da gezmem lazım ki diğer alternatifleri de göreyim. Başka nerelere bakmak lazım araba için acaba? Yerinde görülebilecek istanbul anadolu yakası mağazaları var mı?

İşte bu stresten kurtulma bebek doğduğunda sonsuz bi sabır ve hoşgörü sağlıyor insana “ben neleri kimleri çektim el kadar çocuğumun mu nazını çekemeyeceğim” diye. Öyle de bi artısı var
Kimisine ev iyi geliyor kimisine iş hayatı, ben 2 yaşa kadar kendim bakıp sonra işe dönmek istiyorum kısmetse. Amiin insallah

Arkadaşlar bu gğn akıntılarla ilgili bi video gördüm . Ekran görüntüsünü paylaşmak istiyorum

Eklentiler

• 3DFC93E8-7CD9-43B4-98C0-9A468ABF95B5.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 58
  • 48F32368-3C00-423E-8554-0BC9535971C3.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 57
  • B85A767E-1A03-41E2-BFF2-93674234AFEC.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 51
  • 6402BEAE-F9D2-4ECC-94D3-ECB9F038674D.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 54
  • E0271718-1F31-460D-A83E-75D5DA31E607.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 60
  • CD5BBC88-B0E4-4C46-A75E-0CA904CB89D5.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 55
Hanımlar çok korkuyorum önemli bi sorum var yardımcı olur musunuz? Şu an 14+5 haftalık hamileyim normalde parmağımın bir boğumu kadar şeffaf sanki idrarımı kaçırmışım gibi ıslaklık olurdu çamaşırımda doktorum önemli değil demişti ama bugün sabahtan beri 2 parmağımın kapladığı alan kadar geliyor ve az önce ayağ kalktığımda sanki bişey aktığını hissettim yine çamaşırım baya ıslanmıştı.Bu yaşadığım durumu yaşayan var mı normal mi yoksa korkulmalı mı? Hastaneyi aradım ama Acilde kadın doğum doktoru yokmuş lütfen bilgisi olan yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…